elinappi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

elinappi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. elinappi

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Annas kun, missäpäin teillä on siis häät kun on tollanen tilavuokra? Mitä se pitää sisällään?
  2. elinappi

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Mänty, heheh totta! Täytyy tätä tosiaan hiukkasen miettiä vielä, että miten tehdään. Mä jotenki veikkaisin vaan, että se vois olla myös mun isälle aika iso ja kiva juttu. Sitä tönkköyttä ja muodollisuutta vaan jotenki haluisin vältellä, ku muutenkaan muodolliset häät oo tulossa. ! Ehkä ne tosiaan vois vaikka halata!
  3. elinappi

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Mulla on onnekseni ainakin sulhanen innokkaana apunahääjärjestelyissä ja ollaan hoidettu kaikkia asioita oikeestaan yhdessä. Helpommaks homman tekee se, että meillä on aika selkeet sävelet mm. koristeluista, että niitä ei kauheesti tuu ja ne mitkä tulee on aika rennolla käsellä toteutettuja viirejä, kynttilöitä jne. Mun vanhemmat on tosi innokkaina osallistumassa mm. koristeluitten keksimiseen jne, joten sitä saanu rajata kyllä niin että hoidellaan vaan ite.. Havujen ja muitten luonnonmateriaalien haaliminen hääpaikalle kun ei kuulu mein ajatuksiin mein talvihäistä.. Toi saattamisasia on vielä täälläkin kysymysmerkki.. Ehkä se isä vois saattaa, mutta jotenki rennolla otteella ilman mitään sulhasen ja isän toisilleen kumarteliita tai muita muodollisuuksia.. Vai onko ne jotenki välttämättömiä kohteliaisuuksia?
  4. elinappi

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Täällä yks morsian ilmoittautuu! Kosinta tapahtui 18.7.2014 ja sen jälkeen onki tapahtunu asioita vauhdilla! Nyt on nimittäin kirkko varattu, vanha tuttu pappi varattu (eläkkeellä..), hääpaikka varattu, cateringistä pyydetty tarjous, hääbändi varattu ja miehen puku ostettu ja itsekin löysin juuri IHANAN puvun itelleni! <3 Häitä juhlitaan siis jo 3.1.2015! Ihanaa ja jännittävää tämä juhlien järkkäily! Ja siis meille tulee n. 85-90 vierasta, pääosa kavereissa koska molemmilla (onneks) pienet suvut!