Lahti ja lähialueet


kioto

Recommended Posts

Heinlammin kyläntalon vuokra on 260 euroa ja talon saa käyttöön perjantaista sunnuntai keskipäivään. Siivous kuuluu hintaan, tosin isoimmat roskat täytyy siivota poies.

Tarjoilut saa ja täytyy hoitaa itse, vuokrausta hoitava henkilö osaa kyllä suositella pitopalveluita tarvittaessa.

edit: vuokran suuruus

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:-X

Heinlammin kyläntalo oli varattu silloin 15.7, joten piti keksiä muuta. Kirkolla ollessani ja heidän kanssa jutellessa, he suositteli KTV-majaa.

Soitin  ja kyselin KTV-majaa ja se oli vapaa 15.7.06 :D

Kävin katsomassa ja oli AIVAN mahtava paikka, ja kun soitin hintaa niin PAMn jäsen kun vielä olen niin hinta on n. 235-250€ riippuen käytetäänkö heidän astiastoa ja saunatilaa vaikka lastenhuoneena.

Varasin heti, koska on niin hyvällä paikalla (asunut lähettyvillä itse), hyvän ja helpon matkan päässä Mukkulan kirkosta, halpa vuokra, iso keittiö, iso sali jne. jne. jne.

Ainoaa huonoa se että siinä on niitä mökkeilijöitä ja vaunulijoita, mutta en usko että niistä haittaa on.

IHANAA!

:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tervehdys!

Meidät vihitään ristinkirkossa elokuussa 2006 :-X. Kirkko on todella mieluinen mutta juhlapaikka vielä auki :-/. Tulossa pienet, intiimit häät.. Vinkkejä juhlapaikan suhteen otetaan vastaan!

Intoa kaikille häiden suunnitteluun :-*

Link to comment
Share on other sites

Jospa minäkin ilmoitan itsestäni. En kyllä tiedä mihin ketjuun kuulun, kun asustelen nykyisin Turussa, mutta naimisiin olisi tarkoitus mennä ensi kesänä Orimattilassa. Sieltä päin kun olen kotoisin. Juhlapaikka varattu eli Jymylinna, mutta ärsyttää suuresti, kun kirkkoa ei voi varata vielä! Sanovat vaan, ettei ole varauskirjaa vielä. EHKÄ joskus lokakuussa... Tylsää vaan, että kaikki muut (juhlapaikka, bändi, kampaaja...) on hyvä varata ajoissa, ja mitäs jos ei sitten saakaan kirkkoa samalle päivälle? Tai sanoivat sitäkin kirkkoherranvirastosta, ettei Orimattilassa koskaan ole niin täyttä, mutta en mä sitä epäilekään, etteikö aikaa saisi tietylle päivälle, mutta kun aikasin mahdollinen aika, minkä saa varata vihkimiseen on klo 15 ja mä haluan sen. Jos joku muu ehtii varata ennen mua =(

Minusta erittäin huonosti hoidettu toi kirkkovaraussysteemi Orimattilassa, mutta minkäs teet. Ei siitä oikein voi valittaakaan =P

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät Hollolan kirkossa 15.10.2005 ja juhlat Toivolan nuorisoseuran talolla.

Sinuhen kakkuja saa tilattua ainakin Prismasta. Katselin vadelmakermakakkua ja se isoin koko 35-40 henkilölle maksoi 48,90 € eli hinnaksi tulee siis maks 1,4€ / henk. Oli ihan hyvääkin, koekakku maistettiin jo.  :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...