Heja

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Heja


  1. Vietämme häitä elokuussa 2007. Ollaan nyt sitten päädytty Hietasaaren Johteenhoviin. On hyvänkokonen paikka, saa viedä omat sapuskat ja viinat (mikä oli ehoton edellytys), pihaa riittää ja yksityisyyttä samoin. Onhan se hieman tyyris, mut laskettiin et se tulee halvemmaks anyway ku tuo omat tarjottavat. Olinkin aatellu kohtalotovereilta kysästä neuvoa.. Josko jollain ois siellä häät pidetty tai ootta vieraina ollu. Ku se ite ruokailutilahan ei mikään järin suuri ole, et jos tanssipuolen järjestäski siinä riihes? Onko kellään kokemusta? :o

    Koristelullahan siitä saa tosi kivan paikan, ite miljöö on kyllä näin kesäaikaan aivan ihana.. Voin jo kuvitella elokuun pimenevää iltaa ja kynttilämerta...

    Vieraita kutsutaan 60-70, se on varmaan vielä mahdutettava määrä siihe ruokailutilaan...Vaiks tais ne siel  sanoo et jopa 120 löytyy tilat, mut epäilen et aiks ahdasta ois sillä määrällä..

    Kertokaahan kokemuksia, kiitos jo etukäteen ;D

    Meidän häät olivat Johteenhovissa maaliskuussa. Vihkiminen tapahtui riihessä, jota kesäisin käytetään juuri tanssitilana. Kesäisin riihen yläkerrassa on yöpymistilaa. Ihana paikka.

    Vieraita häissämme oli n. 70 hlöä, eikä siis mahdollisuutta levittäytyä pihalle kuten kesällä olisi ollut. Mahduimme kuitenkin hyvin, tanssitilaakin jäi. Seisova pöytä mahtui hyvin kuten myös lahjapöytä. Kesällähän käytettävissä on lisäksi "terassi", jonne mahtuu jopa 30 hlöä.

    Suosittelen paikkaa :)


  2. Häämme olivat maaliskuussa 2006, kaasoa pyysin tehtäväänsä lokakuussa 2005, hän kertoi samalla, että yrittävät vauvaa. Vauva saikin alkunsa ja minun polttareitteni aikaan helmikuussa raskaus oli n. puolessa välissä. Kaaso yhdessä muiden ystävieni kanssa järkkäsi minulle ihanat polttarit. Ei minua haitannut pätkääkään missään vaiheessa kaasoni raskautuminen, päinvastoin olin innoissani hänen onnestaan.  Yritin huomioida kaasoni "tilaa" häiden järjestelyissä.


  3. Nyt reilu kuukausi ennen häitä olen alkanut nähdä painajaisunia häistä.

    Näin seuraavanlaisia "painajaisia" ennen häitä:

    Rakensimme häävalmisteluiden kanssa samaan aikaan omaa uutta kotia ja olin luvannut monen viikon ajan kaasolle toimittaa valokuvia. Näin eräänä yönä unta, jossa olin pakannut muovikassit täyteen valokuva-albumeita ja irtokuvia ja lähdin viemään niitä aasilla  ;D  en ikinä päässyt perille asti, matka tyssäsi Pateniemen shellille ja heräsin.

    Toimitimme valokuvat nopeasti perille joustaen töihin menosta.

    Näin myös unen, jossa anoppini aiheutti hurjan hääpäiväriidan ilkeilemällä juovuksissa  ;D

    Onneksi ei kumpikaan ollut enneunia.


  4. Juu, joo, en pistä pahaksi vaikka mieheni polttareissa olisikin strippari, itse asiassa vannotin hänen BM:sä viemään sulhoni strippibaariin. Hän ei ole ikinä sellaisessa käynyt ja jo yli 3-kymppinen, joten olisi jo aikakin.

    Luotto pelaa, ei toista voi kokonaan kahlia. Jos antaa hieman vapautta saa yleensä kovasti takaisin.

    Mäkin haluaisin strippipaikkaan polttareillani, en taida kylläkään päästä, mutta olisi mielenkiintoista  :D


  5. Minäkin pidän ihan aina kihlasormustani. Paitsi jos on järkky turvotus, silloin on pakko hieman armahtaa sormiparkaa.

    Mies osti minulle liian ison kihlasormuksen ja se kostautui uimaan mennessä. Siellä killuu yli 100 egen kihlasormus Kiimingin joen pohjassa  :-/

    Viime kesä yritettiin sitä sieltä sukellella, mies oli välillä sini-valkoinen kylmästä tutiseva kiroileva mussukka.

    Nyt on tilalla jo uusi, sopivamman kokoinen.


  6. Ihania leimasimia ja paljon muutakin löytyypi

    http://www.finnstamper.com/

    Suosittelen, ihana, nopea ja luotettava palvelu, vaikka lasku pitääkin maksaa ennen toimitusta. Postittavat tuotteet aina edullisimman mukaan ja kummallakin tilauskerralla postimaksu oli vain 0,65 eur.

    Leimasimet toimivat mainiosti ja kutsuista tuli kauniit.

    ja täältä paljon kaikenlaista, etenkin mahottomasti sabluunoita

    (huonoa sivustolla on kuvien puute, sabluunoista on kylläkin kuvat)

    http://www.hinnasto.net (Hämeen tekstiilituonti)


  7. Niinpä niin, dilemma poikineen.

    Toisaalta sulhasen pitää saada päättää omasta bm:stään, mutta toisaalta bm:in tulisi kyetä hoitamaan tiettyjä tehtäviä ennen häitä, juhlapäivänä ja jopa seuraavana päivänäkin.

    Kertokaa miten on mennyt tilanteet, joissa olette yrittäneet vaikuttaa vienosti sulkkinne valintaan?


  8. Eräs vieraistani on maito ja muna-allerginen  :D (siis kananmuna...) ja hänelle pitäisi nyt keksiä jokin ihana vaihtoehto hääkakulle. Leipomosta näyttivät sellaista hevosenkengän muotoista lehtitaikinan tapaisesta tehtyä leivonnaista, mutta se oli melko mauton ja hieman arkipäiväinen.

    Osaakos kukaan jelppiä? Joko leivoksen nimellä tai jopa reseptillä, jotta voisi tehdä toistekin samaa kyseiselle kaverille.