Kajaani


hillomunkki

Recommended Posts

  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Lady_Myria

Mä aattelin luottaa tuohon parturiin, jolla äitini ja tätini käy ja minäkin olen pari kertaa käynyt. Ei kyllä hajuakaan, millaisia kampauksia tekee, mutta ainakin kuuntelee, mitä asiakas haluaa eikä tee "omia luomuksia".

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei!

Täällä ilmoittautuu myöskin yksi morsian! Häät elokuussa -05. Asustamme ihan muualla Suomessa, mutta häät vietämme kuitenkin synnyinkaupungissa  :D

Oma kampaajani/meikkaajani tulee olemaan Annukka Välikangas. Asustanut kuulema aikasemmin Helsingissä ja palannut nyt takaisin Kajaaniin. Tehnyt näytösmeikkejä + kampauksia myös neloselle. Kenelläkään kokemuksia hänestä?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ok, tulen sitten lueskelemaan sun hääkertomusta, että miten on kaikki mennyt.

Satutko tietämään muita mahdollisia paikkoja sieltä päin? Mä nyt oikein kidutan sua, mutta sulhon vanhemmille ei oikein vielä tässä vaiheessa viitsisi kertoa... ajateltiin odotella. Sen paikan kanssa vaan stressaa, kun on ilmeisen suosittu päivä se meidän valitsema hääpäivä. Ettei kaikki mene nokan eestä. Jotain kuvia näin netistä semmosesta seurakunnan kurssikeskuksesta...

Pitänee nyt kesän aikana selvitellä... siellä päin kun jossain vaiheessa kesää kuitenkin liikutaan...

Link to comment
Share on other sites

Guest Lady_Myria

Joo, siellä on tosiaan tuo seurakunnan leirikeskus myös - Iso-Melanen nimeltään. Siellä on myös ihan kivasti tilaa, mutta kirkosta tuleekin matkaa jo se 20 km sitten. Lisäksi tuolla ei tietenkään voi tanssia eikä alkoholia ottaa.

Muita isompia paikkoja en Paltamosta nyt tähän hätään keksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei Kajaanin morsiamet ja rouvat!

Auttakaa kuopiolaista morsianta! Silkkikukkia olen etsiskellyt ja Kuopiossa ei juuri sitä mieleistä ole tullut vastaan. Valkeat ruusut eritoten yksittäisinä ovat mielessä? Surffailin ja löysin SiniUnikon sivut http://www.siniunikko.fi/index.htm Onko kukaan asioinut tuossa liikkeessä? Millaisia kukat ovat luonnossa, entä hintaluokka? Privaa voipi laittaa tai vastata tuonne päikyn puolelle, kiitän jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Lady_Myria

No, vastaan Pumpulalle tähän alle, niin näkee kaikki muutkin, joita asia kiinnostaa. :)

Alkuun: Ai niillä on nettisivutkin?! :o ;D

Itse kyselin jo aikaisin keväällä itselleni valkoisia liljoja tuolta liikkeestä ja kovin tuntui tappiselta koko homma. Kävin liikkeessä muutaman kerran ja lupasivat tiedustella asiaa Sia:lta ja tilata heti + ilmoittaa minulle, jos tulee valkoisia yksioksaisia liljoja vastaan. Tähän päivään mennessäkään ei ole soittoa kuulunut enkä ole enää liikkeeseenkään kehdannut mennä.

Hommasin omat kukkani sitten Kuhmon DeeKoo-storen kautta, jossa myös toimitus takkuili, mutta josta hyvin ystävällisen palvelun myötä (laittoivat mm. s-postilla kuvia kukista helpottaakseen ostopäätöstäni) lopulta kaipaamani kukat sain. Ja kauniita ovat.

En ajatellut tuolla Kumikaupassa käydessäni, että oliko siellä valkoisia ruusuja. Voipi olla, että niitä löytyy, koska aika yleinen kukkahan ruusu on. Kuitenkin tuollaisten yksittäisten silkkikukkien valikoima on minusta ko. liikkeessä aika suppea, vaan enemmän on viherkasveja, amppeleita yms.

Parhaiten asia selviää varmasti paikan päällä käyden, koska minä en todellakaan oman kokemukseni jälkeen enää luottaisi tuon liikkeen yhteydenpitotaitoihin. ::)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Lady-Myria tiedoista! Tänään kolusin Kuopiota ristiin rastiin, ja muutamia ruusuja löytyi, täällä Carlson myy myös Sia:n ruusuja. Puttipajasta löytyi kivoja, jotain Sokokseltakin. Eli eiköhän ne löydy sittenkin täältä tai on löydyttävä. Ei vaan vielä ole tullut vastaan semmoista kukkaa, josta olisin ajatellut, että tuo on SE! Tietty jos tulee muutakin asian tynkää sinnepäin, sitten pitää käydä SiniUnikossa paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...