Jump to content
Naimisiin.info

lumiperhonen

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by lumiperhonen

  1. Vilhelmiina: Omien Ruusuhovi-häidemme kokemuksesta voin sanoa, että olette tehneet loistavan hääpaikkavalinnan! Saimme todella ystävällistä ja yksilöllistä palvelua sekä suunnittelun aikana että juhlissa, toiveemme otettiin huomioon ja myös heiltä tuli hyviä ideoita häidemme toteuttamiseksi. Meillä ratkaisevia tekijöitä oli riittävä majoituskapasiteetti ja se, että kaiken sai samasta paikasta (ei esim. pitopalvelua erikseen, halusimme jättää kaiken ammattilaisten huoleksi). Miinuspuolena joku voi pitää sitä, että omia juomia ei alueelle voi tuoda, pitkää välimatkaa jatkopaikkoihin sekä ehkä vieraiden pitkää matkaa :-?. Ruusuhovin kaunis pihapiiri ja päärakennus herätti kovasti ihastusta myös vieraidemme keskuudessa. Voin sanoa, että täydellinen valinta meille, mutta mielipiteitä on tietysti yhtä monta kuin ihmisiäkin . :)

    Syysmorsian_2006: Myös me muokkasimme oman menun esimerkkimenuiden pohjalta. Eli parhaat ruokalajit kaikista listoista  :D  

    T. Kävelevä Ruusuhovi-mainos ;D ;D ;D

  2. Toivottavasti, solaire, tärppää ja hääpaikka löytyy! Kesähäitä suunnitellessa pitää olla tosi ajoissa, jos Ruusuhovissa meinaa juhlia, mutta talvella on onneksi hieman hiljaisempaa. Mekin varattiin noin vuotta aiemmin ja saatiin valita ihan mieleisemme päivä. Muitakaan häihin liittyviä varauksia tehdessä ei ole ollut tähän mennessä tungosta. :) Joten onnea vain sinnekin suunnitteluun!  

  3. Nostetaanpas tämä ketju taas vähän ylemmäs!  :D Täällä suunnitellaan ensi talvea ja häämenua ynnä muuta. Jatkopaikaksi on varattu rantasauna, mutta päänvaivaa aiheuttaa tarjoilut siellä, joten kertokaa ystävät, miten olette toimineet/aiotte toimia. Ruusuhovihan laskuttaa saunan juomingeista ihan ravintolahinnat, joten tulee tooosi kalliiksi tarjota vieraille saunajuomat. Toisaalta jotain juotavaahan siellä on saunan jälkeen oltava. Oletteko siis perineet vierailta juomista maksun vai maksaneet kiltisti itse kaiken vai olleet kuivin suin ??? ???

  4. Pärnussa on rannalla uusi kylpylä-vesipuisto-hotelli Tervise Paradiis

    Kerrothan kokemuksia, kun olet siellä käynyt. Ja muutkin kylpylässä käyneet. Me ollaan molemmat sen verran lapsellisia, että vesipuisto kuulostaisi sopivalta  ;D  ;D Millaisia ovat hotellin huoneet ja ravintolat? Tai mikä ravintola Pärnussa olisi hyvä herkuttelupaikka?

×
×
  • Create New...