Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikka vaihtuu kuukausi ennen häitä!?!


nightatvogue

Recommended Posts

Tälläinen "pieni tilanne" sattui meidän kohdalle. Juhlapaikka minkä nimi lukee kutsuissa ja minne oli kartat mukana samassa kirjekuoressa ilmeisesti nyt vaihtuu. Saimme nimittäin kuulla että siellä on tanssikielto ja tulentekokielto ja vaikkei kynttilöiden puute häitä kaadakkaan niin se etten saisi häätanssia tai tanssia isän kanssa ollenkaan masentaa aika paljon. Nyt sitten on mahdollisesti löytynyt toinen juhlapaikka jonka itse olen jo käynyt skannaamassa ja jonne tänään vien sulhasen katsomaan. Mutta mitä mieltä olette naikkarit panikoinko turhia? Kannattaako tässä vaiheessa juhlapaikkaa vaihtaa enää ollenkaan? Meneekö vieraille liian vaikeaksi?

Link to comment
Share on other sites

Kyllä tuossa tilanteessa on ihan ymmärrettävää, jos juhlapaikka menee vaihtoon. On varmasti useimmille vieraillekin mukavampaa, että voi halutessaan tanssia :) Itse en kokisi yhtään vaikeaksi sitä, jos olisin menossa vieraaksi häihin, mutta juhlapaikan ilmoitettaisiin muuttuneen. Ja onhan se hääparin oma häätanssi kyllä varmasti ihana hetki, josta en kyllä luopuisi..Itse ainakin laittaisin siis paikan vaihtoon!

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että olet löytänyt juhlapaikan, joka on vielä vapaa teidän päivänänne :) Jos vihkiminen ei ole juhlapaikalla, niin vieraille tuskin on harmia juhlapaikan vaihtumisesta. Heille voi jakaa vihkimispaikalla uuden juhlapaikan tiedot ja kartat. Ehkä enemmän harmia tulee ylimääräisistä maksuista ja tiukalla aikataululla tehtävistä uusista järjestelyistä ja asioiden koordinoimisesta. Juhlatiloista kai vuokran joutuu yleensä maksamaan joka tapauksessa, jos peruutuksen tekee vähän ennen juhlia. Jo varaamanne pitopalvelun jos saatte vaihdettua uuteen juhlapaikkaan, niin siitä ei varmaankaan lisälaskua tule. Jos pitää vaihtaa myös pitopalvelua, niin aiemmin varattukin saattaa laskuttaa jotain, jos ovat jo ehtineet esim. palkata lisää tarjoilijoita tuolle päivälle. Omalla kohdalla olisin varmaankin valmis tuossa tilanteessa näkemään vaivaa paikan vaihtamisen vuoksi, mikäli siitä tuleva lisälasku olisi alle tonnin suuruusluokkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...

Meillä olisi mielessä juhlapaikan vaihtaminen. Kyseessä on ravintola, jolla on anniskeluoikeudet ja olemme maksaneet paikasta useamman satasen varausmaksun. Varausmaksun ehtoja ei eritelty etukäteen mitenkään. Eli onko muilla kokemusta voimmeko saada varausmaksumme vielä takaisin, kun häihin on aikaa reilu 2,5 kuukautta?

 

Ärsyyntymisen syynä on huonosti toiminut kommunikaatio valitun paikan kanssa - ja nyt olemme löytäneet tarpeisiimme paremmin sopivan paikan. Se että kommunikaatio on toiminut huonosti, ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin ettei toimisi lainkaan. Mitään vastauksia emme saa suoraan, vaan kaikkea on kyseltävä useaan otteeseen ja emäntä vain "unohtaa" vastata kyselyihimme.

 

Kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...