-TB-

Naikkari
 • Content count

  2792
 • Joined

 • Last visited

About -TB-

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1170 profile views
 1. Yksinkään häihin ei ole pakko mennä jos ei halua. Häät järjestetään hääparia varten, ei vieraita ja heidän lapsiaan. Tuskinpa se kenenkään häitä kaataa että yksi pari ei pääse/suostu tulemaan kun lapsia ei ole kutsuttu.
 2. Miten en ole ikinä kertonut tänne miten meidän "vain" siviilivihkimisen kanssa meni. Isä saattoi minut alttarille kitaramusiikin tahtiin (valitettavasti vain levyltä). Mies odotti minua vihkijän kanssa. Vihkijän eteen olimme asettaneet pöydän jolla oli valkoinen perintöliina, jo edesmenneen vaarini ostamat kynttilänjalat joissa paloi käsintehdyt kynttilät, kimppu kukkia ja ruusunterälehtiä. Meillä oli myös vihkiryijyn sijaan tätini käsinpainama "matto" jonka päällä seisoimme seremonian ajan. Vanhemmat vieraat istuivat ja muut seisoivat ympärillämme ikäänkuin piirissä. Tunnelma oli uskomaton, kuin he olisivat suojelleet meitä. Emme lisänneet vihkikaavaan kuin itse kirjoittamamme valat (tosin kaksikielisyydestä johtuen seremonia oli tupla pitkä). Monella oli kyyneliä silmissä kun sanoimme valamme. Kun meidät oli julistettu aviopariksi suudelmaamme siivittivät raikuvat aplodit. "Poistumismusiikki" oli menevää tukkaglamourheviä ja ihmiset nauroivat. Tunnelma oli kaikkea muutakuin jäykkä. Lämmin, tunnelmallinen ja hauska. Yhtään kritiikkiä en kuullut jälkeenpäin siitä että oli "vain siviilivihkiminen". Omasta mielestäni vihkimisemme oli paljon tunnelmallisempi ja lämpimämpi kuin useimmat kirkkkohäät joissa olen ollut. Ja vieraat olivat samaa mieltä! Toivottavasti seuraavan kerran kun kuulevat "vain" siviilivihkimisestä sanovat jotain. Olen muuten Morren kanssa ihan samaa mieltä tuosta muka-ei-valtionkirkosta.
 3. Joo ei ihan mennyt näin. : Eli tuli isän saattamana portaita alas "alttarille" mun valitseman Bryan Adamssin biisin saattelemana (nauhalta). Mies odotteli siellä. Vieraat seisoivat ja tunnelma oli tiivis ja lämminhenkinen . Kaavat oli lyhyt ilman mitään kummallisuuksia. Poistumismusiikkina (ei meinannut lähteä soimaan ja oli kovin hauskaa kaikilla ;D) miehen valitsema ei nyt ehkä ihan tilanteeseen sopivin biisi ja kipitimme sen tahdissa pois tilasta ja takakautta palasimme vihkihuoneen viereiseen huoneeseen ottamaan vastaan onnitteluita ja nauttimaan samppanjaa. Varsinkin poistumismusiikista saimme kehuja jälkeenpäin. Kaikki rupesivat nauramaan ja se vapautti tunnelman. Mitään ei lopulta heitelty.
 4. Avoliittoon en osaa vastata, mutta avioliittoon kyllä. Eli poliisiasemalle tarvittavien lappujen kanssa (löytyy polisiin sivuilta), terve haluan asua täällä, olen naimisissa suomalaisen kanssa. Valmis ja heippa! Näin ainakin meillä...
 5. Värejä on tosi monia, mutta kannattaa ekalla kerralla käyttää minimi vaikutus aikaa. Sitten voi pidentää jos haluaa tummemman tuloksen. Itse käytän musta-ruskeaa väriä (en muista merkkiä).
 6. Minä ehdotan samaa kuin Neferty! Menette naimisiin mitään etukäteen kertomatta ja "juhlitte" sitten joskus suvun kanssa. Varmaan tulee sanomista... Mutta olisi ikävää harmittella myöhemmin, että ette saaneet mennä kahdestaan naimisiin kuten halusitte.
 7. Meilläkin oli kahvit juotu vasta yhdeksän jälkeen, joten iltapala olisi ollut tosi turha juttu. Tosin juomapöytään pistettiin tämän jälkeen kuhoihin suolakeksejä/tikkuja ja muuta naposteltavaa. Hyvin tekivät kauppansa.
 8. En oikeastaan mitään, mutta paljon kuitenkin. Sovimme jo etukäteen että unelmieni sormus ja ihana häämatka ovat oikein hyvä huomenlahja.
 9. -Tehnyt kirjallisen sopimuksen bändin kanssa (viikkoa ennen häitä kysyivät että koskas ne nyt olivatkaan, peruivat ja sitten lopulta tulivat) -Kirjoittanut kiitos puheen paperille, nyt pääsi unohtumaan muutama tärkeä henkilö kuten omat vanhemmat, sulhasen vanhemmat, kaaso ja BM. -Korkeiden näyttävien kukka-asetelmien sijaan olisin ottanut matalat ja tukevat. Kaksi maljakkoa kuudesta meni rikki. Kaikki meni hyvin ja nuo asiat eivät hääpäivänä häirinneet, joten toisaalta mitäpä noita jälkeenpäin murehtimaan.
 10. Ainalinnan kukka Näsinlinnankadulla! Aivan mahtavaa palvelua ja kimppuni oli kuin pieni taideteos!
 11. Minä sain varattua vihkijän juhlapaikalle Tampereen maistraatista noin puolta vuotta etukäteen. Annemari Rouhe oli oikein mukava ja lyhyt vihkiminen erittäin kaunis. Vaikka emme halunneet mitään kummempaa ohjelmaa vihkimiseen, oli se silti lämminhenkinen ja juhlava toimitus.
 12. Mielestäni istumajärjestys on tosi hyvä juttu, mutta ei tietenkään pakollinen. Luulen että istumajärjestystä ei välttämättä tarvita jos istumapaikkoja on reilusti enemmän kuin vieraita. Jos taas ei ole ylimääräisiä paikkoja niin sitten tekisin ehdottomasti istumajärjestyksen.
 13. Myös me saimme jo hääpäivänä yhden väärällä nimelle varustetun kortin ja myös yhden lahja shekin. Eipä mua haitannut. Häissä ei tullut ikäviä kommentteja, mutta muutamat yllättyneet kasvot kyllä näin. ;D Tänään (kaksi päivää häiden jälkeen) tuli ensimmäinen ikävä kommentti puolitutulta: No olisihan sun nyt PITÄNYT vaihtaa! :-? Miksi muka?! :-?