Josu83

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Josu83


 1. Meillä oli pari pientä töppäystä. Yks oli se, kun lähdettiin isän kanssa kävelemään, niin myöhään vasta käytävälle. Pappi anto ohjeet et heti ku musiikki alkaa soida ni lähdetään ja sit poistulomarssissa (alussa tulee alkufanfaarit) odotetaan vähän aikaa ennen ku lähdetään. Musa sit alko soida ja faija ei taas kuunnellu kunnolla ohjeita, ni se luuli et meiän pitää oottaa. Ja yks työntekijä sano et älkää lähtekö vielä, ku se oli vaan joku sijainen. Ärsyttää ku mua ei taas uskottu, vaikka kai mä nyt parhaiten tiedän omissa häissä, miten pitää mennä. Ei se nyt muuten haitannu, mut videolta näkyy ku ihmiset alkaa jo kurkkia et missä ne viipyy. Ehdittiin kuitenkin sen biisin aikana alttarille.

  Sit sormusvalojen jälkeen mä käännyin pappiin päin ja mies perässä, vaikka piti antaa sormukset siinä vaiheessa. Juhlapaikalla ei tainnu mitään töppäyksiä sattua.


 2. Me saatiin se pappi, joka haluttiinkin. Tai nykyään se toimii kyl rovastina. Se on kans tosi mukava ja haluttiin välttämättä just se. Sille kävi se aika ja merkkas heti ylös itelleen muistiin. Muut meiän jälkee vihittävät ei luultavasti saa sitä pappia. Et kannattaa kyl ehdottomasti varata pappi, jos haluu jonkun tietyn.


 3. Meidän menu:

  Vihersalaatti

  Kanapastasalaatti

  Tomaatti-mozzarellasalaatti

  Kukkakaali-porkkanagratiini

  Juustotarjotin

  Kylmäsavulohi

  Keitetyt perunat

  Porsaan ulkofile

  Kermainen rosepippurikastike

  Leivät ja levite

  Juomina maito, vesi, mehu jne.

  Hääkakkuna lakkakakku (luultavasti?)

  Kahvi, mehu yms.


 4. Te, joilla on 14k ja 18k kultaa olevat sormukset samassa sormessa, ni kuluttaako ne kaks toisiaan? Et kannattaako ottaa vihki 18k, jos kihla on 14k? Löysin aivan ihanan sormuksen, ja se sattuu oleen 18k. Entä kuluuko 18k nopeemmin ku 14k, ku ne joissain kaupoissa sanoo, et 18k on niin pehmeetä, et ei sitä kannata ottaa.


 5. Meillä on häät sellasessa kirkossa, ettei siellä oo urkuja ollenkaan. En vielä tiiä et miten musiikki hoidetaan, mut oon ollu samassa kirkossa muissakin häissä ja ne on mun mielestä hoitanu sen musiikin jollai sähkösellä pianolla.  ::)