ametistihelma

Rouva
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About ametistihelma

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. Tunnukseni voi poistaa, kiitos!
 2. Mä olen ajatellut säilyttää pukuni, koska se on niin kaunis. Pitäisi käydä viemässä se pesulaan, koska helma ja laahus likaantuivat hieman.
 3. Olen! Erittäin tyytyväinen!
 4. Lähes kaikki kutsutut osallistuivat häihin!
 5. Häiden jälkeisenä päivänä avasimme lahjat. Sitä seuraavana päivänä lähdimmekin jo häämatkalle.
 6. Pystyin rentoutumaan vihkimisen jälkeen. Eniten jännitti kirkon ovella, mutta kaikki sujui tosi hyvin, eikä sitten todellisuudessa tarvinnut stressata. Pieni stressi tosin tuli illalla hotellissa siitä, saavatko siivousvastaavat paikan kuntoon aamuun mennessä. Turha huoli, olivat saaneet!
 7. Minullakin kävi niin hyvä tuuri, ettei tarvinnut käydä vessassa. Olisi voinut olla hankalaa helmojen ja laahuksen kanssa.
 8. Mulla ei ollut laahuslenkkiä, mutta hyvin silti onnistui liikkuminen puvun kanssa. Hankalinta oli päästä sisään autoon ja ulos sieltä. Käytännössä ei tarvinnut kuitenkaan liikkua pitkiä matkoja puvun kanssa, mikä helpotti asiaa. Kynnykset ja portaat vaativat tietysti ekstrahuomiota. Ja pukua riisuessa toki huomasi, että laahus oli jonkin verran likaantunut, joten pitänee pesettää puku mahdollisimman pian.
 9. Myös meillä rahat menivät häämatkaan, mitä tarkoitusta varten rahaa toivottiinkin.
 10. Minä nukuin yllättävän hyvin ilman heräilyä ehkä seitsemän tuntia. Olin vähän yllättynyt, kun olin ajatellut, että olisi vaikea nukahtaa.
 11. Me teimme listan tuonne lahjalista.net -palveluun. Vaikutti kätevältä ja helppokäyttöiseltä. Emme halunneet minkään tietyn kaupan kautta siksi, että vieraat olisivat epätasa-arvoisessa asemassa, kun kaikkien lähellä ei välttämättä olen jonkin yksittäisen ketjun myymälää. Toistaiseksi ei ole myöskään tullut kummastuneita yhteydenottoja vierailta, joten ilmeisesti myös he ovat saaneet listan toimimaan. Musta kiva ominaisuus oli se, että listalta voi valita haluamansa määrän ja muut näkevät saman tien, kuinka paljon on varattu.
 12. Minä kävin huomenlahjakuvissa, vaikka jännitti tosi paljon etukäteen. Paikan päällä oli kuitenkin hauskaa ja kuvat onnistuivat tosi hyvin. Mä teetin niistä ihan vaan paperivalokuvat (osan vähän normaalia suurempia) ja kokosin niistä albumin. Lopputuloksesta tuli mielestäni oikein tyylikäs ja oletan & toivon, että sulhanenkin tykkää.
 13. Meillä ehkä n. kolmasosa vieraista on ilmoittautunut ja ilmoittautumisaikaa jäljellä vajaat pari viikkoa. Yksi vieras on toistaiseksi ilmoittanut, ettei pääse. Lopuista ei ole vielä kuulunut.
 14. Meidän kihlausajaksi tulee vähän reilut 6 kk. Ainakin toistaiseksi tuntuu siltä, että on hyvin ehtinyt järjestellä häitä.
 15. Minä tunnen suurimman osan vieraista, tosin muutamaa miehen sukulaista ja kaveria en ole tavannut. Mies on tainnut tavata kaikki "minun" vieraani.