Taustamusiikkia häihin


Leea

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Tuohon taustamusiikiksi suosittelisin myos Karita Mattilaa jos tykkaat klassisesta, tai vaikka Barbara Streisandia jos haluat kevyempaa.

Haluaisin itse live-haitarimusiikkia, mutta todellakin vain taustamusiikiksi, enka mitaan tansseja. Haavalssin saatamme tanssia, mutta siitakaan emme ole viela varmoja. Osaako kukaan suositella hanuristeja pk-seudulta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ainoastaan yksissä häissä, joissa olen ollut, on bändi soittanut taustamusiikkia jo ruokailun aikana ja idea oli musta mitä parhain! Tosin bändi oli trio, joka soitti jazzahtávaa ja svengaavaa musiikkia, mikä sopi tilanteeseen tosi hyvin ja loi mukavaa tunnelmaa. Lisäksi soittivat juhlasalin viereisessä tilassa, joten soitto kuului juuri sopivalla voimakkuudella.

Meille bändi tulee samaan tilaan, ja soittaa tod.näk. 4 x 45 min., joten en halua, että taustamusan soittamiseen kuluu soittoaikaa. Lisäksi samassa tilassa voisi olla vaikeaa soittaa riittävän hiljaa. Siksipä oon aatellut soittaa sopivaa jazz/soul/swing -henkistä instrumentaalimusaa levyltä. Muutama biisi vasta listalla, eli Buena vista social clubin levyltä kolme biisiä, joissa ei lauleta. Ehkä myös John Coltranen levyltä lempibiisini "My favourite things" instrumentaaliversiona. Lisää pitäisi löytää, eli vinkkejä otetaan täälläkin ilolla vastaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä olen koonnut itse cd:n johon tulee rauhallisia "hitaita" kappaleita esimerkkinä. Metallica- Nothings else matters, Bryan Adams- She loves a woman, Elton John- Can you feel the love tonight jne,jne...

Noi ehkä imelimmät??

Toissä järjestin visan työkavereille rakkaus lauluista ja kun lähdin kotiin oli biisejä lappu täynnä.. en olis uskonut kun työkavereista 80% on miehiä  :D

Link to comment
Share on other sites

Minä kyllä olen ajatellut että ruokailun aikana olisi hyvä olla musiikkia. Ihan itse olen ajatellut polttaa cd:lle erityylisiä kappaleita. Olen ollut monissa häissä, joissa ruokailun ajan on ollut hiljaista, ei siis edes sitä vapautunutta rupattelua. Minusta musiikki taustalla auttaa jotenkin rentoutumaankin ja tutuista biiseistä ihmiset saavat jotain jutunjuurta jos muuten eivät keksi mitään puhuttavaa. Toinen hyvä vaihtoehto olisi tietysti että yhtye soittaisi jo ruokailun ajan..

Link to comment
Share on other sites

just mietin et voiko ruokailun aikana soittaa musiikkia :) mä ainakin haluisin jotain hömpänpömppäromantiikkalauluja/instrumentaaleja soimaan taustalle, kun juhlat on muutenkin lyhyet joten muuten ei oo aikaa :) ehkä aluks just jotain instrumentaalia (vaikka LOTRia :)) ja sit ruokailun ja kakun välissä laulettuna meiän kokoelmasta jotain :) moulin rougesta jotain, suomalaista lempeää poppia ala teleks ja mamba sekä tietenkin yötä ja sano että jäät....huoh...:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Meillä soitettiin vanhempaa ja uudempaa elokuvamusiikkia levyiltä, tosin niistä ei tahtonut kuulla mitään kun vierailla riitti juttua keskenään ja päällimmäisenä kuului tuhti puheensorina :-) Eli musiikki ruoan aikana ei ole mitenkään välttämätöntä, riippuu kovasti vieraista ja juhlapaikasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä soi rakkauslauluja, yms. taustalla. Esim Celine Dionia ja muuta pehmeää musiikkia, suosikkikappaleita sieltä täältä. Joukkoon mahtuu niin Louis Armstrongia kuin Lenny Kravitziakin.

Toivon kuitenkin että puheensorina on se mitä eniten kuuluu, sehän kertoo että jutunjuurta riittää ja vieraat viihtyvät  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...