Jyväskylän morsiot II


Airelle

Recommended Posts

Käytiin tänään ostamassa mulle sormus sieltä timanttisilta :D

normaali hinta oli 325(muistaakseen, ei jaksa kuittia kaivaa) ja saatiin se hintaan 280, eli ihan mukava nopean päättäjän alennus.

siellä oli tänään sandbergin sormusten esittely ja ihastuin sellaseen reilun tonnin maksaavaan mut silti toi mun sormus vei voiton :P hyvä niin.

ah, ihanaa!!! sanoinkin sulholle että nyt se on sit myöhästä perua kun on kaiverruskin tilattu :lol:

Link to comment
Share on other sites

Meille pitopalvelun emäntä suositteli Ruusupuuta Tapionkadulla. En oo vielä kuitenkaan mitään päättänyt.

Kävin tuolla pyytämässä tarjouksen kukista.

Järkyttäviä hintoja ja puisevaa palvelua. Eikä yhtään helpota asiaa se että siellä myytiin neilikoita 1,70€ mutta meidän tarjouksessa ne maksoikin jo 2€..

Link to comment
Share on other sites

Kävin tuolla pyytämässä tarjouksen kukista.

Järkyttäviä hintoja ja puisevaa palvelua. Eikä yhtään helpota asiaa se että siellä myytiin neilikoita 1,70€ mutta meidän tarjouksessa ne maksoikin jo 2€..

Joo muualtakin oon lukenut että on kallis! Mutta aika törkeetä toi neilikoiden hinnoittelu!! Vai vaikuttaako sit vuodenaika niin paljon jos nyt talvella olis jotenkin paremmin saatavilla ja myöhemmin keväällä huonommin :huh: . Tai sit ne on vaan sisäistänyt et ei oo tyhmää pyytää vaan se on tyhmä joka maksaa :rolleyes: . Itekin pitäis ehkä kohta puoleen aktivoitua kukkien suhteen.

Link to comment
Share on other sites

Jyväskylän naiset hoi!

Mä olen asunut jyväskylän suunnalla VASTA 5 vuotta enkä tiedä mistään mitään joten neuvokaahan hyviä liikkeitä (muut kuin morsiusliikkeet) joista voisin löytää juhlahameen (siis pelkän ala-osan)?

Halosella on hyvä valikoima juhlavaatteita ainakin myöhemmin keväällä.

Muokattu: , käyttäjä: Airelle
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hmm.. miepä kuuntelen huomenna marsseja ihan tosi tilanteessa! :D Toivotaan etteivät viisut lopu kesken kun kirkon käytävä on kuitenkin melkoisen pitkä. Pakko oli tänään netistä käydä ne kuuntelemassa, yritän nyt etukäteen liikuttua ja kyynelehtiä kotosalla niin jospa en vollottais silmiäni ihan turpeaksi ja tärviölle sitten huomenna häissä :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos onnitteluista! Nyt sitä sitten ollaan niin rouvaa niin rouvaa... :D Päivä oli ihana ja sujui mallikkasti, tosin tietenkin matkaan mahtui pari yllättävää tilannetta. Ensimmäinen sattui istuessani kampaajalla, mun eno soitti että mahatauti iski yöllä, eikä hän pääsekään tulemaan. Harmitus ja myös järjestelykysymys, koska erään toisen vieraan piti päästä hänen kyydissä illalla kotiin. No kyyti asia järjestyi päivän mittaan. Sitten mun porukoiden autosta tyhjeni merkillisesti yksi rengas vihkimisen aikana (?), joten taas tekivät kyytijärjestelyitä. Minä en tästä tiennyt aluksi mitään, mehän oltiin miekkosen kanssa hääautossa matkalla juhlapaikalle.

Mutta vihkiminen sujui hyvin, en jännittänyt yhtään, ennenkuin kirkon eteisessä jänskätys löi kuin tuhat volttia läpi, ihan täysiä! Luulen että on mielenkiintoista leuan väpätystä näkyvissä häävideolla... klassiesti unohdin antaa kimpun kaasolle, joka nyyhki vuolaasti penkissä eikä itsekään muistanut ottaa kimppua. Muuten hän kyllä hoiti hommansa enemmän kuin kympillä kotiin koko päivän ajan ja kimpunkin sitten annoin tyynesti hänelle, kun nousimme polvistumisen jälkeen pois alttarilta.

Kartanolla oli ihanat puitteet, grillimenu oli huippu ja mun yllätys sulhaselle onnistui täydellisesti! :) Olin nimittäin joskus heikkona hetkenä luvannut tehdä jauhemaksapihvejä sitten vihittynä vaimona, kun ei oikein ole mun lempi elintarvike tuo jauhettu maksa.. Niin järjestin "kokki-shown" ennen ruokailua eli valmistin sitten niitä pihvejä sulhaselle. Hyvältä kuulemma maistuivat :) Me myös esiteltiin meidän vieraat ja jaettiin samalla kiitoskortit kaikile jo etukäteen, mikä herätti hilpeyttä hääväessä. Olimme ottaneet kuvia viikkoa aiemmin mun koekampaus/-meikki päivänä ja niistä valittiin vähän erilaisia kuvia kullekin perheelle / pariskunnalle/ yksittäiselle vieralle.

Ohjelmaa oli sopivasti (yhteiskuva, häävisa ja pari yllätyslaulua) ja sacher-kakku niiiin hyvää! Puheita kuultiin yllättävän monta ja ne oli oikein mukavia. Lapset viihtyivät omassa leikkihuoneessa hoitajien kanssa ja käsittääkseni vanhemmat olivat tähän järjestelyyn tyytyväisiä. Saippuakuplat olivat kyllä huiman suosion kohteena pienien vieraiden taholta! Samoin vanerinen pyörätuoliramppi oli lasten suosiossa, eli taas oli aikuiset järjestäneet ihan yliviihdykettä, kun lasten oma mielikuvitus näemmä keksii ne parhaat leikit aika vähillä virikkeillä.

Häävalssina tanssittiin Johnny Cashin tulkinta biisistä Rose of my heart ja tanssi sujui tosi hyvin, ainakin omasta mielestä! Kuulemma näytettiin tosi rakastuneilta ja romanttisilta, kun lauleskeltiin sitä biisiä samalla ja katseltiin silmiin toisiamme.. Valssin jälkeen suuntasimme jatkoille saunapirtille, missä siis, yllätysyllätys, saunottiin ja naposteltiin juustotarjottimen anteja. Kaaso oli järjestänyt pari ohjelmanumeroa myös sinne ja ne oli tosi hauskoja sit loppuillasta. Mm. se paketinkierrätysleikki, jossa paketin sisältönä olivat kalastusperhot, jotka sidoin mun polttareissa. Paketti päätyi siis viimeiseksi miehelleni. Tosin sulhasen vaivalla tekemä levy jatkoja varten hukkui eikä sitä siis kuunneltu saunalla. Levy löytyi seuraavana päivänä yhdestä muovipussista meidän auton takakontista.

Saunalta lähdettiin sitten hotskuun yöksi ja kuinka ollakaan, mulla oli niin paljon tavaraa käsissä autolle lähtiessä, että unohdin mun kimpun sinne pirttiin maljakkoon! :o Siellä oli siis joka pöydällä kukkia maljakoissa ja törkkäsin vaan kimpun yhteen niistä. No, ei lähdetty sitä hakemaankaan enää. Kaaso oli vielä järjestänyt pikkunaposteltavaa hääyöksi ja huone oli tosi ihana (Yöpuussa oltiin) ja aamiainen nannaa :) Vaihdettiin toki huomenlahjat, sain mieheltä iiihanat timanttikorvikset, renkaat sopii hyvin mun vihkin kanssa. Ja miehelle ostin Merkurin Vision partahöylän oheistarvikkeilla, kävin mm. Gantin pyyhkeitä siihen mukaan ja partavaahtoa ja -sudin.

Kerta kaikkiaan ihana päivä, vieraat on kiitelleet jälkeen päin ja omasta mielestä oli meidän näköinen juhla. Nyt yritetään nukkua univelkoja pois, yllättävän rankkoja olivat ne viimeiset järjestelypäivät. Mutta ei haittaa, nythän saa nukkua oman AVIOmiehen viereen :) Tuntuu melkoisen hyvältä, kun mies kutsuu vaimoksi.. huuah! Nimeä tässä sitten seuraavaksi opetellaan.

Tsemppiä teille järjestelyissä ja hääpäivän odotuksessa, nauttikaa sitten joka hetkestä, päivä menee tosi nopeeta! Kukas onkaan Jyväsmorsioista seuraavana vuorossa?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...