Jump to content
Naimisiin.info

Tarviiko DJ ja valokuvaaja oman istumapaikan?


Mellis

Recommended Posts

Voit kysästä myös juhlapaikalta, pystyvätkö järjestämään johonkin "sivuhuoneseen" tilaa valokuvaajalle ja esiintyjille. Suosittelisin silti, että valokuvaajalle varattaisiin istumapaikka, josta näkee hyvin hääparin. Vähintäänkin joku tuoli pitää olla jossain (myös sisällä, jos ulkona sataa), kuvaajankin pitää päästä istumaan ja mahdollisesti säilyttämään muuta kuvauskalustoa valvotussa tilassa. Jos ette tarjoa ruokaa kuvaajalle, ilmoittakaa siitä etukäteen. Kuvaaja tarvitsee ruokatauon varsinkin koko päivän dokumentaarisen kuvauksen ollessa kyseessä ja varmasti haluaa varautua siihen etukäteen ottamalla omat eväät mukaan.

Eli jos istumapaikan järjestäminen pöytiin ei onnistu niiden ollessa jo täynnä, niin juhlapaikan kanssa neuvottelemaan ^_^

Meillä kuvaajalle ja DJ:lle on varattu omat istumapaikat. Kummallekin tarjotaan ruoka samalla tavalla, kuin muillekin vieraille. DJ:n kanssa sopimukseen kuuluu myös lisäys, että kahvia ja alkoholitonta juotavaa tulee olla tarjolla illan ajan. Tämä on sovittu juhlapaikan kanssa (ravintola), laskuttavat meiltä sitten kulut myöhemmin. Samalla tavalla ajateltiin toimia kuvaajan kanssa, eli jos jotain virvokkeita/kahvia haluaa, noutaa ne baarista meidän piikkiin.

Link to comment
Share on other sites

Uskon, että juhlapaikan kanssa saatte sovittua ^_^ Meillä ainakin ottivat heti asian hoitaakseensa, koska "Ei teidän tarvitse huolehtia asiasta, kuvaaja ja esiintyjät kuuluvat hääpäivänä meidän henkilökuntaan".

Link to comment
Share on other sites

Meillä Dj istuskeli siellä soittelemassa musaa ja söi vissiin kans siellä (ruuat tarjottiin siis molemmille). Valokuvaajalta kysyttiin miten haluaa ja oli ok että söi jossain sivussa. En tiedä missä sitten söi. Mutta meillä ainakin oli semmosia eteistilassa tuoleja missä voi istuskella lueskellessa jne. Hyvin meni näin järjestelyin.

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin varattu sekä valokuvaajalle, että 2-hengen bändille paikat yhdestä pöydästä muiden vieraiden joukosta. Valokuvaaja näkyi syövän kyseissä pöydässä, mutta muuten ei juuri tainnut siinä paikallaan kökötellä. :P Bändi taas ei päässytkään paikalle vielä ruokailun aikoihin (toinen sairastui, ja tulivat vasta, kun soitto alkoi eli kahvin aikaan), niin söivät sitten jälkikäteen yhdessä sivuhuoneessa, vissiin omasta tahdostaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...