Jump to content
Naimisiin.info

Oulu/Tyrnävä/Muhos/Liminka lähistö juhlapaikka tiedossa?


JohannaMorsian

Recommended Posts

Tyrnävän kirkko on nyt varattu heinäkuun 2013 lauantaille ja juhlapaikka on hakusessa. Vieraslista on nyt 130 henkilön mittainen, eikä oikein tahdo internetin ihmeellisestä maailmasta löytyä sopivaa paikkaa juhlille. Laitasaaren seurojentaloa ollaan kateltu, mutta jo varattu haluamallemme viikonlopulle. Kellään kokemuksia/tietoa lähistöllä olevista juhlapaikoista? Ihan Oulun keskustaan ei haluta. Kiitos paljon kaikista vinkeistä! :)

Link to comment
Share on other sites

Oulu-ketjustahan löytyy myös nämä lähiseutujen paikat, mutta tässäpä pari vinkkiä:

- Huovisen navettasali Muhoksella, aika uusi paikka

- Liminganlahden luontokeskus (remontoitu vasta)

- Helmen Pirtti/Pitojen Helmi Ala-Temmeksellä, kehuttu

- Osekk:n Limingan yksikön yhteydessä on ravintola Joutsenkartano, siellä juhlatilana navetan vintti

- ns. "Kinkerikartanot", ainakin Merilän kartano ja Pökkylän Punainen Tupa muistuu näistä mieleen, mutta eivät ole ihan lähellä Oulua

- Hailuodossa on muutama juhlatila, ainakin Luotsiravintola merimaisemineen on aivan ihana!

- Varjakan kartanossa on hyvä uusi yrittäjä ja tiloja remontoidaan parhaillaan, kunhan valmistuu niin on todella tunnelmallinen paikka

Meillä on juhlat Peuhun tilalla Oulunsalossa. Kun kävin katsomassa oli pöydät järjestelty 104:lle hengelle eikä kyllä ollut ahtaan tuntoista! Miinusta siitä että tilat on kahdessa kerroksessa.

Eiköhän teillekin kiva paikka löydy :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Moikka ja kiitos vastauksista!

Joo, Huovisen navettasali ainakin mainostaa 80 hengen häitä eli liian pieni meille (muuten oisinkin harkinnut). Liminganlahden luontokeskuksesta en löytäny muuta tietoa, kuin, että siellä on auditorio 100 hengelle ja kokoustilat parille kymmenelle. Onko teillä siitä muuta tietoa? Pitojen Helmi oli jo varattu suunittelemallemme viikonlopulle ja loppujen lopuksi olisi tullut kalliimmaksi, kuin ollaan suunniteltu. Ehkä sen voisi kuitenkin käydä katsastamassa, sitä olin kuitenkin alunalkaen suunnitellut. Tuonne Joutsenkartanoon soittelinkin jo ja täti minulle sanoi, että pitopalveluksi pitää ottaa Sodexho, mikä minusta ei kuulosta kovin hyvältä. Jos teillä on kokemuksia Sodexosta muuna kuin koulu/työpaikkaruokalana, niin olen avoin. :) Tosin en ole vieläkään saanut Sodexon edustajalta tarjousta vaikka jätin tarjouspyynnön pari viikkoa sitten. Mutta onko tuo Joutsenkartano/navetta minkälainen tila? En löytänyt kuvia. Hailuoto ainakin on Tyrnävän kirkosta liian kaukana. Tarkoitus päästä mahdollisimman pian vihkimisen jälkeen juhlimaan. :) Varjakan kartano oli myös varattu meidän hääpäivänä ja varaustiedustelun yhteydessä kyllä kyselin muutakin, mutta en saanut vastauksia. Eikö hääpäivänä ole tärkeintä, että palvelu pelaa? :) Niin ja tuo Hannuksen piilopirtti on tälle ex-tyrnäväläiselle vähän liiankin tuttu paikka eli se on pois suljettu vaihtoehto. Kiitos kamalasti, jos joku keksii vielä lisää juhlapaikkoja!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...