Guest Vieras_LillaMy_*

Kyselyketju Uusimaa/PK-seutu (yhdistetty)

191 viestiä aiheessa

Kiitos Petri, mutta tuonne Kaisankotiin ei saanut omia juomia viedä ja tuo Raasepori on vähän liian kaukana.

 

Olen ollut tuonne Luukin kartanoon jo yhteydessä ja menemme katsomaan sitä lähiaikoina

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luukin kartona katsastettu. Aika pieni tila vaikka on vähän porukkaa. Ikävästi jakautunut kolmeen tilaan eli kaikki vieraat ei olisi samassa salissa. WC:t on erillisessä rakennuksessa ja ne ovat myös kaikkien ulkoilijoiden ja uimareiden käytössä :unsure:

Seuraavaksi kiinnostaa Olkkalan kartano Vihdissä. Onko siitä kenelläkään kokemuksia?

 

Muokattu: , käyttäjä: Lovelane

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuusulassa Solbacken Ruotsinkylässä, Väinölä, Hyrylän torppa, Rantatien galleria. Kannattaa tsekata. Meidän häitä juhlittiin tuolla galleriassa, saa tuoda omat juomat ja ruoat vaikkei veden äärellä olekkaan. Kannattaa katsoa myös meidän suosittelema Juhla ja Kuva. Saa pitopalvelun ja valokuvaajan edullisesti, tai vain toisen ja kommunikaatio pelasi ainakin meillä ja plussana oli että sai vaikuttaa todella paljon itse menuun (toiveet heille ja rakensivat sitten menun niiden ympärille) :) : juhlajakuva.fi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa tutustua Tuusulassa oleviin paikkoihin, rantatien galleria, hyrylän torppa, väinölä ym ym. Lisäksi suosittelen sinullekin sellaista firmaa kuin Juhla ja Kuva. Saa sekä pitopalvelun että kuvaajan samasta paikasta ja todella edullisesti. Ja ruoka on hyvää. Käy tsekkaamassa niiden sivut: juhlajakuva.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noista Solbacken ja Väinölä on juurikin nuorisoseurantaloja ja Hyrylän torpan laittaisin samaan kategoriaan. Galleria ei muuten vaan oikeen ole meidän tyylinen... :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus olisi järjestää noin sadan hengen häät ensi kesänä. Olisiko kenelläkään ehdottaa kartanotyyppistä juhlatilaa, jossa on myös majoitusmahdollisuus 10-30 hengelle tai useammalle? Mieluiten max 30 min ajomatkan päässä pk-seudulta. Esim. Kirkkonummi, Sipoo, Kerava, Tuusula ym. pk-seudun ympäryskunnat sopivat mainiosti, Porvoo tai Hyvinkää alkaa olla jo aika kipurajoilla. Mahdollisuus varata kohtuuhinnalla koko viikonlopuksi plussaa, muttei välttämätöntä. Sauna plussaa (miltei must), ja järvi, meri, uima-allas tai edes palju olisi lottovoitto. Omat juomat pitäisi saada tuoda, ruuan suhteen kohtuuhintainen pitopalvelu on ok taikka sitten omat ruuat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

ihan Helsingistä löytyy Villa Furuvik. Tosin sinne sopii suosiolla noin 70 henkeä, ahtaasti enemmän. Majoitus 17 hengelle ja saunoja löytyy parikin kipaletta ja sijaitsee ihan merenrannassa. Omat ruuat ja juomat. Espoossa on lisäksi ainakin Espoon kartano ja Albergan kartano, mutta näiden majoitus yms. mahdollisuuksista en tiedä. Nuuksiosta löytyy Nuuksion maja, jossa on majoitusta ja sinne saa viedä omat juomat, catering pitää ottaa sieltä. Tässä jotain vaihtoehtoja mitä kaivelin kun itse samantyylistä tilaa keväällä etsin, tuohon Villa Furuvikiin päädyttiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta! Furuvik ja Alberga ovat käsittääkseni liian pieniä vierasmäärällemme, eikä Espoon kartanossa ilmeisesti voi majoittua... Nuuksionmaja siis tällä hetkellä vakavassa harkinnassa. Jäin vain kaipaamaan tiettyä jylhää kartanomaista eleganssia, mitä ei maatalomaisessa Nuuksionmajassa oikein ole. Varmasti sinnekin saa ihanat maalaisromanttiset häät, mutta maalaisromanttinen ei oikein ole minun ominta tyyliäni... Parhaita tähän mennessä löytyneitä olisi Furuvikin kaima Paraisilla, mutta se on hieman kaukana ja ennen kaikkea maksaa aivan liian monta rahaa. Yritän vielä etsiä jotain näiden kahden välimaastosta niin hinnan, luksustason kuin sijainninkin puolesta. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

 

Etsin kuumeisesti navettamaista/maalaismaista juhlatilaa. Mieluiten niin, ettei ympärillä heti ole häirittäviä asukkaita  :)

Paras ja ihanin tähän mennessä on ollut Nygårdsin upea, UPEA navetan ylinen, mutta valitettavasti Nygårds kokonaisuutena on liian kallis häillemme, jotka ovat vasta sunnuntaipäivänä. Tämä vaatisi tilan vuokran perjantaista asti.

 

Onko teillä tietoa samankaltaisista tiloista Helsingin/Vantaan/Espoon alueella? Korkeintaan tunti bussilla Helsingin keskustasta...
Mitä rustiikkisempi, kattoparruisempi, koivuisempi, vähän koristeluja tarvitseva, sitä parempi!

 

Kiitos

Muokattu: , käyttäjä: Kootta

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen joskus ollut seminaarissa krapihovissa, se taitaa olla tuusulassa mutta menee tunnin ajomatkan sisään. Heillä oli joku iso entinen navetta juhlatilaksi. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sipoossa on ainakin Savijärven kartano. Vieraita ei mahdu hirveästi, ehkä 60-70, mutta ihana ympäristö. Jonkun verran majoitustilaakin. Hansakseen mahtuu aika paljon väkeä, ja tietysti Söderkullan kartanoon. Upea paikka. Sipoon vanha kunnantalo on nykyisin Lilla Villan, ruokatarjoilu järjestyy ja vajaa sata ihmistä mahtuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko vinkkejä juhlapaikoista Länsi-Uusimaalla tai jopa Pääkaupunkiseudulla, jotka täyttävät seuraavat kriteerit?

 

- vieraita n.150 henkilöä

- saa viedä omat ruuat

- saa viedä omat juomat

- saa juhlia myöhään

- siivous kenties kuuluu tilavuokraan (tai vaihtoehtoisesti loppusiivouksen voi tehdä seuraavana päivänä)

- parkkipaikat

- hyvät tilat bändille soittaa

 

Vihkiminen on tarkoitus suorittaa Siuntion kirkossa joten kaikki lähikunnat otetaan huomioon (Lohja, Veikkola, Siuntio, Vihti, Kirkkonummi, Espoo...)

 

Kiitos jo etukäteen! En löytänyt haulla tuloksia kuin lähes kymmenen vuoden takaa....

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vietettiin juhlia Pornaisissa Kotojärven kartanon tallissa. Suosittelen lämpimästi! Ihana ja tunnelmallinen vanha talli luo upeat puitteet hääjuhlalle. Hääpäivänämme sattui olemaan reilut 30 astetta lämmintä, mutta tuolla tallissa se ei haitannut laisinkaan, sillä kiviseinät pitivät tilan ihanan viileinä. Netistä löytyy aika vähän tietoa kyseisestä paikasta, mutta kannattaa ilman muuta käydä katsomassa, jos kiinnostaa. Pornaisten kaunis kirkko on myös ihan lähituntumassa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä juhlat pidetään majoitukset vuoksi Keravan kesärinteessä. Kellään kokemuksia paikasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös tuore morsmaikku ja merellinen juhlatila hakusessa! Onko kellään suunnitteilla häitä Lonnaan? Ymmärsin, että Lonnan saaarella  on uusi juhlatila Fregatin toimesta rakenteilla ja se kovasti kiinnostaisi. Onko kellään kokemuksia tai tietoja?

 

Tai Saaristoravintola Pavenista Pentalassa? Näin talvisaikaa, kun saariravintoloihin vähän hankala päästä tutustumaan....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään