Jump to content
Naimisiin.info

Sisseli

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sisseli

  1. Tykkään todella paljon yhdistelmästäni, mutta kyllä tuota vihkiä sitten etsittiinkin kissojen ja koirien kanssa! :D

     

    Kihlana timanttisormus, joka kapenee toiselle puolelle sormea. On hieman laatikkomainen, niin oli todella hankala löytää sopivaa sormusta siihen rinnalle, kun halusin ehdottomasti käyttää yhdistelmää häiden jälkeen, ilman että näyttäisi siltä, että on laatikko tuossa nimettömässä :P Vihkiksi löytyi lopulta Sandbergin hieman saman tyylinen, mutta pehmeämpi timanttisormus, jossa isompi kivi keskellä. Joka päivä tuota sormusta tulee ihasteltua, vaikka häistä onkin jo muutama kuukausi :) Kyllä kannatti etsiä, eikä tyytyä "ok:seen". :)

     

    Kummatkin sormukset n. 3mm leveitä ja mielestäni on sopivan leveä yhdistelmänä.

  2. Pakko vielä laittaa kommenttia nyt kun häät on vietetty  B)

     

    Ruoka ja tarjoilu olivat oikein loistavia! Vieraat kehuivat ruokaa kovasti (itselleni ei oikein jostain syystä maistunut, kun jännitys oli niin kova...  :blush: ) ja kakkukin tuntui maistuvan kaikille! Juhlapaikka oli siisti, kun menimme sinne perjantaina koristelemaan ja (lukuisiin) sähköposteihini vastattiin nopeasti. Sain myös jättää pöytiin tarkoitetut vesipullot pitovalvelulle, joka täytti ne lauantaina ja laittoi paikoilleen pöytiin. Ilmeisesti taso on siis noussut.

     

    Palvelu pelasi hyvin ja hinta-laatu suhteeltaan suosittelen paikkaa lämpimästi! Mielestäni buffet -ruoka oli tasokasta ja sopi hyvin miljööseen. Paikka oli erittäin tunnelmallinen, kun olimme vuoranneet sen kynttilöillä näin syksyllä iltojen pimetessä nopeasti  ^_^ Vihkiminen tapahtui terassilla, johon mahtui hyvin viulu-sello duo ja 55 vierasta, meidän ollessamme porrasulokkeella vihkikaaren alla  :wub:

     

    Päivä sujui oikein hyvin, mutta meni aivan liian nopeasti! ^_^  

  3. Nyt iski meikäläiseenkin joku ihme uuden vuoden puhde  :grin:  Sain varattua jo vihkijän juhlapaikalle (tai no en itse hekilö kun eivät vielä tiedä miten vuorot menee, mutta siis aika on varattu meille), plan B vihkimiseen sateen varalle hahmotteilla (tarkoitus siis olisi, että vihkiminen on ulkona ja sitten juhlat sisällä), tiedustelin alustavasti hääautoa, kutsukortti ja menu/ohjelma/pöytänumero -härpäke (sellainen pahvista taiteltu kolmio) luonnosteltu ja tietty mahdollista hääyö -hotellia katseltu (hieno huone ehdottomasti oltava -on sen verran spesiaali tapahtuma, joten en kyllä halua palata juhlahumussa kotiin kaaoksen pariin. Mutta en kyllä halua siitä itseäni kipeäksi maksaa, joten ei mitään ihme sviittiä 500 eurolla, vaan joku deluxe-huone, myöhäinen check out ja aamiainen huoneeseen. Hinta varmaankin n.250e). Ehdin jo myöskin vähän kuuntelemaan eri vaihtoehtoja häämarssiksi ja poistumismusiikiksi.  :D Ensi viikonloppuna ollaan menossa ottamaan mittoja juhlapaikalta, että koristelujen suunnittelun voi laittaa kunnolla käyntiin.

     

    Meillä budjetti on hieman joustava... tai siis alkuperäinen laskelma on kyllä nyt jo ylittynyt, kun saan kokoajan uusia ideoita  :D Perkuleen Pinterest ja sitten kun täällä lueskelee kaikista hienoista ideoista, niin pakko niitä on vaan jotenkin saada mukaan. Alunperin olin sitä mieltä, että melko pienet ja simppelit häät. Noh, väkimäärä ei ole kauheasti kasvanut suunnitellusta, mutta koristelu ynnä muut kyllä  ^_^ Ja kerranhan sitä vaan naimisiin mennään, joten kyllä se sitten kunnolla pitää tehdä myös  :P

     

    Tuo puhelimen kautta suunnittelu on varmasti melko hankalaa.  ^_^ Me remontoidaan tällä hetkellä meidän asuntoa ja siinä sen on kyllä huomannut, että miten erilailla mielletään asioita. Aika erilaiset ajatukset on olleet oikeastaan kaikesta, mutta onneksi myös yhteisymmärrykseen ollaan päästy  :lol: Parempi kun saa ihan näytettyä kuvia/esimerkkejä/malleja, siitä minkä suuntaista ajattelee. Jotenkin itselläkin helpompi silloin mieltää, mitä toinen ajaa takaa. Voihan puhelimellakin napsia kuvia ja lähetellä niitä sitten  :) 

  4. Meillä häät tiedossa Nuuksion majassa ensi syksynä. Nyt kun on näitä kommentteja lukenut, niin vähän kauhunsekaiset tunteet nousee pintaan... (paniikkipaniikkipaniikki).

     

    Meillä kyllä pääsyy paikan valintaan oli puhtaasti hinta, jotenka kait se on, että tuolla hinnalla ei kauhea hyvää sitten saa. Mutta, jospa siellä sitten pesee lattiat ja koristelee kunnolla, niin eiköhän siellä saa juhlat järjestettyä :)

  5. Täällä myös syyskuussa suuri päivä  :) Kihloihin ollaan menty jo 20.10.2011 ja hääpäiväksi valikoitui 19.9./Espoo.

     

    Suunnitelmat on jollain tasolla jo mietitty, mutta toteutus vielä vaiheessa  :D Juhlapaikka, pitopalvelu ja bändi on jo varattu, mutta ajattelin että nyt vuoden vaihteen jälkeen alkaa varsinainen koristelujen ja ohjelman yms. tarkempi suunnittelu ja sitten niiden tavaroiden hankinta. Eilen jo Ebaysta tilasin ensimmäisiä koristelutarvikkeita  :P 

×
×
  • Create New...