Jump to content
Naimisiin.info

ellon2015

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by ellon2015

  1. Mä voin suositella kampaajaksi Riikkaa Salon RF:stä Vesijärvenkadulla, itse olin ainakin todella tyytyväinen sekä hääkampaukseen että pariin muuhun kampaukseen. Olen myös ollut pari vuotta hänen asiakkaanaan, nyt sijaitsee valitettavasti vähän väärällä puolen kaupunkia.

    Kiitos suosituksesta! Olen päätynyt kyselemään, kuka tulisi paikanpäälle vääksyyn juhlapaikalle tekemään 2-4 kampausta :) olisi varmasti monelle ystävälleni mieleinen juttu :)

  2. hmm, mielenkiintoista.
    en edes ajatellut että esim kutsuissa pitäisi olla mahdollisesti vanhempien nimi. Oma ajatukseni on, että jos asuu kotona vanhenpien kanssa ja vanhemmat luovuttavat tyttärensä miehelle, niin silloin luonnollista on että vanhemmat järjestävät häät ja kutsuvat vieraat. Nuorten avioituessa tämä on aivan ymmärrettävää. Omassa taloudessa pitkään asuneena, en näe syytä itse kutsuun kirjoittaa vanhenpien nimiä. -vaikka auttaisivatkin järjestelyissä jonkin verran.

     

    Tämä oma näkemykseni.

     

    Itse 32-vuotiaana(ja tuleva mieheni 35-v.) koen, että voimme rakentaa juhlista juuri omanlaisemme. :gpari:

  3. Hyvää kampaamoa etsiskelen, myös ensi kesän häitä silmällä pitäen. Useampi liike edelleen olemassa, joista keskustelussa kirjoitettu. Toivoisin kuitenkin tuoreempia kokemuksia, jos joku viitsisi kirjoitella.  :)

    samat ajatukset! ihmiset vaihtuvat liikkeissä, joten ei ole ajantasaista tietoa.

    Mielelläni kuulisin uusia kokemuksia. Tarvitsen palveluja 27.6.2015.

     

    kiitos!

  4. hei,

    Olisiko kenelläkään kokemuksia Pito-Piioista (Hikiä/Hausjärvi) vuodelta 2014! :) olen saanut hyvän tarjouksen heiltä pääruoasta ja kakusta, ja hinta on erittäin kilpailukykyinen.

    verrattuna Lahdesta saamaani tarjouksiin Tolvasilta, Pito-Piiat ovat huomattavasti edullisempi. MInkähän takia hinnat eroavat niin suuresti? kokonaisuus tarjoiloineen maksaisi Pito-Piioilta 1500e kun Tolvasilta 2400e. suuri ero!

  5. Löytyisikö tuoreita hintoja?

     

    Saamassani tarjouksessa: Tarjoilu-, kattaus-, kuljetus ja jälkisiivouskuluja veloitamme 28 €  /  h  / tarjoilija. Klo 00.00 jälkeen 43 € / h / tarjoilija. (Paikka on "ravintola", ei veloita tilavuokraa)

    hei!

    sain Lahdesta tarjouksen, jossa tarjoiluhenkilökunnan kustannus 49e/h. Taasen Riihimäeltä tarjous, jossa hinta arkena ja lauantaina 29e/h, sunnuntaisin 47e/h. Joten hinnat kovasti vaihtelevat ja riippuvat alueesta ja yrittäjästä.

×
×
  • Create New...