Ninia

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Ninia


  1. Annanpas minäkin mielipiteeni tähän kekoon vaikkei edes hääpäivää ole vielä likikään päätetty. Kokemusta kun löytyy vähän lyhkäisestä ja vähän pitkästä suhteesta :P .

    Seurustelin kymmenen vuotta exäni kanssa. Hääpäivä oli päätetty ja pukukin jo kaason luona odottamassa. Kutsukortteja väsättäessä tajusin että ei hitto, ei näin, ei tämän ihmisen kanssa. Niin päättyi se suhde. Jälkeenpäin mietittynä, taisi koko 10 vuotta olla sitä pohdintaa ollako vaiko eikö olla. Muutamia vuosia meni välissä kunnes nyt tapasin 4 kuukautta sitten tulevan mieheni. Tiesin siitä ensi hetkestä että perskele.. totahan tässä on odoteltu 30 vuotta. Saman katon alle muutetaan näinä päivinä ja naimisiin menosta puhuttu vakavammin kuin koskaan exäni kanssa, vaikka juomatkin oli tuon kanssa ostettuna häihin valmiiksi. Onko syynä ikä ja se että tapasin sen oikean vasta nyt... en tiedä, mutta sen tiedän että tätä naista viedään kuin... :rolleyes: ja minähän en enää odota 10 vuotta!


  2. Marimbassahan on ilmeisesti oma baari joten tuskin sinne saa viedä omia juomia.. Mitään varmaa tietoa minulla ei kuitenkaan ole!!!

    Kyseisessä paikassa on kuulemma todella olematon tanssilattia ja vain muutama ensimmäisenä parhaan paikan saanut edes näkee lattialle esimerkiksi häävalsiin aikana!!! Tämäkin on täysin kuultua joten voihan olla että tuokin on vain järjestelykysymys!!!