Guest Vieras_LillaMy_*

Kyselyketju Uusimaa/PK-seutu (yhdistetty)

191 viestiä aiheessa

Me etsimme pientä tilaa, noin 16 hengelle, jossa ruuat ja juomat saisi samasta paikasta.

Ainoat vaatimukset ovat hyvä ruoka ja viihtyisä tila. Tarkoitus on jatkaa juhlimista muualla,

joten paikka olisi vain ruokailua varten. Pieniä kabinettejahan hotelleilla ja rafloilla on pilvin

pimein, mutta yleensä tilat eivät ole kovin juhlavia tai ruoka pn pikaruoka-tasoa.

Olisko kellään vinkkejä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olitpa aloittanut sopivan ketjun, sillä samat asiat mietinnässä. Meillä vielä mahdollisesti 7 lapsivierasta tulossa mukaan, porukkaa muutoin n- 20-30henkeä. Olisi kiva kuulla hyviä mutta huokeita vaihtoehtoja Helsingistä (lieneekö sellaisia edes olemassa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on myös tulossa pienet häät ravintolassa Helsingissä ja meillä kolmen kärki on Ravintola Perho (pienen kabinetti on 30 hengelle), Tokyo55, jossa on 16 hengen erillinen kabinetti ja Ravintola Tornin näköalakabinetti, jonne mahtuu enintään 33 henkeä. Tornissa on kans joku pienempi kabinetti, mut olikohan niin että sinne mahtuu tyylin 10 henkeä. Perhohan on siis opetusravintola, eli noista edullisin ja Tokyon ja Tornin ruuat ovat ihan mielettömän hyviä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käpylän työväentalolle saa viedä omat eväät, ja juhlimaan mahtuu 100. Siisti paikka ja todella idyllinen piha kesällä. Plussana verrattuna muihin työväentaloihin ei niin työväentalolta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa :girl_dance:

Päätin tulla piipahtamaan pitkästä aikaa; niin pitkästä että ovat vissiin profiilini poistanut.

Saanen siis esitellä itseni: niinae, pääsin vihdoin vaimoksi 16.7.2011.

Ei tullut häiden jälkeen vissiin täällä käytyä oikeen...

Hääpaikka siis vaihtui, juhlimmekin Honkamajalla (Espoo, nuuksio). Tila oli avara, mahtui kaikki ihmiset samaan tilaan, inmisiä n. 75 + "työväki" (bändi, catering)

Piha aivan upea kesällä, ja sisältä iha täydellinen :) Suosittelen siis jos joku tarvitsee isoa yhtenäistä tilaa espoon tienoilta..

http://nuuksio-seura...sivu=tiedustelu

Paljon hienompi paikka ku mitä kuvista antaa päätellä. Rakastuin ku käytiin. Ja sinne siis omat juomat messiin, ja pitopalvelu hommataan muualta kans.

Siinä siis vinkkiävielä paikkaa mietiskeleville morsioille :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

honkamaja voisi myös olla, iso tila, upea sisältä ja ulkoa, ´musiikki sai muistaakseni soida 01 asti, 02 mennessä kaikki ulos. siivous seur pv,

minä ainaki rakastuin paikkaan :girl_in_love:

ja hintaki oli vähän edullisempi ku noi stadin paikat.. vajaa 700egee oli meillä koko viikonloppu. (ei kuitenkaan saanut yöpyä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nyt selannut kaikki mahdolliset keskustelufoorumit ja juhlapaikka sivut. Ja etsinyt sopivaa juhlatilaa 2013 kesäkuulle. 40-50 hengelle.

Salmi Sali olisi aivan mielettömän hieno! Pelkkä tilavuokra on kuitenkin 2013 1900€. HUH! Mutta paikka vaikuttaa silti ihan mielettömältä.

Onko kellään kokemuksia Salmi Salita näin pienellä porukalla? Toimiiko? Vai hukkuuko jengi sinne? Kysyin Salmi Salin henkilökunnaltakin, mutten saanut vastausta.

Entä olisiko Helsingin alueella mitään muuta tyylikästä vaihtoehtoa 40-50 hengelle? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Gula Villanista tai Haukilahden pavilijongista?? Meillä on myös häät tiedossa kesällä 2013, ja vieraita tulee n.120. Alkuun mietittiin suomenlinnaa, mutta yllätys yllätys suurin osa vlopuista on jo varattuina.

Itse olin Salmisalissa häissä viime kesänä. Ihan kiva paikka, terassi oli plussaa. Lattia oli tosin todella liukas, ja moni valitteli sitä. Meille paikaksi liian kallis... Niin ja ne maisemat eivät ole kyllä kummoiset, koska Salmisaaren edustaa rakennetaan tällähetkellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Olen menossa naimisiin tulevana kesänä 2012, mutta juhlapaikka on vielä hakusessa. Minä ja sulhaseni olemme kumpikin pääkaupunkiseudulta ja siksi tuntuu luontevalta pitää juhlat Lohja-Vihti-Veikkola-Kirkkonummi-Espoo-Helsinki-Vantaa-Porvoo- akselilla. Suunnitteilla on noin sadan vieraan häät ja ajankohtana kesä tai elokuu (heinäkuu ei käy koska niin moni lähisukulainen silloin ulkomailla).

Hääbudjetti ei tule olemaan mikään päätähuimaavan korkea (olemme opiskelijoita ja pitäähän sitä häämatkaankin säästää...) ja olemmekin siksi suunnitelleet seurantalon vuokraamista. Nyt kun olen googlaillut eri vaihtoehtoja ja lukenut läpi tämän foorumin keskusteluja niin hyvältä ovat alkaneet tuntua erityisesti Åsvalla ja Lohjansaaren seurantalo. Onko näistä kokemuksia? Millaisia? koristeilla saa ihmeitä aikaan mutta olisi silti ihana jos paikka olisi valmiiksi peruskiva ja koska kesällä juhlitaan niin pihan kauneus on tietenkin myös plussaa!

Jos joku osaa suositella jotain muuta paikkaa, joka tuntuu sopivan kertomieni tietojen perusteella meille niin kertokaa!

Kaikki vinkit on tervetulleita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hups, anteeksi! tämä edellinen viesti meni nyt väärään paikkaan eli saa siirtää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi idyllinen paikka on Navalan tanssilato Kirkkonummella lähellä Veikkolaa, järven rannalla. Tilaa vuokraa Kirkkonummen kunta. Vuokra oli muistaakseni jotain satasen luokkaa. Ongelmana on vaan se, että ladossa ei ole muuta kuin seinät, katto ja esiintymislava. Sähköt sinne on vedetty mutta mitään keittiöntapaisia tiloja ei ole. Vessatkin on ulko-wc:t, siistit tosin. Tässä linkki paikkaan: http://www.kirkkonummi.fi/eerikinkartano

Jos saatte ruuat paikalle lämpiminä niin lämpölevyjen päällä niiden tarjoilu voisi onnistua. Juoksevaa vettä sinne ei tule joten astioiden tiskaaminen ei onnistu. Pöydät ja tuolit on hommattava itse paikalle. Paikkaan mahtuu noin 100 vierasta.

Alkukantainen paikka siis, mutta erittäin idyllinen ja perinteinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Melko täyttä näköjään on kaikissa jo tänä kesänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Osaisiko joku auttaa löytämään juhlapaikan ensi talven (!) häille seuraavilla kriteereillä:

- Vieraita mahtuisi yhteen isoon tilaan 90 henkeä

- Vihkiminen voisi tapahtua esimerkiksi viereisessä salissa/huoneessa

- Paikkaan voi tuoda omat juomat ja tarjoilun (tai ovat kohtuuhintaisia)

Olen ihastunut Pörssitaloon, Klaus K:n ja Astoria-saliin, mutta ne ovat kovin tyyriitä.

Kiitos kovasti kaikista vinkeistä! ^_^ Tuntuu, että omat ideat alkavat olla kovan etsinnän jälkeen lopussa

Muokattu: , käyttäjä: Boogiehop

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, Meidän hääpaikkamme Ylästössä sopisi näihin kriteereihin mielestäni hyvin. Kuvat netissä eivät anna oikeutta vaan kannattaa käydä katsomassa. Isoon tilaan mahtuu muistaakseni reilu sata henkeä ja viereiseen saliin/huoneeseen voi kattaa buffet-pöydän, mutta siellä voi myös pitää vihkimisen, jos laittaa tilaan vain penkkejä eikä pöytiä. Siellä on myös isot narikkatilat ja voi viedä pitopalvelun sekä omat juomat. Vuokra-aika on pe iltapäivä-su aamupäivä.

Muokattu: , käyttäjä: Neela^^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kovasti vinkistä! Täytyy käydä katsomassa tuota paikkaa. :) Tiedätkö mikä tuo vuokra olisi suuruudeltaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänä vuonna vuokra on pe-su 750€. Me varasimme ensi vuoden ajan ja eivät osanneet sanoa tarkkaa hintaa. Muutaman kympin voi korotusta tulla sähkön yms kallistumisen vuoksi. Me rakastuimme sulhon kanssa tilan avaruuteen sekä sen ympäristöön ja pihaan (jotka eivät kovin hyvin kyllä hankien alta näy).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikäs tämä Ylästön paikka on nimeltään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten olisi Kirkkonummelta: Furuhed nuorisoseuratalo, jonka vuokra: 450 € (pe-su) tai pelkkä lauantaina klo. 12.00 - 01.00 300 €. Tilaan mahtuu maximi 120/hlö ja caterin on vapaa valintainen. Rempattu 2002.

http://koti.mbnet.fi/furuhed/index.php?lang=fi&setlang=1

Kokemusta ei paikasta ole, mutta ajattelimme itse käydä katsomassa kesällä kyseistä paikkaa. Yksi meidän vaihtoehdoista on myös tuo Eerikin kartano, mutta kartano on teille liian pieni, koska sinne mahtuu n. 50 henkeä. Navalan tanssilato on meille turhan hankala.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme suunnittelemassa häitä kesällä 2014 koska pk-seudulla paikat menevät vikkelään olemme jo tänä kesänä kartoittamassa mahdollista hääpaikkaa.

Ehdotuksia otetaan vastaan, kriteerimme ovat seuraavat:

- Vieraita 60-70 hlö, mielellään kaikki samaan saliin

- Ehdottomasti oltava reilusti tilaa bändille ja tanssimiselle

- Kohtuullinen vuokra = alle 1000€

- Ei nuorisotaloja

- Kartanot erittäin mieluisia

- Ehdottomasti omat alkoholijuomat

- Mukava pihapiiri ulkoiluun (vihkiminen mieluiten ulkona)

- Sopiva tila vihkimiseen, ei kirkkohäitä

Erityisen mieluusti kuulisin hinta tietoja, edes alustavia, hyvistä paikoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

suomenlinnan tilat kannattaa katsoa, hinnat yllätti meidät. toki paikka itsessään tuo lisäkustannuksia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen G18 Yrjönkadulla! Meillä oli noin 90 vierasta ja jäi vielä hyvin tilaa bändille ja tanssilattialle. Kaikki järjestelyt muutenkin sujui paikan kanssa tosi hyvin, ovat ystävällisiä ja auttoivat paljon. Ainoastaan seuraavana päivänä kun haettiin tavarat oli "talkkarina" toimiva nuori kundi jotenkin ankea, mutta se ei enää sitten haitannut. Tosiaan, sali on tosi kaunis tila ja eteinen toimii ison salin kanssa hienosti yhteen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rantapuisto, 20 min Helsingin keskustasta Vuosaaressa. Oikein kaunis paikka !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Osaisiko joku suositella edullista hääjuhlapaikkaa pkseudulta / Hyvinkään lähettyviltä. Paikalle pitäisi mahtua syömään noin 50 vierasta. Hääpaikalla ei tarvitse olla suuren suurta tanssilattiaa tai juhlalavaa, sillä juhlissa on luultavasti vain ruokailu ja jotain pienimuotoista ohjelmaa tai puheita, ei mitään yön yli kestävää juhlintaa tms. Joten ei haittaa, vaikkei juhlapaikalla saisi pitkään ollakaan. Tärkeää olisi, että paikalla olisi kuitenkin parkkipaikka. Sillä ei periaatteessa ole väliä, pitääkö ottaa pitopalvelu ja juomat paikan päältä vai ei, kunhan ei ihan hirveän kalliiksi tulisi. Alkoholia tuskin tarjotaan ainakaan paljoa joten sekään ei ole ongelma jos alkoholitarjoulu on kielletty. Onko kellään kokemuksia tai onko kuullut tämän tyyppisestä paikasta?

Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin olisi hakusessa vastaava. Toiveissa olisi kantakaupungin alue tai sen läheisyys, paikkoja n. 50henkilölle ja joku ulkotila (piha/terassi) missä voi vähän istuskella. Ollaan järkkäämässä bileitä kavereille, joissa juhlitaan avioitumistamme. Ruuat tehdään mahdollisesti itse. Käpylän työväentalo olisi tosi ihana, mutta melko kallis (73€/h lauantaina!!).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään