Jump to content
Naimisiin.info

Adea

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Adea

  1. Me pidettiin tarkkaa kirjaa kaikista hääkuluista ja jokainen parin euron investointikin kirjattiin ylös! Yhteensä rahaa kului 12 600 €. Summa on suuri, mutta kaikki oli sen arvoista. Saatiin aivan upeat juhlat, enkä ikimaailmassa vaihtaisi niitä pois, vaikka joku tarjoutuisi tästä hyvästä antamaan rahat takaisin.

    Rahaa ehtii kyllä tienata lisää, mutta hääpäivä on tarkoitus elää vain kerran! :)

  2. Niin ja kutsut tosiaan lähetettiin huhtikuussa ja ensi viikko on vielä vierailla ilmoittautumisaikaa. Yllättävän loppumetreille on moni ilmoittautumisen jättänyt. Toivottavasti ensi viikon mittaan vielä viimeisetkin aktivoituu.

  3. Täällä vielä/enää 55 päivää häihin, ja stressi alkaa vähitellen nostamaan päätään!

    Tähän mennessä puuttuu vielä floristin varaus, esteettömyystodistus ja kuljetusten varmistaminen. Tarjoilut pitäisi vielä miettiä loppuun ja tavata pappi ja kanttori. Häätanssiakaan ei olla yhtään ehditty miettiä ja ohjelma vaatii hiomista. Oh my, vieläkö tässä ehtii? :D 

  4. Itse olisin hirveästi tykännyt ajatuksesta, että nähdään toisemme vasta alttarilla, mutta loppujen lopuksi se ei tuntunut käytännölliseltä. Emme halua odotuttaa vieraita kuvauksen aikaa, joten ajattelimme mennä kuvattavaksi jo ennen vihkimistä. Hääpäivää edeltävä yö nukutaan mahdollisesti erillään, mutta suunnitelmat ehtii muuttua vielä moneen kertaan!

  5. Ei olla vielä valittu lopullista kappaletta, mutta valssi se tuskin tulee olemaan. Vielä ei ole löytynyt ihan sellaista valssia. joka herättäisi samoja tunteita kuin osa harkinnan alla olevista slovareista.

     

    Tämä saattaa olla vähän typerä kysymys, mutta kiinnostaisi kuulla muiden mielipide!

    Meille on tulossa hääbändi, joka soittaa varmaan noin 3 settiä. En kuitenkaan haluaisi tanssia häätanssia bändin säestämänä, sillä mietinnän alla olevat kappaleet ovat niin kauniita alkuperäisversioissaan. Onko mielestänne outoa, jos tanssimme häätanssin kaiuttimien kautta tulevasta musiikista ja bändi nousee vasta sen jälkeen lavalle?

  6. Häihin on vielä 9 kuukautta aikaa, mutta oon ehtinyt nähdä jo muutaman painajaisen. Lähes kaikki liittyy jotenkin siihen, että olen unohtanut hoitaa jonkun todella tärkeän asian. Esimerkiksi yhdessä unessa olin unohtanut lähettää kutsut, eikä häihin tullut yhtäkään vierasta! Lisäksi olen unissani unohtanut muun muassa hääpuvun oston sekä kampauksen ja meikkauksen. Kyllä on saanut aina kylmä hiki otsalla herätä :D

  7. ^^ On tämä odottaminen kyllä välillä aika tuskallista :D Vaikka yhtä aikaa oon kyllä myös tyytyväinen, että häihin on vielä aikaa. Ehtii vielä hioa yksityiskohtia ja suunnitelmia.

     

    Ja Tipetsu, mä en välttämättä lähtisi muuttamaan päivää, kun teillä on suunnitelmat noin hyvällä mallilla. Syyskuu tulee ennemmin kuin huomaatkaan! :)

  8. Toinen kysymys kaikille: :D Oletteko jo kertonut omille vanhemmillenne jne. naimisiin menostanne? Miten kerroitte, oliko joku spesiaali jutska vai sanoitteko vaan? :)

     

     

    Vanhemmille ja sisaruksille ollaan kerrottu, Myös osalle sukulaisista, esim. miehen isovanhemmille olemme kertoneet. Loput sukulaiset saavat tietää vasta kutsun kolahtaessa postilaatikkoon :D

     

     

    Tuli muuten mieleen, että todella moni näyttää hankkineen jo hääpuvun. Itse ajattelin hankkia sen vasta maalis- tai huhtikuun tienoilla, eli 3 kuukautta ennen häitä. En kai ole liian myöhään liikkeellä? Pelkään, että mulla ehtii muuttua mieli puvun suhteen jos ostan liian aikaisin. Lisäksi tässä voisi vielä vähän kiristellä kuntoa ennen häitä :D

  9. Meidän hääpäivä on 30.7.2016 :)

     

    Meillä on varattuna

    - Kirkko

    - Juhlapaikka

    - Pitopalvelu

    - Hääyön viettopaikka

     

    Vielä tämän vuoden puolella olisi tarkoituksena varata valokuvaaja ja bändi. Myös kutsuihin on tarvikkeet ostettuina, mutta pitäisi tehdä ensin prototyyppi, että näkee tuleeko tästä askartelusta mitään :D

  10. Me mennään naimisiin ensi vuoden heinäkuussa, eli vielä on häihin aikaa 1.5 vuotta. Aloitimme häiden suunnittelun jo viime vuonna etsimällä juhlapaikkoja, sillä tämän alueen parhaimmat paikat varataan jo todella aikaisin. Me varasimme juhlapaikkamme pari viikkoa sitten, ja silloin oli jäljellä enää yksi heinäkuun viikonloppu! Onneksi se oli juuri se, jota olimme jo valmiiksi suunnitelleet. :)

  11. Täytyy myöntää, että en ollu aiemmin hirveesti kiinnittäny huomiota lahjojen avaamiseen tai avaamattomuuteen, mutta muutama vuosi sitten kaveri pyysi mua hoitamaan lahjapöytää heidän häissään. Hän oli varannu kolme liuskaa numerotarroja, joista laitoin aina saman numeron korttiin, kirjekuoreen (lahjakortti/raha sisällä) ja lahjaan. Kortit ja lahjat jätettiin sitten pöydälle vieraiden hypisteltäväksi ja kirjekuoret kerättiin talteen. Musta tää oli hyvä juttu ja aion toteuttaa saman häissäni. :)

     

    Tämän idean taidan napata meidänkin häihin! Mielestäni lahjat kuuluu ehdottomasti avata hääjuhlassa.

  12. Ostaako jollain teistä sulhanen morsiamelle morsiuskimpun? :) Kuulin juuri että tämä on jokin perinne enkä ollut koskaan aikaisemmin tällaisesta kuullut. Meillä varmaan kukat kuitenkin valitaan yhdessä.

     

    Aika hauska idea!  Mekin kyllä varmaan päädytään valitsemaan kukat yhdessä. Tykkään itse niin paljon yksityiskohdista, että haluaisin kuitenkin olla valitsemassa omaa kimppuani :)

  13. Hei tulevat morsiamet!

    Häitämme vietettiin viime lauantaina 14.3. ja voin todella lämpimästi suositella bändiä Tyttö ja toivevävyt! :)

    He nostivat tunnelman kattoon saavuttuaan! Hyvän ja monipuolisen musiikin lisäksi heillä on omasta takaa valot ja savukone.

    He myös harjoittelivat häätanssiksi toivomamme Janne Raappanan Kaksi onnellista ja esitys oli todella koskettava.

    Bändi on saanut paljon kehuja vierailtamme myös häiden jälkeen!

    www.toivevavyt.com

    Kiitos vinkistä! Osaatko sanoa löytyykö kyseisen bändin musiikkia netistä, että voisi kuunnella? Myös bändin hinta kiinnostaisi :)

  14. Meillä on häät heinäkuussa 2016. Itse olen silloin 23 ja mies 26 vuotta, ja yhteistä taipaletta on häiden aikaan takana 6 vuotta. Eipä kukaan ole oikeastaan ihmetellyt päätöstämme mennä nuorina naimisiin. Olemme alusta alkean olleet hyvin vakavissamme ja avioliitto tuntuu vain luonnolliselta jatkumolta suhteessamme :) Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa se 1.5 vuotta :D

×
×
  • Create New...