Annanas

Rouva
 • Viestit

  1172
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Annanas

 • Taso
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

591 profiilin katselua
 1. Mä pidän aika vähän mun sormuksiani. Kotona en ikinä, enkä salilla tai lenkillä; oikeastaan käytän sormuksia vain jos lähden juhlimaan tai ostoksille. Miehellä on ollut sormus sormessa viimeksi joskus viime vuoden alussa.
 2. Haittaako teidän kissaa semmoinenkin lapsi, joka ei vielä edes liiku mihinkään? Yleensä kastettavat lapset ovat n. 2-kuisia joten sen ikäiset tuskin mitenkään kissaa pääsisivät ahdistelemaan.
 3. Me menimme ensin naimisiin ja sitten vasta saimme lapsia. Jostain syystä toinen järjestys ei tullut meille edes mieleen, vaikka siis mitään uskonnollisia "esteitä" ei ollut. Itse asiassa ehkäisy jätettiin melkein heti häiden jälkeen pois ja lähes tarkalleen vuoden päästä häistä syntyi meidän esikoinen. Nyt meillä on kaksi lasta ja kolmas tulossa, myös talo on rakennettu En kyllä osaa sanoa, miksi meistä tuntui paremmalta mennä ensin naimisiin ja saada sitten vasta lapsia. Jotkut kommentit joita kuulee toisinaan ihmetyttää, esim. työkaveri tuli raskaaksi ja meni sitten raskaana maistraatissa naimisiin. Jotkut muut työkaverit sitten kivasti kommentoivat (eivät toki naamatusten ko. henkilölle) että "juu, lapsen takia menivät naimisiin. Tuskin muuten olisivat menneet" Sävy oli negatiivinen. Ikäänkuin raskaus olisi vahinko ja näin pari olisi pakotettu naimisiin. Samoin eräissä ristiäisissä kun perheen toista lasta kastettiin, pappi kysyi perheen isältä, että milloin nämä meinaavat mennä naimisiin. Isä vastasi että ei sitä uskalla, kun se on niin suuri sitoumus. Tämäkin kommentti oli vähän hassu, koska mun mielestä lapsi on suurempi sitoumus kuin avioliitto. (koska jos lapsettomasta avioliitosta eroaa, ei välttämättä tarvitse enää ikinä nähdä toista, mutta jos on yhteisiä lapsia, niin silloin pitäisi ainakin yrittää tulla toimeen )