Jump to content
Naimisiin.info

Laatikko häälahoille


Jaaka

Recommended Posts

Mun päikystä löytyy kuva sellaiseen. Meillä on sellainen n. 35cmx25x25cm (KLP) kannellinen nahkaboksi, jonka kanteen askartelimme pitkän luukun (korttikuoret aikas pitkulaisia). Laatikossa ei ole lukkoa, mutta kun koristelimme sen teemaan liittyvillä hörselöillä, ja nyt ei sitä saa enää auki (paitsi kärsivällinen ihminen...). Kyljessä on kuva ja teksti "Kypros 2013" (koska laatikon sisältö on tarkoitettu käytettäväksi kyseiseen maahan).

Link to comment
Share on other sites

Jos rahat riittää, niin hankin uuden postilaatikon :) En ehkä perinteisintä muovista Orthexiä, mutta toisaalta sekin voi sopia tyyliin hienosti (kunhan se tyylikin nyt ensin selviäisi).. Metallinen kuitenkin pääasiassa haluissa jos sopivan näköinen sattuu kohdalleen. Kylkeen tietysti hieno uusi sukunimilaatta joka sekin tulee käyttöön sitten jälkeenpäin :)

Link to comment
Share on other sites

Monella on ollut koristelelinen "lintuhäkki" rahakuorille, johon on sitten pistetty pieni lukko. Yksivaihtoehto (ja mielestäni hyvä tähän maailman aikaan, vaikka luotankin vieraisiimme) on, että esim. kaaso tms. ennalta sovittu henkilö, ottaa vastaan kuoret ja pitää tallessa juhlien ajan. Ja myöhemmin luovuttaa kuoret parille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me tuunattiin lahjakuorille Isännän perheen iänikuisen vanha postilaatikko. Spraylla vetästiin se valkoseks ja sabluunan kanssa töpsöteltiin kylkeen koristeellisesti uusi, yhteinen sukunimi. Laatikolle on sitten jatkossakin käyttöä postilaatikkona eikä noi lintuhäkit ja muut olis meidän tyylisiä ollukaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...