Avalon

Rouva
  • Viestit

    135
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Avalon


  1. Jamaikalla kannattaa käydä Dunn's River Fallsilla ja Meksikossa Tulumin mayakaupungin raunioilla. Laivayhtiö järjestää molempiin retkiä. Haiti oli vähän ristiriitainen pysähdyspaikka. Kaikki kauppamiehet kauppasivat tavaroitaan vedoten maanjäristykseen, minkä ymmärrän. En tietenkään voi ostaa joka ikiseltä tyypiltä tavaraa, joten tuli vähän paha mieli sanoa ei ihmiselle, joka on menettänyt kaiken maanjäristyksessä.


  2. Meille riittää yksi vihkiminen. Sekin aiheutti tarpeeksi stressiä... Molemmat siis kuulutaan kirkkoon ja jossain määrin olemme "uskovaisia" mutta mulla on ihan siunattu olo ilman sitä itse toimenpidettä.

    Joskus olen leikitellyt ajatuksella että mitä jos jossain vaiheessa pitäis oikein isot kirkkohäät (eli siis siunaamisen) kunnon kermakakkupuvuin ja krumeluurein mutta se jää vain ajatuksen tasolle.


  3. Sormukseni on IHANA mutta... se on pikkuisen liian suuri, ehkä puoli kokoa. Silloin kun sitä ostin olin aika hermona ja turvoksissa mutta jotenkin en uskaltanut ostaa pienempää. Nyt en viitsi pienentää sitä koska sitten menisi kaiverrus pilalle. Pitänee jättää sormet oven väliin niin eiköhän lopu hölskyminen