Jump to content
Naimisiin.info

Arsa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Arsa kaikki viestit

  1. Olen nyt käynyt tarkastamassa paikan ja mukavalta näytti! Selvisi myös, että omistajien poika on HYVÄ aloitteleva valokuvaaja, joka voi hoitaa häävalokuvauksen juhlapaikalla ammattilaiskuvaajia halvemmalla. Näin hänen ottamiaan kuvia, ja hyvältä näytti.
  2. Heips! Koitan metsästää ihmisten kokemuksia Hollolan Hirvestä?! Onko kellään kokemuksia paikasta? Pari ylistävää viestiä olen täällä foorumilla nähnyt, mutta olisi kiva kuulla tarkemmin!
  3. Arsa

    Sulhasen ryöstö

    Minut pantiin tätini häissä ryöstämään sulhanen salamyhkäisesti siten, että hain sulhasta tanssimaan ja tanssahtelimme kohden ulko-ovea. Sitten sanoin sulhaselle, että "Nyt minä ryöstän sinut" ja pujahdimme ulos ovesta. Morsion piti tehdä runo sulhon takaisin saamiseksi, ja vasta kun tehtävä oli täytetty palautin sulhon
  4. Arsa

    sotilashäiden miekanpoltto

    Itselläni ei ole sotilashäistä kokemusta, mutta ehkä joku tässä ketjussa osaisi auttaa http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1067518745 Tuolla sanotaan että mitä korkeammat lieskat sitä suuremmat synnit... joten kunnon roihu voisi aiheuttaa virnuilua Voisin kuvitella että jokin alkoholijuoma passaisi poltettavaksi, koska ei ainakaan ole myrkyllistä
  5. Arsa

    Pohjalaisia häätapoja

    Eikös morsiamen ryötö alunperin lähde juuri noista Häjyjen puuhista? Tällaisessa käsityksessä olen ollut...
  6. Arsa

    Pahiten epäonnistuneet leikit

    Kaikki sellaiset leikit, missä morsiamen silmät sidotaan on ehdoton EIH! Siinä menee kampaus ja meikit, tosi kenkkua tuollainen. Tuon viropuheen olen lukenut täältä naikkareista, mutta oikeasti häissä en ole sitä koskaan kuullut. 12kk ei ole koskaan toiminut, koska oikeastaan kukaan ei ole voinut tehdä tehtäviä kun porukka asuu niin ympäri suomea/maailmaa. Pitäisi olla sellaisia tehtäviä että ne voi hoitaa ilman että on itse paikalla... Yhdyn aikaisempien puheisiin tunnistuskopelointileikeistä ja kaikesta missä rahastetaan.
  7. Samantapaisen leikin olen nähnyt niin että morsiusparille annettiin satiinilakana (mytyssä) ja heidän piti laskostaa se. Lauseet oli sellaisia "en löydä sitä päätä", "en saa otetta kun tää on niin liukas" yms yms. Itselleni sellaiset leikit missä silmät sidotaan on ehdoton NO NO NO! Kampaus ja meikki menee ihan pilalle.
  8. Arsa

    Seksiväline-esittely

    Ladylolitalta ei esittely maksa mitään, mutta minusta olisi kyllä aika noloa jos kukaan ei tilaa yhtään mitään. Esittelijä ei saa mistään mitään palkkaa/ matkakorvauksia vaan tulot tulee siitä mitä saa myytyä. Hommahan toimii kuten Tupperwarekutsutkin eli illan "emäntä" saa jotain 5% tai oliko jopa 10% alennusta omasta tilauksestaan. Sellaistahan voisi harkita että keräisi kolehdin etukäteen ja antaisi morsiamen tilata sillä summalla ihan mitä haluaa (kelpaisi ainakin minulle ). Ja vaikka niinkin että "tässä ois sulhasen antama 30 euroa jolla hän toivoo sun ostavan itsellesi jonkun mieleisesi asun". Tavara tulee postissa myöhemmin, mutta esittelijän kanssa voi sopia etukäteen että tuo mukanaan jonkun tuotteen jos tietää että haluaa juuri sen. Siinä esittelyssä missä olin niin oli etukäteen tilattu penispillejä (joten saatiin heti juomiimme sellaiset) ja peniskarkkeja
  9. Arsa

    solmuleikki

    Kuulostaa mielenkiintoiselta! Nyt vain tahtoisin tietää miten ne narut laitetaan! Jos löytyisi kuvia niin olisi varmaan kaikkein parasta!
  10. Arsa

    Tanssinopettaja häihin

    Millainen on katrilli? Letkajenkka on ikuinen suosikki! Siitä tykkää vauvat ja vaarit Ja mikäs se toinen on mitä mennään jonossa? Joku tsatsatsatsattsat-tsaaa : Jotkut lapsille tarkoitetut jutut vois toimia myös, ainakin sen jälkeen kun boolikulhon luona on vierailtu ahkerasti.
  11. Arsa

    Jyvässeutu

    Hihii! Olen ollut tuolla luennolla!
  12. Arsa

    Teemana kivet

    Kivet kattauksessa
  13. Arsa

    Seksiväline-esittely

    Ainakin www.ladylolita.infosta saa sellaisen! Tiedän, koska olen ollut sellaisessa esittelyssä
  14. Ois hienoa, kun morsiuskimppua heitettäessä sen seasta avautuisi pieni laskuvarjo ja se hiljaa leijailisi alas... mutta on kyllä käytännössä mahdotonta toeuttaa :/ Ois vaan niin hassua
  15. Tämä ei kyllä liity somistukseen, mutta italialaista häätraditiota kuitenkin. Nuohan on helposti sovellettavissa tai muokattavissa leikeiksi! Italian Wedding Traditions It is inevitable at every Italian wedding party that a male individual, after about his fourth glass of wine, will get up and say these words in a loud and excited voice: "evviva gli sposi" ("hurray for the newlyweds"). This always triggers a thundering applause from everyone and a plethora of other well wishing comments. As the celebration continues if even the slightest decrease in the boisterous enthusiasm occurs someone else will then again get up and shout once more "evviva gli sposi" and the crowd will respond with another round of applause and with incredible enthusiasm. eli aina kun joku vieras (mies) saa juotua neljänen viinilasillisensa, huutaa hän "eläköön morsiuspari" ja muut taputtaa. Hyvä tapa pitää lukua vieraiden juomisisa A Kiss for the Bride Next, as in any predictable series of events some young and mischievous individual, always a man, will say bacio, bacio... or "kiss, kiss, we want a kiss". Then the bride and groom will slowly and reluctantly stand up and oblige the audience. Sitä saa mitä pyytää In some regions of Italy, the tradition exists for couples to shatter a glass at the end of the function as is also done in Jewish weddings, but at a different time. The number of fragments are supposed to represent the years of happiness the couple will have together. In some locations of Italy a pair of doves may be released. Tämä viimeinen on mielestäni kiva juttu! Tässä ois meksikolaiseen tyyliin katettuja pöytiä, niin värejä vaihtamalla sais varmasti italialaisen tunnelman: Kaktuksen tilalle pitäis varmaan keksiä jokin muu paikkakortti ja vaikka tässä on kaktuksia niin niitähän voi korvata jollain enemmän italialaisella! Simpukankuoretkin tuollaisessa asetelmassa olisivat kivoja...
  16. Miten ois kiitoradan näköinen hääkakku, missä sitten lentokone koristeena ;D
  17. Etnologian pääsykoekirjassa sanottiin hääperinteiden kohdalla, että kun kakkulapio osuu lautaseen niin astutaan askel taaksepäin, ja kumpi ennemmin astuu saa vallan talossa. Se on varmaan sitten pikkuhiljaa muuttunut polkaisuksi, jotta kuulee kunnon äänen eikä tule kiistaa kumpi voitti!
  18. Arsa

    Karhunkaato näytelmä

    Tässähän on hyvä idea, että saa aktivoitua hääväkeä, mutta olisiko kenelläkään valmista tarinaa, joka liittyisi enemmän hähin? Karhuinen metsätarina on mielestäni aika kaukana häistä ja niiden tunnelmasta... ellei sitten hääparilla ole karhunkaatoharrastus... Ei tarvitsisi itse alkaa keksimään häätarinaa, jos sellainen olisi jo valmiiksi.
  19. Onko sellaista tallia, jonne pääsisi helposti paikallisliikenteen bussilla.. tai että olisi niin lähellä keskustaa että taksi ei maksaisi maltaita? Meillä nimittäin tulee olemaan jalkapatikassa oleva polttariporukka... mutta ratsastuksesta haaveillaan...
  20. Annamariini Jos joku joutuu matkustamaan eri paikkakunnalle polttareita varten ja sitten vielä maksaa siihen matkakulujen päälle 45ee, niin tosi pahalta näyttää... Ehkä olisi parasta esitellä tähänastiset ideat porukalle ja kysyä ovatko valmiita maksamaan tuon hinnan. Sitten voi vielä katsoa mistä voisi tinkiä, jotta hinta on kaikille varmasti sopiva. Minun mielestä tuo on kyllä aika kova hinta, kun osallistujiakin on noin monta. Riippuu tietysti myös siitä ollaanko työssäkäyviä ihmisiä vai opiskelijoita. *muoks* Ja tosiaan jos joutuu vielä juomat ostamaan itse niin siihenhän saa helposti 20ee menemään joten kulut nousevat mahdollisine matkustamisineen aika koviksi...
  21. Lentokoneen kuvia sevietteihin! (jos on pienet häät niin niitähän voi vaikka itse piirtää) ja kukka-asetelmissa voi olla mukana pieniä lentskareita. Hääkarkit tulitukkiaskeihin, missä päällä aiheeseen sopiva kuva... Sukkanauhaa morsion hameen alta etsiessä sieltä voisi ensin löytyä kaikkea aiheeseen liittyvää tavaraa (laskuvarjo?) Itse en tiedä ilmailusta paljoakaan, mutta jos on olemassa jotkin ohjeet siitä miten esimerkiksi laskuvarjohyppy tehdään oikein, niin nuo säännöthän voisi muokata koskemaan avioliittoa ja esittää puheena. Tai muokata niistä hääohjesäännön? Häävalssiksi "minä olin lentäjän poika" Kilpailu, missä taitellaan paperilennokki ja katsotaan kellä se lentää parhaiten?
  22. Arsa

    Jyväskylä

    Onko kellään ajantasaista tietoa siitä, joko Jyväskylässä pääsisi maistraatin ulkopuolella vihille? Hah, tuo kuulosti siltä kuin tahtoisin kadulla maistraatin edessä ;D Lähinnä tarkoitin juhlapaikkaa! :
  23. Keksinpä tuossa juuri jotain. En tiedä onko jollakin ollutkin? Mitäs jos sulho hameen alla parkaisisi isoon äänen ja näyttäisi sitten kättään missä on hiirenloukku? ;D
  24. Tai sitten vievät morsiamelta lompakon? Repeilin noille jutuille kyllä.... kääntämisessä on sen ongelma, että mahdollinen hame kääntyy korviin!
  25. Arsa

    Teemana moottoripyörä

    Jos häämekossa olisi sellainen irtilähtevä helmaosa, sen voisi hääväen ihmetykseksi kiskaista irti ja loikata sulhon taakse prätkän kyytiin. Kampaus voisi kypärän alla kärsiä, ja hameen alta pitäisi varmaan löytyä nahkahousut ettei kovassa kyydissä palella.... eli ei taida onnistua... Mitenkäs olisi sivuvaunu?
×
×
  • Create New...