Lempäälästä hääjuhlapaikka


Guest Wilipura

Recommended Posts

Guest Wilipura

Heips,

Koska kauan suunnittelemamme Villa Hakkari osoittautui aivan susi paikaksi, niin nyt kysyisin osaisiko joku ystävällisesti suositella Lempäälästä jotain muuta paikkaa hääjuhlapaikaksi? Onkohan Vaihmalan hovi myös sellainen, ettei omia ruokia tai juomia saa tuoda? Se myös vaikuttaa aika hintavalta paikalta. Mietinkin lähinnä onko kokemuksia Nuorisoseuran talosta tai manttaalitalosta? Olemme ensi vuoden syksyllä avioitumassa.

Kiitos, jos joku osaa jeesata.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Orkesterin näkökulmasta katsottuna en ainakaan manttaalitalosta löydä moitittavaa. Tilaa riittää isompiinkin juhliin ja paikasta saa hienon koristelemalla, eihän se siis sellaisenaankaan mikään huono ole. Henkilökunta oli muistaakseni ystävällistä ja ruokakin oli erinomaista. Eli voin suositella paikkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Manttaalitalo on hyvin suosittu ja sieltä saa samalla vuokrattua astiatkin. Pihamiljöö (lue: S-Marketin parkkipaikka) nyt ei ole viihtyisämmästä päästä mutta sisätilat saa oikein viihtyisiksi ja tilaa on. Omat ruuat ja juomat on ok. Sijainti kirkkoon nähden erinomainen.

Lempäälän Työväentalo on myös kiva paikkana. Siellä on suojaisa pihakin ja hääpaikkana suosittu sekin. Omat juomat ja ruuat ok, myös pitopalvelu talon puolesta mahdollinen. Sijainti kirkkoon nähden erinomainen.

Lempäälän Nuorisoseurantalo on nätti rakennuksena mutta keittiötilat on yläkerrassa. Ruoat joutuu joko kantamaan alas tai huonojalkaiset pitää kantaa ylös. Hyvin tilaa ja parkkipaikkaa, sijainti myös ok kirkkoon nähden.

Vaihmalan Hovi on tosi kaunis ja viihtyisä paikka mutta tosiaan siellä tarjoilut otetaan talosta. Hintava se varmasti on mutta hyvin suosittu. N. 3 km kirkolta. Jonkun hääohjelman häät muuten vietettiin siellä...

Nurmen Lava on hauska hääpaikkana myös. Parkkitilaa reilusti, matkaa vähän enemmän kirkolta. Omat tarjoilut ok, mutta keittiömahdollisuudet rajalliset.

Piippokeskus toimii varmasti myös hääpaikkana. Omat ruokatarjoilut ok, mutta käsittääkseni alkoholitarjoilut täytyy ostaa alakerran baarista? Varma en ole kyllä. Sijainti erinomainen, parkkitilaa rajallisesti.

Juhlatalo Kiviaho on paikkana upea mutta myös siellä tarjoilut talon puolesta.

Jos lähikuntien paikat kiinnostavat niin Vesilahdessa on kivoja paikkoja (NS-talo, Narvan Seurojentalo, Päivärinne...) tai esimerkiksi Valkeakosken suuntaan Metsäkansan Tapiola tai Ilolan Maatilamatkailu. Viialassa Metsälinna.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Manttaalin ympäristö on tosiaan vähän karu, mutta sisältä kuitenkin tilava pytinki.

Vaihmala on "ihan ok", kaunis rakennus, kaunis alue, mutta itse olen ollut tuolla kaksissa häissä ja molemmissa ilmoitettu henkilömäärän "vetävyys" ja todellinen käytössä oleva tila eivät ole oikein kohdanneet, eli paikka ei vedä oikein siihen malliin kuin ilmoitetaan. Myös ruuan riittävyyden suhteen on ollut ongelmia molemmissa häissä. Ruoka oli erittäin hyvää, mutta ei riittänyt kummissakaan häissä kaikille edes sitä ensimmäistä kierrosta.

En ole mikään perskännin kannattaja, mutta nuo A-oikeuspaikat ovat mielestäni vähän nuiva vaihtoehto häille, ts. silloin paikalla on usein aika monta kivijalkakossulla liikkeellä olevaa, jos juomat täytyy ostaa itse.

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostan tämän nyt lähinnä tuoreiden kokemusten perusteella. Häissä en ole Vaihmalassa ollut tuon yhden kerran jälkeen, mutta muissa tilaisuuksissa kyllä, tuoreimpina viime vuoden lopulla ja tänä kesänä/nyt alkusyksystä.

 

Ruoka on loppunut säännönmukaisesti eli firmassa ei näyttävästi ole opittu vuosien varrella mitään. Olen kerran myös saanut kommentin "no miks te ette tulleet kertomaan, että jälkiruoka loppui", kun asiasta huomautettiin. No, siinä juuri mentiin kertomaan ko. asiasta, enkä pidä mitenkään soveliaana sitä, että juhlavieraiden pitäisi kytätä pöydän antimien määrää, kyllä se on henkilökunnan tehtävä käydä aika ajoin katsomassa, mitä pöydässä on ja mitä ei.

 

Hovi on edelleen kaunis paikka ja ruoka on hyvää, mutta sen määrää ei osata ennakoida lainkaan ammattimaisella tasolla. Selvennän vielä sen verran, että en ole ollut kohteessa missään "raksamiesten lounailla", joissa syödään hieman runsaammalla kädellä, vaan ihan normaaleissa juhlatilaisuuksissa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...