Jump to content
Naimisiin.info

'kaaso/bestman' pelkkiin hääbileisiin?


Guest Minttu

Recommended Posts

Onko teillä ollut kaaso&bestman jos olette pitäneet pelkät juhlat? Meillä on vihkiminen tapahtunut jo vuosi sitten mutta nyt olemme pitämässä juhlia ja mietin että pitäisikö pyytää kaaso itselleni..? Haluaisin kyllä mutta mietin että onko se 'noloa'?

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihittiin ensin maistraatissa ja nyt myöhemmin ollaan pitämässä juhlat suvulle ja kavereille. Pyysin itselleni nimelliset "kaasot", koska jonkin verran tarvitsen apua järjestelyissä ja esim. pukeutumisessa juhlapäivänä. Suosittelen, että pyydät jonkun avuksesi, vaikka titteli ei olisikaan "kaaso" ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kyllä meillekkin on kaaso ja bestman pyydetty, vaikka vihilla käydään kahdestaan maistraatissa ja juhla on sitten jälkikäteen. Juhlat meille on aikalailla "normihääjuhlat" ja kaikkea ei pysty yksin hoitamaan vaikka kuinka haluais.

Muokattu: , käyttäjä: tanjaana
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meillä oli siis hääjuhlat kahdessa osassa - hääpäivänä oli kirkko ja hääjuhla, mutta viikkoa myöhemmin pidimme "pelkät hääbileet". Oma kaasoni asuu täällä päin Suomea ja oli nimetty kaasoksi myös näihin bileisiin. Miespuolista kaveria täältä ei pyydetty "kakkos-bestmaniksi" (koska hääpäivän bestman oli siellä vieraana), mutta nimesimme hänet seremoniamestariksi näihin rennompiin juhliin :) Eli aivan hyvin voi pyytää kaason, bestmanin ja seremoniamestarit myös rennompiin juhlallisuuksiin :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...