Jyväskylän morsiot II


Airelle

Recommended Posts

Myöhästyneet onnittelut RoosMoos :-*

Hei tietäiskö joku, että missä täällä Jyväskylässä vois käydä Ruiskurusketuksessa? Vai mikä lie nyt onkaan :grin:

Kun pitäis saada edes pientä rusketusta häihin, enkä usko että rusketun tarpeeksi ihan aurinkoa ottamalla <_< Häihin on siis tasan 2 kuukautta.

Kiitos jo etukäteen :-*

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset Myy2008 ja Miiam! Pari viikkoa rouvana on hurahtanut tosi nopsaan, puhelimeen olen osannut joka kerta esitellä itseni oikein (töissä tarvii tämän tästä) ja nimmarikin alkaa pikkuhiljaa treenautumaan. Tänään kävin tilaamassa uuden ajokortin, passikuvasta tuli.. no, mallinsa näköinen kai, mutta en olekaan ikinä ollut passikuviini tyytyväinen! Hääkuvia ollaan selailtu nyt muutama päivä ja on ollut tosi ihana nähdä päivän kulkua kuvaajan silmin, kun eihän sitä itse jokapaikkaan pysty repeämään. Eli kuvaajaan panostaminen oli kyllä nappiveto.

Miiam, oletko tietoinen Vaajakosken Kauneuskeskuksesta? Sijaitsee Vaajakoskelta jonkin matkaa Jyskään päin vanhan tien varressa. En ole suihkurusketuksessa käynyt siellä, mutta joskus kävin jossain manikyyrissä tms ja oli ihan kiva paikka. Kysäisepä sieltä, netistä löytyy googlettamalla ihan tuolla nimellä.

Ihanaa viikonloppua! :)

Link to comment
Share on other sites

Hei ja hoi Jyväskylän seudun morsiot ja jo rouvatkin!

Täällä huhuilee tamperelaistunut syntyjään savolainen morsian, joka kaipaisi nyt neuvojanne ja vinkkejänne häiden järjestämiseen Jyväskylän seudulla.

Asumme sulhoni kanssa Tampereella, missä suurin osa hänen sukuaankin asustaa. Oma sukuni taas on tuolla Pohjois-Savon ja Itä-Suomen suunnalla, ja heille tulisi valtavan pitkä matka matkustaa häihimme Treelle. Siispä olemme miettineet, josko järjestäisimme häämme jossain sukujemme välimaastossa, ja Jyväskylä tuntuisi hyvältä vaihtoehdolta; On keskellä kaikkea, lähellä luontoa mutta tarjolla kaupungissa myös yökerhot ja erityisesti monet hotellit häävieraiden majoittumista varten.

Etsimme siis vinkkejä pitopalveluista, juhlapaikoista, bändeistä, paikoista joissa viettää hääyö, kampaajasta ja meikkaajasta, jne jne!

Budjettimme yritetään pitää pienenä, eli etsimme erityisesti edullisia vaihtoehtoja. Häämme tulevat olemaan n. 50 - 60 vieraan juhlat, joten emme tarvitse valtavaa juhlapaikkaa. Toiveena olisi maalaisromanttinen tai kartanotyylinen paikka, luonnon helmassa siis ja mieluusti isolla pihalla (lapsia ja heidän leikkejään varten), n. 20-30km säteellä Jyväskylästä. Paikalla ei saisi olla A-oikeuksia, meillä on jo baarimestari omasta takaa. Suurin ohjelma häissämme tulee olemaan bändi ja tanssi, eli siihen täytyisi tilaa löytyä.

Kaikki neuvot otetaan kiitollisena vastaan! Kenties mieluiten yksityisviestillä, niin ei mene tämä ketju täysin off-topiciksi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest elokuu08

Nopeasti tuli mieleen Taulun kartano,johon on Jyväskylästä n.30 km (ehkä vähän enemmän).Löytyy ainakin Googlettamalla.Tosin vaihtoehtoja on kyllä useita,mutta pitää tulla paremmalla ajalle luettelemaan lisää :rolleyes: Mutta siinä on ainakin alkua ;)

ps.kannattaa juhlapaikkojen osalta käydä myös katsomassa seuraava ketju:

http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=12848

Kauneuspalveluista on myös olemassa jonkinlainen ketju,joka varmaan on myös hyvä vilkaista

http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=13716

Itse en valitettavasti osaa kovinkaan monesta paikasta antaa henk.koht.kokemuksia,mutta varmasti täältä löytyy paremmin tietäviä,kunhan ehtivät vastata :)

Muokattu: , käyttäjä: elokuu08
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pari varoituksen sanaa, jos etsitte deejiitä Jyväskylän seudulta. Meillä oli dj MusaMake-nimisestä ohjelmatoimistosta. Kaikki tuntui toimivan etukäteen hyvin, mutta juhlassa dj oli päissään ja häiritsi ohjelmaa huutelemalla asiattomuuksia verhon takaa lavalta. Myöhemmin, kun tuli dj:n vuoro soittaa musiikkia, hän pyöritti samoja biisejä eikä pystynyt täyttämään biisitoiveita. Saatiin toimistolta puolet rahoista takaisin, mutta mielellään oltais tietysti otettu koko summa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nostellaampa tätä hieman! Jos sais vähän taas keskustelua aikaseks? Meillä on häät tulossa 11.7 ja mä olen ihan vauhdissa :) Järjestelyt on hyvällä mallilla jo. Kukka-asiat hieman mietityttää, kun en kukista oikeen tiedä mitään.. Noh täytyy alkaa ottamaan selvää. Löytyykö muita kevään/ kesän morsioita?

Link to comment
Share on other sites

Nostellaampa tätä hieman! Jos sais vähän taas keskustelua aikaseks? Meillä on häät tulossa 11.7 ja mä olen ihan vauhdissa :) Järjestelyt on hyvällä mallilla jo. Kukka-asiat hieman mietityttää, kun en kukista oikeen tiedä mitään.. Noh täytyy alkaa ottamaan selvää. Löytyykö muita kevään/ kesän morsioita?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hei kaikille jyväskylän morsiamille! Me ollaan menossa naimisiin 12.9.09 Taulumäen kirkossa ja bileet on sitten Palokan Pelimannitalossa. Päätin ilmoittautua tähän ketjuun, kun ei olla alunperin jyväskyläläisiä ja oon yrittänyt kaivella vinkkejä vähän joka asiasta/liikkeestä/tapahtumasta Jyväskylässä, jotta häistä tulis ne parhaimmat mahdolliset :D

Tällä hetkellä mielen päällä ei mitään kysyttävää, tiedotettavaa vaan. Tanssin taikaa järjestää häätanssikurssin 21.3 eli tulevana lauantaina. Vinkki voi tulla myöhään mutta hokasin vasta, että sen voisi tännekin laitella. Me ollaan menossa, sulholla on kaks vasenta jalkaa eikä munkaan jalat kovin sujuvasti valssia vedä, joten täytyy kokeilla, voidaanko ensinkään tanssia edes häävalssia :DLinkistä löytää tietoa missä ja milloin: Häätanssikurssi-infoa

Toinen vinkki: oon kytännyt ihan hulluna, koska kirkoissa on perinteiset häämusiikki-illat ja vihdoin kyttäys tuotti tulosta. Taulumäen kirkossa häämusiikki-ilta on 27.3.09 klo 18-19.30 sekä kaupungin kirkossa 16.5 klo 21.

Yritetään päästä tonne Taulumäen kirkon iltaan mutta saas nähdä, kuinka saan työvuorot järjestymään, kun harmittavasti olisin töissä perjantai-illan. Kiva.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...