wibbe

Aktiivijäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by wibbe


  1. Ave, meillä oli n. 120 vierasta ja kaikki tykkäs tosi paljo. Mä olen pl konsultti ja varasin helmikuussa ku oli kynttilöitä tarjouksessa tuikkivat valmiiksi.. et ei tullu edes niin kauheen kalliiks ku ajatteli et 4€ / 12 kpl. Kaikki tykkäs, lapsille tein karkki rasiat omar karkeista ku niitä voi syödä kaikki, niin pienet ku isotki.


  2. Ei tullu rakkuloita, mut mulla oli työsandaalit mukana jotka laitoin jalkaan vähän väliä eikä kukaan huomannu mitään. Jos olisin kävelly niillä "juhlakengillä" koko päivän, jotka oli kyllä ihan perus käytännölliset pertti palmroothit, niin olisin varmaan lakannut liikkumasta tunnin jälkeen. Sandaali ja lenkkari ihminen ku olen.


  3. Mulla oli valkoinen laahus kirkossa ja musta juhlapaikalla. Se on aika pitkä, n.3,5m - 4m ja aika hankala liikkuessa ku sitä ei voinu kantaa renksusta vaan piti kuljettaa käsivarrella. ruokailun jälkeen mulla meni hermot sen kans ja se nostettiin ylös kolmeen kerrokseen hakaneuloilla. Nappi olis ollu muuten hyvä mut se paino niin paljon et sitä ei olis saanu kunnolla pysyyn. Nostettunakin se oli kyllä tosi hyvän näköinen ja liikkuminen helpottu huomattavasti.


  4. Meillä oli ruoka 16.30, kahvit 19.30 et lapsiperheet ja kauempaa tulleet pääsi lähteen ja iltapala laitettiin oikeestaan heti ku kahvit kerättiin pois ja pidettiin pöydässä niin pitkään ku ihmisiä oli. Kyllä sitä meni ja vieraat oli tyytyväisiä.


  5. Meille tulee tuoksu kynttilöitä. PartyLiten votiiveissa on osassa niin mieto tuoksu et ainakin suurin osa astmaatikoista ja allergisista kestää. Lisäksi ne tulee noutopöydän somisteeksi joka on eri huone ku missä ihmiset syö ja viettää aikaa. Eli kukaan ei ole kauaa kynttilöiden lähellä.


  6. Mun kaaso on mua 5 vuotta nuorempi (pikkusisko) eli 21v. Mun omilla lapsilla on myös 5 vuotta ikä eroa, nyt jälkeen päin mietittynä ihan hyvä ikä ero, mut olisin halunnu omat lapset vähän lähemmäks samaa ikää.


  7. meillä on ollu auringon kukat kasvihuoneessa kasvamassa jo keväällä ja toivottavasti onnistuvat.. Kehäkukat on sitte varalta et jos menis pieleen mun auringonkukka unelma. Ostin tiimarista niitä kortti pidikkeitä ja huomasin sit et partylitella on aivan mielettömän suloinen auringonkukka pari kynttiläsomiste joka sopii tosi hyvin niiden tiimarin kortti pidikkeiden kans. niissä on myös se leppäkerttu ja toisessa on aivan ihana perhonen. sit ostin tiimarista pieniä leppiksiä joita ajattelin laittaa paperinarusta tehtyihin auringon kukkiin. Kynttilöitä ajattelin laittaa myös vaikka häät on heinäkuun lopussa.