Rva M 2005

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rva M 2005


  1. Hirveesti saatiin ihania lahjoja, mutta jotenkin kaikkein ihanin oli mun pikkuveljen taidokkaasti tekemä tuoli. Se on valkoinen, kuultolakattu ja näyttää entisöidyltä, vaikka onkin upouusi. Sopii meidän uuteen asuntoon täydellisesti.


  2. Meidän suvussa on aina sellanen suht iso poppoo laulanu jotain perinteisiä lauluja oli sitten häät tai viiskymppiset, ja kyllä siitä sitten yleensä enemmän tai vähenmmän yhteislaulua tulee, kun kaikki kuoroon kuulumattomatkin innostuu. Sopii meidän häiden tunnelmaan mainiosti. Mutta siis sellasta "nyt kaikki sitten laulaa"- tyyppistä kidutusta ei taatusti tule, laulaa kuka haluaa.


  3. Mun kaasot ottivat asian itse puheeksi: Toinen ilmoitti, että häneltä löytyy sopiva mekko edellisen kaasoilun jäljiltä ja hän käyttää mielellään sitä. Toinen taas ilmoitti muuten vaan hankkivansa vatteensa itse tyyliin "ihanaa kun voi kerrankin ostaa jotain juhlavaa". Koska meillä ei ole mitään vaatimuksia kaasojen pukeutumisen suhteen, niin tämä järjestely on varmaan ihan ok.


  4. Michaela78: Samoilla linjoilla minäkin; mulle kaasot (2) on nimenomaan henkisenä tukena. Tehtävät rajoittuu kirkkoon ja kuvauksessa avustamiseen sen jälkeen. Nämäkin tehtävät saavat keskenään jakaa niinkuin parhaaksi näkevät, jotta ei tarvitse hirveesti stressata. Tuo "kunniatehtävä" on kaunis ajatus, raskaus ei estä häntä olemasta sinulle suuri henkinen tuki.