Mim0sa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mim0sa

  1. laitoin korvantaakse Korpelaisen Miskan. mikä on hintataso jos ajattelee pelkkiä potretteja hääpaikalla Outokummussa tai Joensuun keskustassa?

     

    Ääh. En osaa kyllä yhtää sanoo. Meillä Miska kuvasi potretit, vihkimisen ja oli juhlapaikalla kuvaamassa ja koko setille tuli hintaa 500 euroo, eli ei tosiaan paha. (monet velottaa yli tonnia tollasesta kuvaussetistä). Ite laitoin eri valokuvaajille spostia ja kyselin hintoja.

  2. No näitähän riittää

    - Jouduttiin reissaa juhlapaikalle jo viikkoo aiemmin, jotta saadaan kaikki tehtyä (asuttiin siis 400km päässä juhlapaikasta). Nooh meinasi tämä yöpaikka peruuntua monet kerrat.

    - Koiranhoitopaikka peru vähän ennen, onneksi löydettiin uusi

    - Kanttori soitti häitä edeltävänä iltana ettei pääse koska on kipeä. Piti valita halutaanko joku ihan muu hääkappale vai soittaako joku sijainen pianolla häämarssimme. Valitsimme pianon. Vähän oli kuulemma soittanut vääriä nuotteja väliin, mutta eipähän se haittaa. Onneksi saatiin edes joku soittamaan jotain.

    - Pappi meinasi tulla myöhässä

    - Tosi monta vierasta peru tulonsa.

    En oikeestaan ees muista kaikkee mikä meni pieleen. Mutta hyvin ne häät lopulta kuitenkin suju :D

  3. Suosittelen kukkakauppa Leinikkiä. Oli todella hyvää palvelua ja tekivät mulle aivan ihanan violetin clamelie kimpun. Osasivat muutenkin hyvin neuvoa millaiset hääkukat sopivat meidän teemaan jne.

     

    Kävin aluksi kyselemässä kukkia Kukkatalo (tai joku sellainen), mutta sieltä sai niin huonoa palvelua, että skippasin koko paikan. Ja onneksi niin. Meidän vakkarikukkakaupaksi onkin Joensuussa tullut Leinikki.

  4. Me pidettiin Teatteriravintolassa (lasiterassilla) häät ja suosittelen. Siellä oli aivan mahtavan ystävällinen henkilökunta, joka oli tosi avulias. Saatiin tuoda koristeet jo etukäteen ja henkilökunta pisti kukkasetkin meille valmiiksi. Saatiin myös lainata karkkibuffa kipot ja kauhat. Ruoka oli erinomaista ja palvelu pelasi koko ajan. Suosittelen.

  5. Meillä oli Miska Korpelainen (http://www.miska.fi/) ja oli aivan paras. Juuri sellainen kuvaaja josta tykkään. Ei tehnyt hälyä tai melua kuvaamisesta, vaan otti tosi huomaamattomasti kuvia juhlissa. Oli ottanut kaikista pienistäkin yksityiskohdista kuvia. Oli myös tallentanut aivan mahtavia tilannekuvia joita oli hauska katsoa jälkikäteen. Potreteista tuli todella hyviä ja otettiin niitä useammassa paikassa. Miska kuvasi meillä potretit, vihkimisen ja juhlapaikalla. Miskan ehdotuksesta otettiin juhlapaikalla myös kivoja "potrettikuvia" perheenjäsenistämme meidän kanssa.

    Eli täysi kymppi kyllä Miskalle ja hänen kuvilleen! Suosittelen!