Jump to content
Naimisiin.info

Kyselyketju Uusimaa/PK-seutu (yhdistetty)


Guest Vieras_LillaMy_*

Recommended Posts

Porvoosta löytyy tällainen, mutta onkohan liian pieni? Tänne mahtuu vain 20henkeä.. Mutta upea paikka!

Kannonnokka

Ja Nuuksiosta löytyy sitten jo isommallekin porukalle soveltuva kota

Green window

Kannattaa googltata, löytyy varmasti paljonkin, ton Kannonnokan tiesin ennestään mutta tuo Nuuksion kota tuli hakusanoilla kota pääkaupunkiseutu..

Muokattu: , käyttäjä: SiiruS
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulle tuli mieleen Herttoniemessä sijaitseva Hirvenpään maja. Tilaan mahtuu korkeintaan 60 henkilöä, eli vaikuttaisi kooltaan teille sopivalta. Missään erämaakorvessahan maja ei sijaitse, mutta kannattaa ainakin tsekata näyttäisikö yhtään siltä, mitä toivotte. :)

Link to comment
Share on other sites

Helsingin ruotsalaisella lippukunnalla on tupa melko lähellä Helsinkiä. Paikka on nimeltään Lärkans. Paikka on siis kyllä leirikeskus, mutta nukkumatilat on todella fiksusti erotettu itse salista. Plussana on vielä todella hyvä keittiö (joka ei myöskään näy juhlatilaan) sekä kaunis miljöö.

Ja mikäli vain jaksaa pedit pedata ja vieraista on "retkeily-yöpyjiksi" niin paikallahan tosiaan on kaksikerroksiset sängyt ja hääparille "sviitti" juhlatilalta näkyvällä parvella olevassa huoneessa :girl_wink:

Hintakaan ei ainakaan viimeksi ollut pyörryttävä. Ja paikka tosiaan oli ihana. Nousee muistoja :girl_sigh:

Edit. Kuvissa paikka näyttää rähjäiseltä, sillä pyödät ovat melko kuluneita, mutta parit verhot ja pöytäliinat niin se on siinä! Ja samalla saa oman näköisen vivahteen juhlatilaan :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: Lenore
Link to comment
Share on other sites

Hei, häät suunnitteilla kanssa kesälle 1012. Ja haaveina juurikin samat :)

Paikka mielellään Helsingissä, omat juomat, oma ruoka ei välttämätön mutta sitten... paikka pitäisi olla viel rannalla :D koska tahdomme et meidät vihitään rannalla. Ja mielellään viel et siel paikassa vois juhlia pikkutunneille asti.

Kovin tuntuu vaikealta etsiä. Vieraita olisi noin 90.

Katsoimme Villa Vuosantaa, se on todella kaunis paikka. Ainoa miinus et siel pitää musiikki lopettaa klo23. Ja tilavuokra on aika paljon...2000€ sisältää siivouksen. Heidän kauttaa mahdollista ottaa ruoka hommat tai voi myös ottaa omat.

Ideoita paikoista otetaan ilomielin vastaan ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heippa! Ajattelin vinkata vielä tännekin ;) Jos Järvenpää ei ole liian kaukana (puolen tunnin ajomatka Helsinkiin)

Me peruimme juuri juhlat, kun emme osanneet muokata vieraslistaa enää yhtään pienemmäksi ja rahaa olisi palanut meidän budjettiin nähden yhteen päivään liikaa. (ollaan siis jo naimisissa, mutta aiottiin pitää juhlat silti. käytetään rahat kuitenkin mielummin vaikka remonttiin :girl_wink: )

Järvenpäästä vapautui siis juuri aivan IHANA juhlapaikka 3.9.2011! :-X Tuo paikka on aivan unelma pitää isot juhlat, vieraita mahtuu paljon. Omat ruoat ja juomat, bändille loistava tila yläkerrassa, ja tarvittaessa vihkimiseenkin löytyy loistavat tilat. Käy katsomassa;

http://www.pohjolanhovi.com/

Link to comment
Share on other sites

Heippa! Järvenpäästä löytyy ainakin yksi, johon mahtuu tarvittaessa montakin sataa vierasta.

Me peruimme juuri juhlat, kun emme osanneet muokata vieraslistaa enää yhtään pienemmäksi ja rahaa olisi palanut meidän budjettiin nähden yhteen päivään liikaa. (ollaan siis jo naimisissa, mutta aiottiin pitää juhlat silti. päätettiin kuitenkin, että käytetään rahat mielummin vaikka remonttiin :girl_wink: )

Järvenpäästä vapautui siis juuri aivan IHANA juhlapaikka 3.9.2011! :-X Tuo paikka on aivan unelma pitää isot juhlat, vieraita mahtuu paljon. Omat ruoat ja juomat saa viedä, ja pieni baarinurkkauskin sieltä löytyy johon voi boolit tms. laittaa tarjolle. ja tarvittaessa vihkimiseenkin löytyy loistavat tilat. Käy katsomassa;

http://www.pohjolanhovi.com/

Link to comment
Share on other sites

Meillä olis tarkoitus häitä vietellä heinäkuussa 2012 ja ollaan mietitty juuri tuota Pohjolanhovia...mutta esteeksi taitaa tulla raha...eli onko kallis vuokrata ja saako bileet kestää aamuun?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olemme alkaneet pohdiskelemaan, että missä vietämme kesälle 2013 sijouttuvat häämme. Paikkoja pitää ilmeisemminkin alkaa jo nyt katsomaan, mikäli haluaa nähdä miljöön kesäloistossaan ja mennä kesä-heinäkuussa naimisiin, ensi kesänä etsintä+varaus taitaa olla liian myöhään tehty? Olen surffaillut jo tuhottomasti eri juhlapaikkoja, mutta kaikissa on jotain vikaa... Etsitään nyt vielä ainakin sitä helmeä :)

Eli...

- Sijainti Helsinki-Turku-Tampere-Lahti akselin sisällä

- Erillistalo (huvila, kartano, joku talo vaan...)

- ERITTÄIN KAUNIS MILJÖÖ, vihkiminen tapahtuu ulkona ja mieluusti suuri osa juhlastakin

- Vieraita on jotain 50-80 väliltä

- Omat viinat saa tuoda

- Ei mitään "klo 24 pihalle"-sääntöä

- Sisätilat siistit, ei mitään erikoisia toivomuksia

- Grillausmahdollisuus plussaa

- Vesistön läheisyys ++++ (varsinkin järvi/lampi)

- Myös majoitusmahdollisuus plussaa

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me juhlimme häitä heinäkuun lopussa Porvoon Kiialan Kartanossa, kartanon juhlasalissa. Itse ihastuin paikkaan täysin. Puutarha on upea, tosin mitään vesistöä ei ihan kartanon nurkilta löydy. Muistaakseni tilasta pitäisi kyllä poistua klo 01.00 aikoihin. Samassa pihapiirissä, eri rakennuksessa, on myös kaksi muuta tilaa joiden kuvaus löytyy myös Kiialan Kartanon sivuilta, kannattaa ainakin vilkaista. Autolla Helsingistä ajomatka kestää ilman suurempia ruuhkia n. 40 minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän juhlamme olivat Savijärven kartanossa ja siitä ei voi sanoa mitään negatiivista. Ruoka oli erinomaista, majoituskin olisi ollut saatavilla osalle vieraista, omat juomat tuotiin ja kaikki sujui todella ammattimaisesti. Pientä viivettä sähköpostiin vastaamisessa, mutta se oli vain pieni häikkä, kun asiat muuten saatiin järjestettyä sujuvasti. Ympäristö on kaunis ja Savijärvi näkyy kyllä, mutta emme sitä juuri ehtineet katsoa :) Ainoa ongelma tuli epävireisesti flyygelistä, mutta kanttori sai senkin soimaan melko hyvin.

Lisäys: pihalle saa järjestettyä vihkimisen.

Muokattu: , käyttäjä: Evalina
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on ensi keväänä häät Villa Furuvikissä Itä-Helsingissä. Ainakin omasta mielestäni paikka on tosi kaunis: keltainen puuhuvila 1800-luvulta ja ihan mukavan kokoinen puutarha ympärillä. Paikka on meren rannalla aika lailla omassa rauhassaan, lähitaloja vain muutama ja nekin puiden takana hyvin piilossa. Omat juomat saa tuoda, pihassa on iso grillikatos ja kaksi saunaa, joiden varaaminen on myös mahdollista.

Yläkertaan mahtuu parisenkymmentä henkeä yöksi, ja alas juhlimaan jopa sata (silloin paikka on kyllä varmasti tosi turvoksissa, mutta esim. meidän 60 vieraalle koko vaikuttaa aika optimaaliselta). Perusvuokra sisältää juhlinnan kello 24:ään asti, mutta sitä voi lisämaksusta jatkaa. Juhlatilaketjussa on Furuvikistä paljon lisätietoa ja myös paikan omat nettisivut ovat hyvät. Tutustu ihmeessä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voisin nostella ketjua, paikka on vieläkin haussa!

Villa Furuvik oli mielessämme, mutta pihasta ei ikävä kyllä löydy vihkipaikkaa :( Muuten näytti ihanalta paikalta!

Link to comment
Share on other sites

Paikan etsiminen on kyllä yllättävän vaikeaa.. Mekin haluaisimme juhlapaikaksi pääkaupunkiseudulta kauniin paikan kauniissa miljöössä ja jonne saisi tuoda omat juomat. Täytyy näköjään myöntää tappio noiden juomien osalta ja tyytyä maksamaan ravintolahinnat.

Ainoa mieleeni juolahtava paikka, joka täyttää kriteerisi on nuuksion maja espoossa.. :)

Mutta minäkin otan vinkkejä vastaan (vieraita n.100). Moni paikka on kaatunut vierasmäärään, me kun emme haluaisi sijoittaa porukkaa istumaan moneen eri saliin..

Muokattu: , käyttäjä: diadem
Link to comment
Share on other sites

Pientä viihtyisää luonnonläheistä n. 20-30 hengen hääpaikkaa mekin etsimme. Olen käynyt katsomassa Viola kahvilan Kaisaniemen kasvitiet. puutarhan tiloissa, tilat on kauniit mutta kun talo on museoviraston suojeluksessa niin tiloissa ei saa tanssia. Isoja paikkoja kyllä löytyisi kun selaa netistä. Joten etsintä jatkuu ja vihjeitä otetaaan vastaan. Jos kaikki häihin liittyvä on näin vaikeaa voi olla että kohta mennään naimisiin kahdestaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nostelen ketjua, paikan löytyminen tuntuu jo aivan toivottomalta.

Uudet, vähän karsitut kriteerit, lihavoiduista ei tingitä:

- Vetää sen 50-60 hlö, niin ettei olla ihan polvet suussa - mutta myöskään ei 200 hlölle tarkoitettua tilaa

- Helsinki +100km

- Mielellään vähän syrjäinen sijainti, eli ei ydinkeskustassa tms.

- Kaunis piha, jossa on joku paikka missä voi toimittaa vihkimisen (tämä on tärkeä, emme halua kirkkohäitä) ja oleilla juhlan aikana

- Sisältä oltava perussiisti, vieraat voi jakautua kahteen saliin ruokailun ajaksi

- Saa viedä omat viinat ja plussana jos saa viedä oman pitopalvelunkin

- Paikan saisi varattua mielellään koko viikonlopuksi, paikka mihin kaiken joutuu/saa tehdä somistukset jne.

Tähän mennessä lähimpänä on ollut Helsingissä Furuvikin kartano, (pihassa ei ole vihkipaikkaa) Grantorpin kartano Karjaalla (joka oli vähän liian metsässä - synkkää, hyttysiä- ja siinäkään ei ollut pihassa kivaa vihkipaikkaa) sekä Nuuksion maja jota ei olla käyty vielä katsomassa (eikös täällä bileiden pidä loppua melko aikaisin?? Ja täällä pitää olle kesä-heinäkussaa vähintään 80 aikuisvierasta).

Olisin aivan superkiitollinen vinkeistänne, olen etsinyt ja etsinyt ja mitään ei löydy. Meille paras vaihtoehto olisi joku leirikeskus tai muu vastaava, joku johon saa kaiken tuoda ja tehdä itse. Suunitelmissa on rennot, boheemit bilehäät, joten paikkojen ei tarvii olla ihan justiinsa.

Muokattu: , käyttäjä: neitokieli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Olen turhaan etsiskellyt sopivaa juhlatilaa häillemme pk-seudulta. Ajankohta sijoittuu ensisyksylle ja haasteita on useita. Ensinnäkin tilaan pitäisi mahtua juhlavieraita 150-180 henkeä. Lisäksi toiveissa olisi juhlatila, jossa juhlinta saa jatkua tarvittaessa 04.00 asti. Emme siis halua lähteä enää jatkoille muualle pienemmällä porukalla vaan juhlaväki saa juhlia vaikka aamuun asti. Lisäksi olisi mukava että alkoholin suhteen ei olisi kieltoa. Osaisiko joku auttaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En tiedä mistä päin tai minkä tyylistä juhlapaikkaa haette, mutta yhtenä vaihtoehtona voisi olla Agroksenmäen holvikellari.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Menin itse naimisiin 15 vuotta sitten, jolloin hääpaikan etsiminen oli huomattavasti vaivalloisempaa kuin nykyään. Nythän tämä homma käy Googlella tai juhlahakuihin erikoistuneilla hakusivustoilla, kuten varaapaikka.fi

Tsemppiä vaan juhlapaikan etsimiseen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Timi, tuo Nuuksion maja kuulostaa juurikin sopivalta meille. Osaatko kertoa minkä kokoinen paikka noin suurin piirtein on. Ja hintaluokkakin tietenkin kiinnostaa, jos vain satut muistamaan..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Timi, tuo Nuuksion maja kuulostaa juurikin sopivalta meille. Osaatko kertoa minkä kokoinen paikka noin suurin piirtein on. Ja hintaluokkakin tietenkin kiinnostaa, jos vain satut muistamaan..

Heipsan!Nuuksion maja on kiva paikka.Nykyisistä hinnoista en osaa sanoa.Mutta klikkaa Googlesta niin löydät yhteystiedot paikasta.Ja jos hyvän bändin haluat sinne.www.triotimoroutasaari.net

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Furuvikin huvila Helsingin Laajasalossa, meren rannassa, saunomismahdollisuus, yöpymismahdollisuus, omat ruoat ja juomat saa (pitää) tuoda. Meillä siellä pian omat juhlat, vielä en siis osaa sanoa kokemuksia mutta toiveet korkealla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...