Jump to content
Naimisiin.info

Tekemistä autoon


Guest sumujen silta

Recommended Posts

Huh, toivottavasti ei ole kyseessä matkapahoinvoiniin taipuvainen morsian... itse varmaan voisin melko pahoin, jos pitäisi tunti matkata näkemättä tietä. Mutta viihdytys-asiaan: Rento jutustelu on varmaan kivointa, sellainen tunnelmannostattaja. Näin aikakin kuluu nopeammin "sokkona" ollessa. Voisihan jokin visakin toimia, jos morsian pitää sellaisista. Esim. "kuinka hyvin tunnet polttarikaverisi" (jokaisesta jotain kysymyksiä, joita voi kerätä ennakkoon seurueelta). Ja huikka ilojuomaa kaikista vääristä vastauksista. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest sumujen silta

En usko, että hänelle tulee matkapahoinvointia. Jos tulee, niin sitten side pois jne. Tosin ilojuoman voi varmaan jättää vähemmälle, että minimoituu tuo pahanolon tuleminen ;).

Hmm...meitä on pieni polttariporukka, niin sinänsä ei ehkä tuota kuinka hyvin tunnet polttarikaverisi-juttua. Olisko jotain muita idiksiä :)?

Link to comment
Share on other sites

Jos morsian on koko tunnin ajan sokkona, niin voishan sille kehitellä sellaisen tunnistusleikin :)

Esim. erilaisia suklaita pitää tunnistaa (nykyään on niin monia makuja Fazerilla ja maraboulla...) ja tietenkin se alkomaholi pitää ottaa pieninä annoksina mukaan :D Esim. Baileys, toffeelikööri yms. liköörit, siidereitä, kuohareita (esim. fresitan tunnistaa melkein kaikki) ja totta kai mukana voi olla ihan alkoholittomiakin makuja. Morsiamelle ei ole sitten tarkoitus juottaa koko pulloa, vaan ihan pienen maistin vain :girl_haha:

Näillä sais tunnelman hieman keventymään ja totta kai muutkin saa maistella juomia matkan aikana. Eihän kaikkien tehtävien tarvitse liittyä avioliittoon. Kunhan porukalla on hauskaa.

Jotain nimenomaan polttariaiheisia leikkejä/tekemistä voisi olla vaikkapa sellainen, että kaaso keksii muutaman sanan avioliitosta/rakkaudesta... Kaaso kuiskaa sanan morsiamelle ja tämän pitää piirtää se ja muut koittavat arvata sanan. Tämä voi olla totta kai myös lausekin, elokuva, laulu....

Esim. Hääkakku, pappi, suudelma, hääyö, morsiamen ryöstö, hääauto tms. Meidän porukka ainakin tykkäis mutta jotkut saattais ajatella tätä lapselliseksi :grin:

Voittehan myös pukea automatkalla morsiamelle polttarikamat päälle ja näin morsian näkee ne vasta perillä. Vaikka jonku hattu, polttarinauha, tiara, peruukki, leilei, käsineet, tms...

Kunhan pidätte pienen keskustelun yllä niin kyllä se siitä :)

Link to comment
Share on other sites

Guest sumujen silta

Tosi kiva idea tuo suklaa-juttu! Tuon toteutan varmasti. Meitä on autossa vain kaksi (+kuski) eli ei mitään joukkopippaloita oikein voi pitää, mutta...). Tuo pukeutumisidea oli myös kiva!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...