Adelheid`

Hääleffat ja -sarjat

63 viestiä aiheessa

Hei tyhmä kysymys, mutta näkeekö suomalaista Neljät häät jostain? Oon katsonut vain jenkkiversiota, tosta suomalaisen esityksestä on kai aikaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ite oon nyt seurannut FRII-kanavalta tulevaa "Jotain lainattua, jotain uutta" -nimistä sarjaa, missä morsian valitsee vanhasta puvusta (esim. äitinsä morsiuspuku) muokatun sekä kokonaan uuden puvun väliltä.

sekä "Hullut häävideot" katon aina ku muistan..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Tykkään kans katella Jotain lainattua, jotain uutta -sarjaa. En vaan vieläkään tajua miten ne äitien mekoista parsitut voi mitenkään voittaa uudet, juuri morsiamen maun mukaan valitut puvut :) Samoin ihmetyttää miten siellä on välillä kaikkia sotteroita ja muita tarjolla alennushintaan viidellä sadalla dollarilla (kateus...) ja tietenkin myös se miten osa morsiamista on valmiita ostamaan monta tuhatta dollaria maksavan puvun. 

 

Hei tyhmä kysymys, mutta näkeekö suomalaista Neljät häät jostain? 

 

Tulispa tätä taas lisää jossain vaiheessa!  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhyy, näkyspä meilläkin Frii... Sieltä tuntuu tulevan hääpukuohjelmaa melkein päivät läpeensä (tiedän, ei ihan niin paljoo, mut silti korpeaa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt voi taas nostella ketjua, kun näkyy Frii täällä susirajan takanakin! Sieltä tulee joku uudempi "Say yes to the dress" kausi ja ah, minusta se on niin ihana ja tyylikäs, jopa parantunut vanhemmista kausista. Jaksokohtaset teemat on jotenkin selkeempiä. Jaksaa tällänen rouvakin taas innostua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei vitsit tää on kyl hyvä! :D kaikki omat lempparit oliki jos heti alussa mainittu mut lisää leffaideoita tuli kyllä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Neljät häät ja yhdet hautajaiset! Ehdottomasti yksi hauskimpia romanttisia komedioita ja sattuu vieläpä olemaan hääaiheinen. Sarjoista my american big fat gypsy wedding on kyllä ihan parasta hömppäviihdettä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos vielä tänään eksyn telkkarin (ok, Netflixin) ääreen, niin tiedänkin mitä katson  ;) Kiitän leffavinkeistä! 

 

Hääohjelmia olen katsonut, milloin enemmän ja milloin vähemmän. Don´t tell the bride - Häät sulhasen tapaan olen ainakin katsonut. Brittiversiota ihan varmasti, mutta hämärä muistikuva että myös jenkkien? Vai onko sellaista? Sekoitanko toiseen. Muutaman jakson kuitenkin tuota ohjelmaa nähnyt.

Neljät häät - jaksoja olen katsonut tuhottomasti. Amerikan versiota, Suomi-versiota en ole nähnyt ja tuntuu ettei niitä jaksoja jälkikäteen löydy. 

Jonkun jakson Bridezillas tmv. olen myös nähnyt. 

Neljät häät Amerikassa taitaa olla suosikkini ohjelmista :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä katoin viime viikolla (?) telkkarista tulleen Morsiusneitojen kosto:n ja oli kyllä huono jopa sellaiseksi jenkkihöpöhöpöksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen alkoi Yle2:lta ruotsalainen kuusiosainen minisarja "Häähumua Kakanin kanssa", jossa ilmeisesti esitellään eri kulttuurien hääjuhlia. Ekassa jaksossa oli Ruotsissa ja Englannissa asuvan muslimipariskunnan hääjuhla. (Näkyy Areenassa.)

 

Juontajan takia en oikein lämmennyt kylläkään sarjalle (sattumalta osui silmään ohjelmaoppaassa), koska tuo Kakan oli mielestäni huonokäytöksinen, yritti ilmeisesti olla rempseä ja "olen mukamas erikoinen ja sinut itseni kanssa, tykkäät tai et", mutta enpä tykännyt. Sellaisia pikkujuttuja siinä pitkin ohjelmaa.. Esim. morsian toi näytille täpötäyden häämuistolaatikon, jossa oli vaikka mitä juttuja heidän vihkimisestään, niin tämä Kakan omin nokkineen otti laatikon morsiamelta ja ronskisti nappasi sieltä CD:n (häävideo) ja lämppäsi kannen kiinni... Mielestäni normikäytöstavoilla kyllä odotetaan, että omistaja näyttää laatikon sisältöä (kun kerta piti tutustua siihen vihkimiseen) ja antaa toiselle sitten omaan käteen katsottavaksi juttuja, eikä revitä sitä laatikkoa toiselta ja aleta penkomaan ja sitten kun joku mieleinen juttu löytyy, viskata laatikkoa menemään, että näitäpä ei tarvii kattoo.. Lisäksi esim. kiroili kirkossa perustellen sen olevan ok, kun on jo lesbo ja sitten seuraavaksi mietiskeli, että hänestä olisi tullut hyvä pappi. Jotenkin odotin myös enemmän sitä eri kulttuurin häätapojen esittelyä, kuten oli Ylen toisessa ohjelmassa, oliko se häät Pariisissa tms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yle Areenasta löytyy taas minisarja:

Tahdon! Häähumua eri kulttuureissa

Miten häitä juhlivat hindut, entä kiinalaiset? Brittisarjassa Tahdon! Häähumua eri kulttuureissa (Modern Weddings: Marriage Across Cultures) nähdään hääperinteiden yhteensovittelua, hääsuunnittelijoita joka lähtöön, sukulaisia, jotka puuttuvat joka asiaan, erikoisia hääpukuja ja värikkäitä juhlia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieman ohi aiheen, mutta löytyisikö suosituksia hääaiheiselle kaunokirjallisuudelle? Romanttinen hömppä olisi ihanaa mökkilukemista juhannukseksi! :girl_pinkglassesf:

Edit. Kävin lainaamassa kirjat Kaikki sanovat tahdon, Tuulin viemää sekä Yön huntu. Linkkien takana lyhyet kuvaukset.

Muokattu: , käyttäjä: Masquerade

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään