Jyväskylän morsiot II


Airelle

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Meillä on häät Jyväskylässä 20.8.2016. :) Hääpaikka, kirkko ja kuvaaja varattu. Ja itse asiassa mekkokin on jo ostettu! :D Nyt on vähän sellainen olo, ettei ole oikein häätekemistä, vaikka haluaisikin kovasti tehdä ja järjestellä kaikkea.

 

Vähän sama ongelma, tekeminen jää kesken.. :D Alussa oli kauhea kiire, mutta sitten kun melkein vuotta etukäteen oli kirkko, juhlapaikka, ruoka, kuvaaja ja mekko, niin ei ole enää mitään mietittävää. Sitten pitää vaan fiilistellä Pinterestiä ja miettiä pöytäkoristeita, tosin nekin on jo oikeastaan valmiit..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on Toivakan kirkossa ja vieressä olevassa seurakuntakodissa. Haluttiin ehdottomasti Toivakan kirkossa naimisiin koska se on miehen kotipaikkakunta (minun perheeni on laajemmin Keski-Suomesta kotoisin) ja mielestäni kaunis kirkko kattomaalauksineen :D Juhlapaikkoja näin isolle porukalle ei noin pienessä kunnassa ole, niin seurakuntakoti oli käytännössä ainoa vaihtoehto ilman pitkää ajomatkaa :) Ja kyllä se omaa silmää miellyttää!

 

Missä teidän juhlat on?

Link to comment
Share on other sites

Vihkiminen tapahtuu Kuokkalan kirkossa. En ole käynyt sisällä, mutta kuvien perusteella kirkko tosi kaunis sisältä. Ulkoahan se ei ole mikään kovin kaunis, mutta se ei haittaa... Hääjuhla on sitten Muuramessa, Koivumäen Herkkutuvassa. Aiemmin ollut nimellä Tunnelmatupa. Meille tulee noin 80 vierasta, niin siellä on juuri sopivasti tilaa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Meille tuli sellainen pikkumutka matkaan, että me ei välttämättä saada kirkkoa. Meidän vihkijä ei ole luterilainen pappi, joten meidän pitää nyt alkaa soittelemaan aluekappalaisia läpi, että kenen kirkossa saa vihkiä ei-luterilainen ilman luterilaisen papin läsnäoloa. Jokainen pappi päättää omasta kirkostaan. Sit on vielä se riski, että kappalainen vaihtuu ja uusi kappalainen peruu meidän suunnitelmat. Mietitään, että etsitäänkö suosiolla se yksi paikka, missä koko tilaisuus tapahtuu. Olin nimittäin kerran häissä, mihin pari halusi ei-luterilaisen vihkijän mutta se ei kelvannut kappalaiselle. Hän tuli itse henkilökohtaisesti toiseksi papiksi ja toimitti sen virallisen tahtomiskohdan. Ajatus kahdesta papista ei sovi meille, joten mietitään mitä tehdään.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...