Jump to content
Naimisiin.info

Mielen jatkuva muuttaminen


Essıe

Recommended Posts

Siis mä tajusin just tänään, että vähänkö olis siistiä ja helpottavaaa, jos me mentäiskin jo nyt naimisiin, vaikka kirkko +juhlapaikka onkin varattu ens toukokuuhun. se tavallaan veis kaiken jännityksen ja ahdistuksen niiltä kirkkojuhlilta! Mutta viekö se sit sen jännitysfiiliksenkin?

 

apua. kävin katsomassa miljoona hääpukua. mikään ei tuntunut hyvältä, liian kallis, halpa, huono hieno you name it. sitten löysin puvun uudesta liikkeestä, tai siis olin jo niin uupunut että luovutin, ja sain hienon puvun. ostin siis jo. no, nyt katselen katalogia ko valmistajalta TAAS vaikka ei pitäsi.

juhlapaikkakaan ei tunnu meidän näköiseltä. mikään ei pysy samanlaisena mun mielestä kahta päivää pidempään :D

 

en todellakaan siis KEHTAA kertoa kenellekkään livenä, kuinka paljon näitä asioita pohdinkaan, ja miten ahdistelen!

 

HUUH :)

Muokattu: , käyttäjä: kituna
Link to comment
Share on other sites

Mä rupesin täällä kaupittelemaan miehelle että mentäis naimisiin siinä jossain ihme ero-ilta -hässäkässä telkkarissa johon haettiin hääparia täällä foorumilla!! Ei tarvis kutsua ketään vieraita kun kaikki vois katella meitä telkasta, ahahhaaaa. :D No ei vaan, mut välillä tuntuu et ois oikeesti helpompaa vaan livistää maistraattiin ja that's it. Voishan niin tietty tehdäkin, ehkä se veis pahimman stressin pois mutta mulle on tärkeetä päästä sanoon se "tahdon" kirkossa koska käsittääkseni jos vaan siunataan avioliittoon kirkossa niin sillon ei enää mitään kysellä että "tahdotko?"

 

Mulla on tuo pukuasiakin ihan sama kuin sulla Kituna vaan sillä erotuksella etten oo ostanut mitään. En vaan uskalla!! Jos kohta tuleekin jostain kauniimpi vastaan!? Entä jos mistään puvusta ei tuu sitä "the dress" -fiilistä!? :girl_impossible:

 

Juhlapaikasta en onneks vielä angstaa.. Sitä odotellessa. :blink:

Muokattu: , käyttäjä: Aeterna
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minäkin muuttelen mieltäni vähän turhan herkästi.. Kirkko, juhlapaikka, bändi ja valokuvaaja ovat jo vaihtuneet kertaalleen, samaten itse päivämääräkin :D Pukuasiassakin tuuliviireilin niin, että ensin katsoin valmispukua, sitten olin jo kovalla tohinalla teettämässä pukua, kunnes lopulta ostinkin valmispuvun. Puhumattakaan sitten pienistä detaljeista! Häälehdistä, netin syövereiltä, tältä foorumilta jne. saa niin paljon ihania ideoita, että haluaisin järjestää monta erilaista juhlaa ja toteuttaa kaikki! Etenkin ulkomaisilla hääsivustoilla on niin ihania juttuja, että oksat pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meillä on häitä suunniteltu reilu kuukausi ja sekä vihki- että juhlapaikka on vaihtunut jo pariin otteeseen :D ja häät ovat helmikuussa, vähän meinasi tulla paniikki mutta nyt vihdoin löydetty hyvältätuntuva vaihtoehto ja odotellaan viimeisiä varmistuksia ajankohdasta ja paikasta (:

P.s. Pohdittiin että ois kätevä avioitua netissä verkkopankkitunnuksilla :'D eipähän tarttis säätää niin kauheesti...

Link to comment
Share on other sites

^ :D jotenkin kuulostaa niin tutulta. Toisaalta haluaisi olla päivän prinsessana ja kaiken huomion keskipisteenä, järjestää kavereille kunnon juhlat. Toisaalta taas mielessä pyöri, että mitä kaikkea muuta sillä rahalla voisi tehdä

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...