Jump to content
Naimisiin.info

Telttahäät- Ruoan tarjoilu??


Guest SuhinaS

Recommended Posts

Häät ovat alkusyksystä 2013, ja ne vietetään maatilamme pihapiirissä isossa teltassa. Vieraita paikalle saapuu noin 160.

Aloin miettiä ruokatarjoilua, miten ruoka laitetaan esille?? Pitopalvelua tuskin käytän, sillä vanhempien ystäväpiirissä on pari kokkia, jotka tottuneet

ruokkimaan isoakin juhlakansaa. Suurtalouskeittiö löytyy läheltä, joten ruoan valmistaminen ei ole ongelma, mutta miten se saadaan lämpöisenä tarjolle??

Onko jostain mahdollista vuokrata lämpövaunuja tai alustoja?? Entä "mini keittiön" vuokraus? Eli pieneen telttaan lavuaareja, jääkaappeja ja jotain muuta tarpeellista.

Häät ovat etelä-pohjanmaalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

kalustevuokraamoista saa myös tarjoiluastioita vuokrattua erikseen jos haluaa. Joillakin myös tarjota lämpimille ruoille vastuksellisia tarjoiluteline/astia systeemejä. Suosittelen googlettamaan noita tai sitten kysyä paikallisesta ravintolasta/hotellista onnistuisiko vuokraus, myös joistakin kouluista voisi kesäaikana saada helposti kun eivät ole käytössä.

Link to comment
Share on other sites

Yksi vaihtoehto on tarjota lämpimänä ruokana paellaa ja vähän parempaa pyttipannua, jos saa hommattua jostain ne isot festareilta tutut pannut lainaan. Eipähän tarvi pohtia ruokien lämmitystä, kun jokainen saa hakea pannusta ruokansa. Meillä on luultavasti tulossa telttahäät ja ruuat tekee kokki, joka tuo mukanaan paellapannut. Eipähän tarvi miettiä lämpövaunujuttuja. :) Eri asia on sitten esim. salaattien viileänä pitäminen jos on kuuma päivä, mutta se varmaan hoituu kylmäkallella ja ihan rehellisellä jäällä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...