Jump to content
Naimisiin.info

Lahti ja lähialueet


kioto

Recommended Posts

  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos kaikille, jotka kertoivat pukuliikkeistä.. Minäkin löysin oman pukuni Josefiinasta, jossa palvelu oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Sillä myyjällä on todella silmää, mikä sopii kenellekin ja hän kuuntelee toiveita ihanasti.. Hienoa on myös, että puvun saa säilyttää siellä ja korjaukset ja alushameen vuokra kuuluu hintaan.. Kiersin kaikki Lahden liikkeet, mutta kun muissa painottivat vuokrausta, kapeni valikoima pieneen, kun minun kokoisia pukuja ei ollut paljon ja varsinkin kun halusin olkaimet/niskalenkin/lyhyet hihat.. Glamourissa palvelu oli ihan hyvää, mutta juhla-asussa myyjä valitsi sovitettavaksi joitain aivan minulle sopimattomia pukuja (siis jo kokonsa puolesta), eikä hän oikein osannut muutenkaan kuunnella minun toiveitani...

Joutjärven kirkon oomme aatelleet koristella niin, että takimmaisia penkkirivejä laitetaan köynnöksillä kiinni, niin, että ihmiset istuis eteen ja sitten niiden avonaisten penkkirivien päähän kenties jotain.. Niitä köynnöksiä ainakin hyödynnetään sitten myös juhlapaikalla..

Link to comment
Share on other sites

täällä myös morsian hollolan puolelta.... :) elikkäs hollolan kirkolla sanomme tahdon 19.7.08 ja siitä jatkamme herralan seurojentalolle... B) täällä hommat on aika hyvin hanskassa, puvun ostin yksityiseltä (maksoi 350€ ja oli juuri sellainen kuin halusinkin)... bändi on varattu, ruuat teemme talkoovoimin, kutsuista puuttuu enää tulostetut tekstit.... hmm, niin ja kukat, meikki, kampaus ja valokuvaus on varattu... :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täytyy sanoa etten taida kuulua minnekään sillä ollaan menossa naimisiin Heinolassa ja tämä oli lähin ketju jonka löysin :rolleyes: Saanko silti liittyä seuraanne arvon ladyt :) Eli tosiaan ollaa pari pk-seudulta mutta päätettiin useasta syystä valita juhlapaikaksi Heinola, sijainniltaan hyvä eri puolelta Suomea tulevia sukulaisia ajatellenkin.Vihkiminen meillä tapahtuu 080808 maistraatissa ja avioliiton siunaus hääjuhlineen 23.8

Muokattu: , käyttäjä: Icediamond
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Uusi morsian ilmoittautuu viettämään häitänsä Lahdessa. Hääpäiväksi on suunnitteilla 10.7.2010, joten melko ajoissa olen liikenteessä :)

Kirkoksi yritämme saada Hollolan kirkkoa, mutta juhlapaikan suhteen olen edelleen epätietoinen. Tarkoituksena on saada paikka varattua nyt viimeistään syksyllä, mutta koska en ole Lahdesta kotoisin, niin kovin huonosti on eri juhlapaikoista konkreettista kokemusta tiedossa. Miehenikään ei tässä oikein osaa auttaa, vaikka lahtelainen onkin. Kaikesta avusta olisinkin siis kovin kiitollinen :) Alustavan kutsulistan perusteella juhlijoita tulee n.120 ja toiveissa olisi löytää juhlapaikka nimenomaan Lahdesta. Toisaalta myös Hollolan suunta on mahdollinen. Myllysaarta (ehdoton suosikki, tosin hieman ahtaat ja sokkeloisest tilat), Lokkia ja Messilää olemme ajatelleet alustavasti. Myös kansanopisto on ollut puheissa mukana, mutta ilmeisesti tämän paikan ympäristö ei ole sellainen, että juhlaväki voisi osin oleilla myös ulkona.

Pakko kommentoida heti AnnaSusannan kirjoitusta. Kuulostaa ihanalta juhlia 30-50-luvun tyyliin :) Meillä juhliminen tapahtuu nykyaikaisin menoin, mutta kiinnostaisi kuulla lisää siitä, miten konkreettisesti tämä näkyy juhlissanne?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^Olin juuri toukokuussa häissä jotka vietettiin Lahden kansanopiston ruokasalissa. Ihan mukava paikka se oli pienille häille, ja kyllä siinä kansanopiston takapihalla vieraat viettivät aikaa.

Omat häät ovat ensi kesänä Heinolassa. Tosin paikka hieman epäselvä vielä mutta kirkko on jo varattu. Me asutaan Nastolassa, ja nyt on vähän mietityttänyt että olisko sittenkin pitänyt varata Nastolan kirkko, mutta ehkä toi Heinola on hyvä ratkaisu kun olen sieltä kotoisin ja kirkkoon liittyy paljon muistoja, toisin kuin Nastolaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä myöskin ensi kesänä Lahdessa häitään viettävä. Häät 060609, vihkiminen Launeen kirkossa ja juhlat Hollolan Hirvessä. Nimimerkki jo unohtui, kun joku etsi juhlapaikkaa. Käy netissä katsastamassa Hollolan Hirvi, on mielestäni ihana paikka kesähäille.

Tuoreilta rouvilta olisi kiva kuulla kommentteja Lahden kampaamojen hääkampaus -ja meikkien hinnoista ja tyytyväisyydestä. Samoin kommentteja kukkakaupojen hinnoista olisi kiva kuulla. Tiedän, että näistä on omat ketjunsa, mutta tuorein tieto puuttuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Heissan Lahden leidit, täällä yksi ensi kesän morsian. Kamalasti ei taida muita kesän 2010 morsioita linjoilla olla, tai ainakkaan tässä ketjussa. Meidät vihitään 17.7.2010 Mukkulan kirkossa ja hääjuhlaa vietetään Poliisien majalla parin kilometrin päässä kirkosta. Me tosin asutaan nyt Keski-Suomessa, mutta molempien perheet asuvat Lahdessa/lähellä sitä, joten tuttu kaupunki on, hyvässa ja pahassa :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Ilmottaudun mukaan. Tosin Heinolassa menemme naimisiin emmekä ole kumpikaan Heinolasta tai Lahdesta. Asumme pk-seudulla, mutta valitsimme tuon sukulaisten kannalta. Heinolan kk kirkko on aivan ihana ja siellä meille on kirkon siunaus tulossa, juhlat juhlimme Hopeaniemessä 28.08.2010

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...