NelliKaneli

Rouva
 • Content count

  1133
 • Joined

 • Last visited

About NelliKaneli

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/04/81

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Unen ja valveen rajamailla

Recent Profile Visitors

1744 profile views
 1. Vai niin, täällä salamyhkäisesti mainostetaan tämmöistä omaa kymppikerhoa.. ettei vaan ois se sisäpiiri ( sori, huono vitsi)? Mulla on tullut kymmenen vuotta foorumilla täyteen jo reilu 2v sitten. Nyt tän uusimman pohjan päivityksen myötä alkaa tuntua että vois siirtyä sinne seniori-kerhon puolelle.. haluan vanhan hyvän pohjan takas
 2. Meillä oli häät vuosi sitten Kolmikannan leirikeskuksessa. Vähän syrjässä, karuhko ympäristö, mutta me tykättiin kyllä. Pitopalveluna oli Helka Toppisen firma siitä kylältä, olisko oltu Säpäkkä tai jotain semmosta nimeltään. Sinne leirikeskuksen ns. ruokasaliin mahtui just hyvin meidän n. 40hengen hääseurue, ei tullut ahdasta. mutta varmaan enempikin menis. Sali itsessään on siis vähän niinkuin kaksiosainen, on tuo ruokasali ja sitten semmoisella väliverholla siitä saa eriytettyä varsinaisen salin. Siellä meillä oli kaikki ohjelma, tanssia, puheet, takassa tuli jne. Voin laittaa sulle kuvia vaikka sähköpostiin tuosta tilasta. Itse leirikeskus on karun kaunis, sopi meidän juhliin oikein hyvin.
 3. No tässä nyt puhutaan eri asiasta kuin taittamisesta, mutta jos haluat kokeilla tummempaa väriä, niin kampaaja voi laittaa hiuksiisi ns. kestosävytteen, tai kevytkestovärin. Väri ei mene niin syvälle hiuksen rakenteeseen, ja ns. haalistuu itsestään ajan kanssa aika hyvin pois. Loput voi sitten ennen häitä vaalentaa. Ja kun aikaa on näin hyvin vielä ennen häitä, niin sanoisin että eikun vaan. Mieluummin hyvissä ajoin kuin 2kk ennen häitä, jolloin mahdollinen paluu blondiin vaatisi nopeampaa toimintaa. Ja ps. olen itse kampaaja, joten ammattilaisena (tietenkään en voi olla ihan satavarma, kun en ole tukkaasi & sen kuntoa nähnyt) sanoisin että siitä vaan
 4. Ota vaan yhdistelmänimi, jos se sointuu ja on ns. käytännöllinen! Miusta yhdistelmänimet on kökköjä ainoastaan silloin, jos molemmat nimet on kamalan pitkiä ja/tai -nen -loppuisia. Esim. tyyliin Mäkinen-Pikkarainen tai Harjunselkä-Isokalapuro.Ja OT: Taitaa Annis_ nyt ihan tosissaan suunnitella The NaikkariHäitä, kun tällä(kin) palstalla melkein jokaiseen topiciin on viimeisenä vastannut Annis_! Haa, kiinni jäit !
 5. No eipä tuo ollut kaukana. Terälehtien lisäksi koristeena oli peikonpähkinän oksia, jotka sitten olikin 7€/kpl.. Ja tuikut tietysti on menossa noihin purkkeihin kunhan saatiin sytytettyä.
 6. Ruusun terälehdet kestää hääjuhlan ajan ihan hyvinä, vaikka eivät ole mitään kuivattuja tai säilöttyjä. Kannattaa kukkakaupasta käydä kysymässä myyvätkö liian aukinaiset ruusut halvalla. Toisaalta ei maksa hirveesti (meillä viiteen pitkään pöytään riitti 20ruusua, eli n. kympin ostos. Enempikin olis voinut olla, mutta tuo riitti just) ostaa ihan tuoreita ruusuja pari päivää ennen häitä, pitää sisällä maljakossa että avautuvat ja sitten vähän ennen juhlan alkua riipiä terälehdet pöytiin. Meillä oli näin, kuvaa en nyt tähän ihan samointein löydä, mutta voin etsiä. Edit. Oliskohan niitä määrällisesti ollut joku 6-8litraa yhteensä, kahta eri väriä.
 7. Kyllähän naimisiin mennään ajatuksella "loppuelämän sitoutuminen" ja sitten kun se epäonnistuu, tulee vähän nolous. Kyseessä on kuitenkin yksi melko iso valinta elämässä. Tuossahan se tulikin. Erehtyminen siinä hävettää, siis että on tehnyt aiemmin väärän valinnan, jonka se uusi avioliitto sitten tavallaan todistaakin vääräksi. Kaikenlainen erehtyminen toki on inhimillistä ja kuuluu elämään, mutta saahan sitä morkkistella jos semmoinen tunne tulee. En usko että siinä sitä toista naimisiinmenoa hävetään, vaan nimenomaan ekaa, pieleen mennyttä. Näin miusta.
 8. Me mentiin juhlia edeltävänä päivänä naimisiin maistraatissa ja kutsussa luki " Ei pakosta, ei painostuksesta, vaan omasta vapaasta tahdosta olemme päättäneet solmia avioliiton. Tervetuloa juhlimaan kanssamme aika ja paikka ja muut yksityiskohdat .." Juhlissa sitten alustuksena yksi ystävä piti malja"puheen", jossa selvisi että edellispäivänä naitiin, ja samoin nimiasiat tuli selväksi.
 9. Niinhän siinä sitten kävi että puku jäi itsellä tekemättä, mutta onneksi ystäväni Pupuska tuli apuun ja käytännössä ompeli puvun puolestani. Itselle jäi ainoastaan pikapaltteella helman viimeistely ja pitsien ompelu pintaan. Mutta puku oli juuri sellainen kuin halusin, unemien täyttymys Pitsit sain ommeltua loppuun vihkipäivän aamuna, joten vähän tuli kiirus ja niinkuin viimeisestä kuvasta näkyykin, meni pikkasen vinoon ja kangas kinnaa.. Mutta enihuu, oman kädenkin jälki on näkyvissä. Puku sai kovasti kehuja kaikilta, ja tunsin oloni kotoisaksi tuossa. Tavoitteena oli että puku on tavallisuudesta poikkeava, oman näköinen ja muuhunkin käyttöön sopiva.
 10. Meillä oli marraskuisissa häissä pöytäkoristeena peikonpähkinäoksat kaitaliinojen päällä. Lisäksi ruusun terälehtiä ja tuikkukipposet. Tämmöstä: Tykkäsin itse ihan mahottomasti. Oksat säilyivät ehjinä (kukaan ei "hauskuutuksissaan" pistänyt niitä säpäleiksi ja takkaan tms.) ja ovat nyt työpaikalla koristeena. Eihän nuo mitään halpoja ole.. 7€/kpl, mut otettiin yksi jokaiseen pöytään eli 10oksaa. Mies tosin oli vähän ihmeissään kun tuli kukkakaupasta.. ällistyneenä kysyi että maksoiko hän juuri 70€ risuista.. mut miehet ei ymmärrä
 11. Me mentiin nyt miehekkeen kanssa naimisiin. Ja hänpä ottikin miun nimen, eli ollaan nyt sitten koko perhe alunperin miun mummin tyttönimen nimisiä! Uusi klaani on saanut alkunsa
 12. Miksi se on väärin? Mitä väärää on olla juomatta alkoholia tai siinä, että pyytää ihmisiä olemaan selvinpäin tarjoamissaan juhlissa? Muuten en keskusteluun jaksa puuttua, mielipiteensä jokaisella.. niin toki tässäkin lainaamassani kohdassa, mutta jotenkin vain takerrun nyt tuohon sanavalintaan.
 13. Harjulanpihassa käytiin eilen katselemassa paikkoja, mutta meidän ajankohtaan oli tullut heille varaus (muuten ei haittaa mitään, mutta soitin kun oltiin lähdössä, ilmoitin että myöhästytään vähän sovitusta, sit kun päästiin perille tää nainen ilmoittaa että oli tullut siihen toinen varaus eli ei päästäis heille. Kiva silleen, ajettiin sitten hikisenä huutavan lapsen kanssa reilu puoli tuntia suuntaansa ihan turhaan). Tilat tosi siistit, mutta pääsaliin mahtuu semmonen n. 70hlöä eikä sitten oikein muuta. Meidän toive, että olis yksi tila jossa olis ruoat ja ohjelmat eikä tarviis siirtyä tai roudata mitään, ei oikein toteutuiskaan tuolla. Muutama kuva on jos joku on paikasta kiinnostunut.
 14. Meidän häät tulee todennäköisesti olemaan Kolmikannan Leirikeskuksessa Outokummussa. Matkaa Joensuuhun 55km, ei pitopalvelua eikä alko-oikeuksia --> saa tuoda omat viinat ja saa (/joutuu, miten sen nyt ajattelee) järkkäämään ruokapuolen itse. Meille nuo kaksi seikkaa on tärkeitä. Karu paikkahan se silleen on, mutta löytyy sauna ja majoitus --> toivottiinkin näitä. Nettisivut ei anna todellista kuvaa paikasta, kannattaa käydä itse katsomassa tilat. Outokummun kaupungin matkailutoimi hallinnoi näitä varauksia ja järjestelyitä, puhelimeen vastannut nainen oli todella mukava ja asiakaslähtöinen. Asiointi on sujunut hyvin ainakin tähän asti. Joskus kesäkuussa huomasin Jokiasemalla käydessäni, että sinne on tehty semmoinen rautainen "portti" tai aidankappale, johon saa kiinnittää lemmenlukkoja. Viitisen kappaletta on tämän vuoden päiväyksillä kaiverrettuja lukkoja kiinnitetty, eli ilmeisesti ei ole aiemmin ollut siellä. Lukkoseinäke löytyy läheltä sitä ns. rantabaaria.
 15. Okei, käsitin ehkä vähän väärin ja muotoilin lauseen vielä enemmän väärin. Ajattelin ja tarkoitin siis, että tuttavani sai Hirvoselta ilmeisesti suosituksen jostain bändistä, joku porukka joka on ollut siellä soittamassa usein.