S&A-09

Häästressi/paniikki häihin liittyen (yhdistetty ketjuja)

291 viestiä aiheessa

Niin ja sukulaisillehan ei tietenkään voi häistä kertoa, kun ne ovat vasta ensi syksynä, sillä se on mautonta. Kaiken pitäisi olla salaisuus ja mahdollisimman vaatimatonta hamaan loppuun asti.

miks häistä etukäteen kertominen on mautonta? en tajua..

..sehän on vaa hyvä, et osaavat varautua ajoissa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Joo, miä en kans ymmärrä tätä hääpäivän salailua, ihan kuin se olis joku valtiosalaisuus. Turha se on sit itkeä, jos rakkaimmat ei pääsekään paikalle, kun tieto tulee liian myöhään. Ehdottomasti kannattaa puhua ajoissa... ja ihan kaikesta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua ärsyttää ku kaikki on niin kallista! :hysteric:

Juu, mää en kanskaan tajua miksi häitä pitäisi salailla jos niistä ei nimenomaan tule 'salahäät'. Meillä hiljaa istuminen ei onnistuisi päivääkään, vaikka joku käskisikin pitämään häät salaisuutena :girl_haha: Mun mielestä kaikilla on oikeus omanlaisiinsa häihin ja se haluaako kaikille kertoa aikaisin vai myöhään on hääparin oma asia, ei sukulaisten tai kavereiden. Spread the loooove :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aah, kiitos :) Auttaa muuten kummasti tää avautuminen.

Salalilusta, äitini on sitä mieltä, ettei yli puolta vuotta ennen hääpäivää kannata mennä lörpöttelemään, että naimisiin ollaan menossa, että kuulemma se jotenkin pilaa ilon (en kyllä ymmärrä, että keneltä), jos häistä kohistaan etukäteen, eikä sitten hääpäiväksi riitä intoa. Mutta kuten sanottu, en minäkään ymmärrä. Tuskin ärsyttäisi, jos ymmärtäisin.

Ja siis yhdyn kyllä täysin tuohon ärsytykseen siitä, että kaikki maksaa. Ois niin ihana suunitella häitä, jos ois rajaton budjetti. Toisaalta rakastan hintavertailuja yms. mutta kyllä välillä ois vaan kiva miettiä ainoastaan ja vain sitä, mikä on kauneinta/parasta/mitä itse eniten haluaa, eikä sitä, mitä kyseinen asia maksaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meil ois nyt tasan 5 viikkoa häihin, ja ihan hyvällä mallilla mielestäni hääjärjestelyt. Isompia mitä puuttuu, on kaikki sulhasen vastuulla.. Eli valokuvaaja, drinkkiliput, mun huomenlahja ja iltapalatarjoilut Bisoniin. Omat hommani oon niin hyvin hoidellu, että nyt odottelen eka ku huomenna tulee ystävä Turusta ja tuo Ikea-kulhoja, eli hääkarkkikulhot ois hoidettu. Pöytäjärjestystä pitää miettiä, samoin vähän tarkemmin päivän runkoa. Lähinnä kun seremoniamestari on pikkuveljeni, joka tekee myös taikatemppuja, haluaa tietää missä vaiheessa hän niitä tekee yms. Ei oikeestaan jännitä lainkaan, ihmetyttää vaan miten nopeesti aika kuluu. :) Odotan innolla jo hääpäivää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään tasan kuukausi... kädäng :rolleyes: Ihme fiilikset.

Viikonloppuna aloin harjotella allekirjoitusta tulevalla nimellä. Mies nauro vieressä, että eikö tuo oo nyt vähän aikaista. Vastasin, että pitää kai se nyt harjotella, että ei sitä ajokortin allekirjotusta ihan yhellä yrittämällä uskalla lähtä kokeileen. Edelliseen ajokorttiinkin kun oli kuitenki harjotellu nimeään yli kymmenen vuotta. :)

Hommat etenee ja asiat järjestyy. Ens viikolla katsastan kukkakaupat ja laitan kimpun tilaukseen ja lopullinen menu pitää ilmottaa ravintolaan. Sitte ei auta muu ku pitää hermonsa kurissa ja jaksaa ootella :)

En meinaa pysyä housuissa ja pakahun onnesta lähes koko ajan :wub: Melko hermostuttavaa (ainakin sulhasen mielestä :P )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, ja anteeksi kun nyt tänne tulin avautumaan, mutta pakko saada vähän purkaa itseään.

Häiden järjestelynhän pitäisi olla mukavaa ja jännittävää aikaa, vai mitä? Noh, mulla tuntuu olevan kaikkea muuta kun mukavaa ja jännittävää. Kiitos siitä kuuluu muutamille kutsuvieraille, jotka ovat onnistuneet hyvin saamaan mun hermot niin kireälle että pian kyllä poksahtaa yks tai useampi verisuoni mun pienessä päässäni!

Ensin yksi tulee ja kyselee (vuotta ennen häitä!) että millaisia häitä ollaan ajateltu viettää ja sitten alkoi latomaan listaa mulle että mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja mitä pitää hankkia jne jne. No, nyt tämä henkilö sitten avautui mun isälle että miksi mä kerron häistä (Facebookissa tilapäivityksinä, paljastamatta mitään yksityiskohtia ja olemalla vain iloinen joistain onnistuneista asioista!) niin paljon ja isä soitti mulle ja sanoi että tää henkilö tahtoo että otan yhteyttä. No, mä otin ja sitten sain kuulla sellaisen saarnan että huhhuh. Enpä sitten ole Facebookiin juuri sen jälkeen sanaakaan laittanut, ja poistin kaikki tilapäivityksenikin.

No, tänään sitten toinen tapaus. Ongelmana oli nyt sitten että kun hänen koko perhettään ei olekaan kutsuttu häihin. Ensinnäkin, en ole pitänyt perheen muihin jäseniin yhteyttä vuosiin, en edes tunnistaisi jos tulisivat kadulla vastaan. Ja sain sellaiset haukut, että loukkaannuin ja oon nyt niin hermostunut että ei mitään rajaa!

Sanoin sulhaselleni ja äitille että jos vielä yksikin valitus tulee koskien häitä, niin minä perun kaiken ja mennään vaan maistraattiin ja sieltä McDonaldsiin syömään ja se siinä sitten. Mikä on kun mikään ei kelpaa enää kenellekään?! Pitäiskö mun nyt mennä hakemaan suuri laina pankista että saisin pidettyä jotkut 300hengen häät ja ostettua kaikille kaikenlaista kivaa hääkarkin sijaan ja ruokittuakin jollain courmee-ruuilla?! Herttinen sentään, tässä ei mitään miljonäärejä todellakaan olla, pyritään pitämään budjetti niin pienenä kun vain mahdollista.

Kiitos kun sain avautua. Ja jos tämä on ihan väärällä osastolla niin viisaammat ihmiset siirtäkööt tämän sitten oikealle foorumille... :)

Sen vielä lisään, että totta kai pidän salaisuutena millaiset häät tulee olemaan, mutta jos joku nyt on saanut kuulla että mulla on häissä hääkengät jalassa, niin onko se nyt hirvittävä juonipaljastus?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikävää, että saat negatiivista kommentia ja häiden järjestelystä on mennyt maku :( Jos mä olisin sinä niin en kutsuisi todellakaan tollasta ihmistä viettämään meidän häitä, jos ei kerran mikään kelpaa ja ollaan tunkemassa nokkaa joka asiaan mitkä eivät hänelle kuulu.

Pakko kommentoida vielä, että kai tiedät että saat Facebookissa rajattua ystäväpiiriäsi niin etteivät kaikki tilanpäivitykset näy kaikille ystävillesi?? :D Eli ei ole pakko lopettaa niitä, jos haluat siellä hehkuttaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas kyllä kurjaa käytöstä joiltakin. :skilletgirl:

Minä olen hoitanut kaikki tuollaiset "muista-ottaa-tämä-ja-tämä-huomioon" sekä "se-ja-tuo-pitää-kutsua" kommentit sillä, että olen kylmästi vain todennut, että se joka maksaa, se päättää. Kyse on meidän häistä, joten päätösvalta on meillä.

Meillä on budjetti, jossa on tarkoitus pysyä, sekä henkilömäärä, joka enintään kutsutaan. Sinun kannattaa ottaa myös tuo kanta ja pysyä siinä. Jos joku tulee valittamaan että joitain tuntemattomia ihmisiä pitää kutsua, niin kysy suoraan onko kysyjä valmis luopumaan paikastaan häissä niiden toisten takia. :girl_haha: Veikkaan, että aika nopeasti loppuu vieraslistan kasvattaminen.

Ja jos jollekin ei kelpaa teidän häänne sellaisina kuin te haluatte, niin olkoot tulematta. Yleensä kun häihin kutsutaan kymmeniä ihmisiä, kaikkia ei voi mitenkään miellyttää, joten kannattaa vaan tehdä kuten itse tahtoo. :girl_haha: Eipähän kukaan voi syyttää, että olisi "suosinut" jotain toista sukulaista ja hänen mielipiteitään toista enemmän.

Toisinaan Bridezilla-asenteella pärjää parhaiten hankalien sukulaisten kesken :girl_wink: Eikä kannata välittää liikaa muiden mielipiteistä ja kommenteista. Järjestäkööt omanlaisensa juhlat, vaikka sitten kissanristiäiset jos ei muuta. :) Nuo häät on teidän ja lopullinen päätösvalta on myös teillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikäviä kommentteja on aloittaja saanut.

Hääjärjestelyjen ja hääjuhlan tulisi nimenomaan olla mukavaa aikaa! Mutta sen olen huomannut, että vahva täytyy olla. Nimittäin ehdotuksia ja kyselyitä tulee suunnalta jos toiseltakin.

Meillä häätila rajaa kutsuttavien määrän hyvin tarkasti ja olemme valinneet juhlatilan sen mukaan, että saamme paikalle haluamamme ihmiset. Sekä tietysti niin, että juhlatila on meidän mielestä kiva. Koristeluita olemme myös suunnitelleet sellaisiksi mitä haluamme. Myös pukusuunnitelmat on tehty ja ostopaikka tiedossa. Näistä on läheisille kerrottu ja perusteltu miksi olemme mihinkin vaihtoehtoon päätyneet. Nyt sitten lähisukulaisilta tulee jos jonkimoista ehdotusta. Tai itse asiassa ensin tulee kysymys, esim. tuleeko teille orkesteri ja tanssia? Tähän yhdessä toteamme, että ei tule, koska emme halua ja koska tilaan ei mahdu. Asia ei tietenkään jää tähän, vaan siirrettävää esiintymislavaa ja tanssilattiaa ulos aletaan heti ehdottaa. Myös sopiva esiintyjä sekä lisäksi kirkkolaulaja ehdotetaan samantien. Ja samalla juhlatelttaa johon mahtuisi paljon lisää vieraita istumaan. Samaan tyyliin kysellään todella monista hyvinkin yksityiskohtaisista asioista. Ja vaikka vastaan miten olemme asian suunnitelleet, ei sillä ole mitään merkitystä, vaan juttua riittää siitä, mitä läheinen on keksinyt/nähnyt/kuullut/tms.

Onhan se todella hauskaa ja kultaista, että meille läheiset ihmiset ovat innoissaan meidän juhlasta. Mutta turhauttavalta usein tuntuu jatkuva kysyminen ja se, että joutuu samaa vastausta toistamaan. En jaksaisi enää kertaakaan todeta, että tiedän minkälaisen puvun haluan ja mistä sen saan. Mutta eiköhän hössöttäminen ole rakkautta, joten minun pinnani voi oikein hyvin venyä vielä useita metrejä :D.

Ymmärrän siis aloittaja mistä puhut. Ja uskon, että tilanne ärsyttää todella paljon. Pidä kuitenkin kiinni teidän suunnitelmista ja ota rakkaudella vastaan ehdotukset. Kyllä niissä ehdotuksissa muutama varteenotettava vaihtoehtokin voi olla vaikka samalla olisi tuhat muuta. Kärsivällisyyttä ja riemua hääjärjestelyihin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Anskuteus, tämä on juuriki oikea paikka avautua. tiedän itsekin että häävalmistelut on tosi tuskaisia ja siihen liittyy paljon huolia..

itse päätin myös ettei häihin tule mitään puolituttuja, ja (onneksi) kukaan ei loukkaantunut vaikka koko perhettä ei kutsuttu. jos joku loukkaantuu siitä, ettei koko puolitutta perhettä kutsuta, niin voi voi. itse peruisin sellaisen tyypin kutsun ihan heti kättelyssä.

samoiten kuin tuollainen ulkopuolisten nillittäminen hääjärjestelyistä, käskisin vain hankkia parempaa tekemistä.

toisilla kun ei muuta elämää ole kuin sekaantua muiden asioihin.

itselläni hääjärjestelyissä on monesti mennyt hermot, jopa yöunetkin.. järjesteltävää on paljon ja valtaosan olen saanut/joutunut tekemään yksin. kaasoista ei ole apua p****n vertaa (toinen asuu kaukana, toista ei kiinnosta). sulho onneksi jaksaa kuunnella ja järjestelee parhaansa mukaan, mutta olen niin tarkka monista asioista, että pääasiassa sulhon tehtävänä on kuunnella ja lohduttaa ja myöntyä minun järkkäämiin tapaamisaikoihin mm. pitopalvelun jne kanssa :grin:

onneksi silti jaksaa tällaista nipottavaa akkaa :-X

mutta Anskuteus, jaksamista sulle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikka tässä ei nyt varsinaisesti ole vielä hääjärjestelyt päällä (suunnittelu ennemmin), niin silti välillä tuskastuttaa se kun haluaa hääjuhlasta *kaikille* mieluisan/antoisan/jne. Sitä yrittää huomioida rahatilanteen, mutta kuitenkin samalla olla nipottamatta pienistä kivoista "välttämättömyyksistä".

Kohta kun pääsee kotiin, vanhemmille selviää hääpäivä ja sulhasen kanssakin voidaan *yhdessä* enemmän keskustella niin katsotaan mihin suuntaan tästä mennään. Yritän pitää stressin kurissa - häihin on kuitenkin aikaa yli vuosi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häätila rajaa kutsuttavien määrän hyvin tarkasti ja olemme valinneet juhlatilan sen mukaan, että saamme paikalle haluamamme ihmiset. Sekä tietysti niin, että juhlatila on meidän mielestä kiva. Koristeluita olemme myös suunnitelleet sellaisiksi mitä haluamme. Myös pukusuunnitelmat on tehty ja ostopaikka tiedossa. Näistä on läheisille kerrottu ja perusteltu miksi olemme mihinkin vaihtoehtoon päätyneet. Nyt sitten lähisukulaisilta tulee jos jonkimoista ehdotusta. Tai itse asiassa ensin tulee kysymys, esim. tuleeko teille orkesteri ja tanssia? Tähän yhdessä toteamme, että ei tule, koska emme halua ja koska tilaan ei mahdu. Asia ei tietenkään jää tähän, vaan siirrettävää esiintymislavaa ja tanssilattiaa ulos aletaan heti ehdottaa. Myös sopiva esiintyjä sekä lisäksi kirkkolaulaja ehdotetaan samantien. Ja samalla juhlatelttaa johon mahtuisi paljon lisää vieraita istumaan. Samaan tyyliin kysellään todella monista hyvinkin yksityiskohtaisista asioista. Ja vaikka vastaan miten olemme asian suunnitelleet, ei sillä ole mitään merkitystä, vaan juttua riittää siitä, mitä läheinen on keksinyt/nähnyt/kuullut/tms.

Kuulostaa niiiin tutulta :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä mullekin on nipotettu etiketeistä sun muista mitä tulee kutsuihin jne. Minä kyllä teen ihan selväksi, että ei onnistu. Juuri eilen kuulin siitä, että olisi se kiva jos kutsuihin laitettaisiin jotkut kivat kukkapostimerkit jne. Miksi ihmeessä minä tuhlaisin rahaa sellaisiin, kun meillä on ihan kivasti postimerkkejä jemmassa muutenkin. :girl_impossible:

Kokonaisuudessaan on mennyt järjestelyt ihan kivasti. Tuskaa on tuottanut oikeastaan mun omat toiveet ja työn ja organisoinnin määrä. Minä kanssa haluaisin miellyttää ihan kaikkia, mutta nyt alan antaa siinäkin periksi. Teen sen mihin rahkeet ja budjetti riittää. Muut asiat saa jäädä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

aaarrgghhh!!!! Yksi kaveripariskunta unohtunut kutsulistalta... Miten tällainen moka on käynyt?!? En ymmärrä ollenkaan, miten näin pääsi käymään?!? no ei siis sellainen hätä, koska kutsut ovat lähdössä huomenna muillekin ja ehdin vielä väsätä pari kutsua lisä, mutta harmittaa siltikin!!

Ja appiukko varmaankin suututettiin, kun hänen puoleltaan ei kutsuja miehen kuuttatoista serkkua (tai siis 8 serkkua + puolisot), joiden kanssa ei mieheni ole missään tekemisissä... Että näin tälle illalle :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin satelee kaikilta kommentteja, että "kai oon sen huomioinut? miten se järjestetään? mun kokemus siitä pitopalvelusta on huono (vaikka kaikki muut aina kehuneet!), ja blaa blaa blaa" .. yritän, siis ihan tosissani yritän ottaa ilolla vastaan kaikkien huomioinnit ja kommentit ja ehdotukset, mutta en vain jaksa sitä!! :hysteric: pelkään, että musta tulee vielä pahin mahdollinen bridezilla :girl_sad: ja toinen asia on se, että miksi mun täytyy kutsua isovanhempieni ystävä-pariskunta??! :girl_impossible: noh, siinä annoin jo periksi..yksi pariskunta sinne tänne..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, ihan vieraalta kuulostaa nää ongelmat; meijän häistä ei oikeen kukaan oo kiinnostunu, saan/joudun järkkäämään kaiken itse. Mulle päin vastoin toitotellaan, että mikä kiire nyt tuollaikin ja kauheen aikasin järjestät... Ihan kivaa toisalta että saa ihan rauhassa ite järkkäillä, koska mä en vois kuvitellakkaan että joku meijän sukulainen/anoppi kertois millanen tarra ois kiva jossain kutsussa!!! Repeisin varmaankin nauruun! :D

Toisaalta välillä ois ihan kiva et jotain kiinnostais kun innolla kerron mitä oon löytäny tai järkänny.. muitakin kuin sulhoa :) Kyllä mun kaasoa kiinnostaa, mutta mä nään sitä vaan niin harvoin. Ehkä muutkin herää sitten paria viikkoa ennen kyselemään onko sitä ja tätä jo hoidettu. Tod. näkösesti voin sitten todeta, että joo on hoidettu, jo vuosi sitten ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, ihan vieraalta kuulostaa nää ongelmat; meijän häistä ei oikeen kukaan oo kiinnostunu, saan/joudun järkkäämään kaiken itse. Mulle päin vastoin toitotellaan, että mikä kiire nyt tuollaikin ja kauheen aikasin järjestät... Ihan kivaa toisalta että saa ihan rauhassa ite järkkäillä, koska mä en vois kuvitellakkaan että joku meijän sukulainen/anoppi kertois millanen tarra ois kiva jossain kutsussa!!! Repeisin varmaankin nauruun! :D

Meilläkin on tällainen tilanne, väen vängällä saa väkisin yrittää kysellä jos jotain mielipidettä haluaa.. lopetin tosin mielipiteiden kyselyn jo monta kuukautta sitten, ei sitten jos ei kiinnosta, saadaanpahan hyvällä omalla tunnolla järjestää sulhasen kanssa sellaista kuin halutaan :) Jos jostakin asiasta erehtyy kysymään, on järjestämämme joka tapauksessa aina väärin tai vähintäänkin ovat keskenään eri mieltä. Eli onneksi eivät kysymättä juurikaan neuvojaan tuputa. Kaikkia ei vain voi miellyttää :girl_wink:

Kaasoa kiinnostaa meilläkin onneksi nuo tärkeimmät järjestelyasiat, mutta nuo yksityiskohdat eivät niinkään - ja minä kun mieluiten höpöttäisin juuri musiikista ja väreistä ja koristeista ja asusteista ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, ihan vieraalta kuulostaa nää ongelmat; meijän häistä ei oikeen kukaan oo kiinnostunu, saan/joudun järkkäämään kaiken itse. Mulle päin vastoin toitotellaan, että mikä kiire nyt tuollaikin ja kauheen aikasin järjestät... Ihan kivaa toisalta että saa ihan rauhassa ite järkkäillä, koska mä en vois kuvitellakkaan että joku meijän sukulainen/anoppi kertois millanen tarra ois kiva jossain kutsussa!!! Repeisin varmaankin nauruun! :D

Meilläkin on tällainen tilanne, väen vängällä saa väkisin yrittää kysellä jos jotain mielipidettä haluaa.. lopetin tosin mielipiteiden kyselyn jo monta kuukautta sitten, ei sitten jos ei kiinnosta, saadaanpahan hyvällä omalla tunnolla järjestää sulhasen kanssa sellaista kuin halutaan :) Jos jostakin asiasta erehtyy kysymään, on järjestämämme joka tapauksessa aina väärin tai vähintäänkin ovat keskenään eri mieltä. Eli onneksi eivät kysymättä juurikaan neuvojaan tuputa. Kaikkia ei vain voi miellyttää :girl_wink:

Kaasoa kiinnostaa meilläkin onneksi nuo tärkeimmät järjestelyasiat, mutta nuo yksityiskohdat eivät niinkään - ja minä kun mieluiten höpöttäisin juuri musiikista ja väreistä ja koristeista ja asusteista ;)

Hmph, kateellisena teille täälä olen :girl_haha: Tietenkin arvostan muiden mielipiteitä, mutta olisi niin kiva silti, että ne joilta satelee paljon kommentteja ja he odottavat minun ne huomioivan (lue : näin pitää tehdä!), että he huomioisivat myös omat mielipiteni ja suunnitteluni. Häät ovat kumminkin meidän ja haluaisin tehdä juuri niin kuin itse haluan.. En kumminkaan koskaan saa sanottua niin jyrkästi kenellekkään, että "ei, tämä on jo suunniteltu ja tehdään nyt näin". *huokaus*, mitäköhän niistä häistäkin loppuviimmeen tulee :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me itse päätämme ketä kutsutaan ja ei ole kyllä kutsuttu koko kylää vaam sukulaiset ja ystävät joiden kanssa ollaan paljon tekemisissä ja silti tulee 70 vierasta.minulla myös on tullut anopilta ja omalta äidiltä kommenteja pitä pitää tehä ja kutsua..me maksamme häät niin ei ole kellään valittamista mitä me teemme ja millaiset häät pidämme...kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..se on meidän hääpäivä ei kenenkään muun!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi apua! Tuo alottajan kertomus kuulosti niin järkyttävältä että jopa vähän nauratti! Siis joka puusta meitäkin on kyllä veistelty... Koeta nyt kestää vaan ja tarpeen mukaan kaivat itsestäsi sen tomeran justiinan ja pistät kommentoijille luun kurkkuun! (Helpommin sanottu kun tehty...)

Näinhän siinä meilläkin tulee jokatapauksessa käymään että kutsut millasen porukan tahansa, tulee joltain sanomista. Ja joku kutsumatta jätetty loukkaantu. Jos kutsuisin oikeasti kaikki ketkä saattavat odottaa kutsua tulevan olisi vieraslista suurinpiirteen 300 hlö, jos taas kutsuisin vain ne jotka välttämättä tahtoisin paikalle olisi 50 lähempänä. Nyt on päätetty että sataan rajataan määrä. Joku järki kuitenkin tähänkin hommaan...

Sanotaan näin että sukulaisten kohdalla jos et osallistu kustannuksiin niin et myöskään osallistu valittamiseen.

Mitenköhä naamat venähtäis kun vastais ihan pokkana että joo tottakai kutsutaan se ja se. Se onkin sitten 50e per lärvi sinun lompakostas että laitetaanko käteisellä vai suoraan tilille? Olikos sitten vielä muita vierastoiveita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on 4 kk aikaa ja järjestelyt rullaa... MUTTA!

Olen alkanut nähdä painajaisia, joissa kaikki menee pieleen!! Apuva.

Mitä jos kukaan ei ilmestykään häihimme? Pelkään että kaikilla onkin menoa juuri sinä päivänä :(!

Pelkään myös muita asioita: mitä jos kompastun matkalla alttarille? Entä jos vieraamme eivät nauti olostaan eikä kukaan tanssi? Mitä jos, mitä jos..?!

Onko kohtalotovereita? Ja miten näitä pelkoja voisi lievittää? Onko koskaan kenellekään käynyt niin, että kutsutuista moni jättääkin tulematta? Kutsumme 90-100 vierasta, ja pahin pelkoni on ettei kukaan pääse tulemaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei kannata turhaan stresata, kaikki yleensä järjestyy tavalla tai toisella. Ei kannata liikoja murehtia asioista, joihin ei voi vaikuttaa.

Meillä kutsuttuna oli 100 henkeä, joista lopulta 60 tuli paikalle. Näinkin voi siis käydä. Aluksi otti aivoon ihan sairaasti (oltiin turhaa varattu niin juhlatila etc.(, mutta lopulta häät olivat varmaan kivemmat kun oli vähemmän porukkaa ja pitopalvelulaskukin oli huomattavasti halvempi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama!

Viime yönä näin sellast unta, et häihin tuli vaan muutama sukulainen, ja neki oli jotain pikkuserkun anopin kaimoja ketä ei ees tunnettu... Meillä kutsuttavia on vähän yli 200, joten eiköhän niistä joku mein häihin pääse. Pelottaa silti, ja tosiaan noita unia on täs pikku hiljaa ruvennu näkeen. Kans 4 kk aikaa häihin :)

Paniikki on kaiken muunki kanssa -> koristelut (en tiiä minkälaiset ees!!), kutsut pitäis tehä loppuun, häätanssia harjotella jne. Niin ja tietty juhlapaikka kunnostaa! Sehän on tällä hetkellä täynnä heiniä ja pölyä ja kaikkee vanhaa roinaa - navetanvintistä kun on kyse! Mutta kun se sijaitsee toisella paikkakunnalla mun vanhempien luona, ni ei koskaa pääse sinne. Kesälomaa odotellessa... ja sithän on häät jo TOSI lähellä. iiik!

Ja sit vielä, kun mies ottaa ihan rennosti vaan!!! Sen mielestä ei oo mikää kiire tehä mitään - kunhan kirkkoon muistaa oikeena päivänä mennä. Kukaa ei tunnu ymmärtävän tätä paniikkia, eikä viiti kaasoillekaan purkaa etten vaikuttais bridezillalta :D Onneks tääl on muitaki samassa tilanteessa olevia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hep!

Mitä jos kaverivieraatkin (velvollisuussukulaisista puhumattakaan) nojaavat vaan pöydässään kättä poskeen ja odottelevat, että milloin kehtaa lähteä? Mitä jos kukaan ei tanssi? Mitä jos bändi soittaa "ihan liian kovaa ja ihan huonoa musiikkia"? Mitä jos kukaan ei juttele kenellekään uudelle tyypille vaan kaikki vain sille turvallisimmalle eli omalle kumppanille tai siskolle tai yhteiselle opiskelukaverille? Mitä jos puheet eivät olekaan liikuttavia eikä koko juhlaväki hiljenny kuuntelemaan niitä vaan hälisee taustalla, kun jompikumpi isä yrittää kahlata väkinäistä puujalkavitsipuhettaan läpi? Mitä jos aikataulu kusee? Mitä jos olen unohtanut jotain oikeasti merkittävää?

Miksi mä en saa pöytäkoristeluista minkäänlaista ideaa?

Alle 3 kk aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään