Kajaani


hillomunkki

Recommended Posts

itse sain kampauksen ja meikin teetätettyä kavereilla, jotka on ihan ammattilaisia. Eli niistä on aika vaikee kyllä sanoa, et mistä löytäisit hyvän ja edullisen paikan :/ Meikkiähän voisi tietenkin kysyä vaikka Frendokselta..tuolta esim. löytyy: http://www.frendos.fi/web/index.php?id=82 ainakin paikka on kiva ja työntekijät myös :) itse kävin Frendoksella suihkurusketuksessa ennen häitä, kun piti vähän väriä saaha, kun ei paljon aurinkoa ennen häitä saanut! :) Ja myös kynnet laitatutin tuolla..omaan kynnen päälle vahvitukset..tuli tosi kivat ja pysyi yli kuukauden..ja pitempäänkin olisi pysynyt.

Mikä teillä on juhlapaikkana? Meillä oli pienet häät ja juhlapaikkana toimi Kesäkoti Invala, Karankajärven rannassa..oli tosi kiva paikka pienille juhlille :)

Harmi vaan kun omat häät on jo ohi..meni ihan liian nopeasti koko päivä.. :/

jotain mitä toisin tekisin jos nyt saisin häät järjestää on ainakin; kirkko aikaisemmin..meillä oli 15.00..ja lisäksi oli paljon kaikkea pientä mitä ei muistanut enää illalla..ja meillä kun ei ollut valokuvaajaa, vaan kaveri otti kuvat..niin unohdettiin sitten ottaa monia eri kuvia..esim. morsian ja kaaso kuva jäi kokonaan..harmittaa hieman, mut pakko oli jostain säästää..

Mutta kokonaisuudessaan oli oikein onnistunut päivä..nyt vaan ootellaan ekaa vuosipäivää niin vois järjestää pienet bileet ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Osaisikos joku suositella Kajaanista tällaisia:

-kukat (kaikki)

-hiukset ja meikki

-hääyö

-tarjoukset jostain hotellista kauempaa tuleville vieraille -> mistä?

Mitäs muuta sitä osaisi kysyä :D En ole asunut Kajaanissa noin viiteen vuoteen ja käynkin siellä vain noin kaksi kertaa vuodessa, joten hankala koittaa muistella mistä mitäkin saisi. Siellä kuitenkin häitämme vietämme :) Näillä näkymin valokuvaus ja bändi on hoidettu, mutta jos tulee jotain muuta mieleen mitä en välttämättä hoksaa, saa mielellään antaa vinkkiä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hääyönviettopaikka Kajaanista olisi edelleen hakusessa :) Ainakin Seurahuoneella ja Valjuksessa kuulosti olevan hääyöpaketteja, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia. Itse hotelleihin en ole koskaan kiinnittänyt huomiota joten laadusta / viihtyisyydestä ei ole aavistustakaan. Katinkulta voisi olla kiva mutta hieman kaukana, mitäs muita hääyövaihtoehtoja olisi? Jokin "lähellä mutta syrjäinen" - esim. mökki - olisi kiva.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 7 months later...

Hienoa! Minä olin jo luopunut toivosta, että täältä löytyisi joku Kajaanilainen. Tässäkin ketjussa on melko vähäisesti ollut elämää sinä aikana kun olen tällä foorumilla pyörinyt. Mites teillä suunnittelut etenee? Joko olette juhlapaikan päättäneet? Minkä luontoiset häät tulossa? Nimim. Utelias

Link to comment
Share on other sites

No joo, kieltämättä aika hiljaiselta vaikuttaa :D

Suunnittelut on hyvällä mallilla. Budjetti ja suunnitelmat on laadittuna koneella.

Aloitin järjestelyt/suunnittelun viime syksynä, joten ajan kanssa järjestellään näitä juhlia :)

Juhlapaikkakin on jo tiedossa (puikkokoski). Odotan, että nuo lumet lähtis, niin päästään käymään paikan päällä. Sit voi suunnitella koristeluita vähän paremmin, kun on kokonaiskäsitys siitä tilasta. Olen käynyt siellä muistaakseni ala-asteella jonkun makkararetken, mutta muistikuvia ei ole hirveästi jäänyt :)

Mennään siis syksyllä naimisiin, joten koristelu tulee olemaan syksyinen. Yritän kerätä mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja (kanervia, vaahteranlehtiä, pihlajan oksia, käpyjä yms), jotta saadaan säästettyä koristeissa.

Alunperin ajattelin, että haluan hopea/timanttihäät, mutta juhlapaikka taitaa olla sellainen, että tulisi lievästi sanottuna ristiriitainen vaikutelma :)

Kynttilöitä tulee tietysti, niin illan hämärtyessä saadaan ihana, romanttinen tunnelma luotua.

Mites teidän suunnittelu yms? Alatte olla jo pian loppusuoralla urakkanne kanssa?

Link to comment
Share on other sites

No siinä mielessä ollaan loppusuoralla, että kaikki suuret linjat on jo päätetty/varattu, mutta muuten oon kyllä ollut melko saamaton. Askarteluhommat on ihan vaiheessa ja koristelua en ole edes vielä hirveästi miettinyt. Ehkä pitää kohta jo aloittaa.

Mä kävin viime kesänä tuolla Puikkokoskella kurkkimassa. Hyvältä siellä näytti ja siisti paikka oli. Kovin isohan se mökki ei muistaakseni ole.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä myös yks pettuleivän pureksija. Meillä on 10/12 siviilivihkiäiset. Tarkoitus oli käydä maistraatissa ja lähteä suoraan häämatkalle sen jälkeen. Nyt vaan hiipi pelko takapuoleen, kun tuolta luin kommentteja, että maistraatissa järjestetään vihkiäisiä vain perjantaisin - liekö sama tilanne vieläkin? Aika surkeeta, jos näin on, siinä meni sitten suunnitelmat vähän uusiksi. Täytyypä ensi viikolla käydä kysymässä asiaa.

Link to comment
Share on other sites

No voi ei... Jospa niitä siviilivihkimisiä tehdään muinakin päivinä! Meillä nimittäin on sellainen tilanne, että mies ei kuulu kirkkoon ja ajatuksena oli, että käytäis torstaina maistraatissa ja perjantaina olisi siunaus kirkossa... Kerrohan snorkkeli, jos saat jotain varmaa tietoa tästä..

Link to comment
Share on other sites

Joka arkipäivä vihitään (+ maistraatin ulkopuolella sopimuksen mukaan). Tämä on ihan uunituoretta tietoa tältä päivältä. Kylläpä helpotti itteäkin!

Mä ajattelin käydä kevyesti ehostamassa itseäni ennen vihkiäisiä - mitä paikkaa te suosittelisitte? Siis jos ottaa hieman juhlallisemman kampauksen ja jonkin sievän meikin?

Link to comment
Share on other sites

Mulle hääkampauksen tekee Saagan tytöt! Olen ollut heidän työskentelyyn tosi tyytyväinen. Ovat ymmärtäneet alusta asti, miten olen halunnut, että hiukseni leikataan ja värjätään. Luottavaisin mielin siis :) Sanoivat sieltä, että hääkampausajat kannattaa varata heti ensi tammikuun alussa. Tuntuu aika hurjalta, että silloinkin häihin on vielä 9kk aikaa, mutta toki kun jokainen haluaa sen tietyn lauantain (tai muun päivän), niin pitää olla ajoissa liikkeellä!

Häämeikin mulle tekee kosmetologi Henna Vänttinen. Olen ollut hänen asiakkaana melkein kolme vuotta, ja luotan myös hänen ammattitaitoon tässä asiassa.

Ihanaa, että tämä maistraattiasia selvisi!! Jes! Hääsuunnitelmat säilyvät siis ennallaan ;)

Mukavaa kesän alkua Kajjaanin morsmaikuille!

P.S. Musta tuli toissapäivänä täti, olen ihan täpinöissäni pienestä prinsessasta <3

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...