Jump to content
Naimisiin.info

Lahti ja lähialueet


kioto

Recommended Posts

Ja taas vähän liftiä Lahdelle ;D

Lahtelaiseksi luen itseni, vaikka hitusen Orimattilan puolella asustellaankin.

Juhlapukuja metsästän minäkin, joten ihan hyvä kuulla Josefiinasta jne jne.

Puku pitäis tietää ekaks, niin sit vois suunnitella tukan. Kuten alta käy ilmi, meillä ei tuu pitkän kaavan mukaista hääpäivää, mutta toisiamme ja kuvia varten nähdään vähän vaivaa. Ei mulla kiire tuu tai mitään  :P

Ja miehen pukuhan löytyi heti ja helposti kengätkin. Paitaa ei hälle hommata ennen ku mun vaate tiedossa...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Häät Orimattilan Kehräämöllä ja vihkiminen Orimattilan kirkossa.  8-)

Kertokaapa joku, jos keksitte, miten Orimattilaan majoitetaan parikymmentä ihmistä helmikuussa!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Täytyypi tännekin ilmoittautua.. :) Eli meillä hääpäivä 2.8.2008. Vihkiminen tapahtuu Ristinkirkossa (Joutjärven kirkossa olisimme astelleet muuten vihille, mutta siellä sattuu olemaan juuri tuona päivänä elojuhlat  :-/), ja juhlat vietetään Kukonkoivussa Hollolan nuorisoseurantalolla. Olemme suunnitelleet viettävämme hääyötä Messilän aittamökissä, olen ainakin kuullut paikasta hyvää palautetta :)

Link to comment
Share on other sites

"Joutjärven kirkossa olisimme astelleet muuten vihille, mutta siellä sattuu olemaan juuri tuona päivänä elojuhlat"

Voihan itku, itsekin olin vähän tätä suunnitellut. Mutta ei voi minkään. Pitää koittaa saada joku muu kiva paikka varattua, kunhan saan luvan alkaa tositoimiin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Joo muutettiin sitten päivää kun ei tuolloin 2.8.-08 se joutjärvi onnistu. Elikkäs reilulla kuukaudella eteenpäin lykättiin ja 20.9.-08 käppäillään joutjärven kirkon alttarille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hääpäivä meillä on 2.8.2008. Vihkiminen Asikkalan kirkossa ja juhlat Ruotsalaisen rannalla Kalkkisten lomameijerillä. :)

Link to comment
Share on other sites

hei, kertokaahan heinlammin kyläntalosta..kellä siellä juhlat on ollu....kuvia? meillä juhlat siellä! :)

Kiinnostaisi myös. Miten ovat juhlat menneet?

Link to comment
Share on other sites

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on lahtelaisista morsiusliikkeistä? Minkälainen valikoima, palvelu, hintataso?

Oman pukuni ostin Josefiinasta. Palvelu oli mielestäni oikein ystävällistä ja myyjä autteli pukujen kanssa koko ajan. Valikoima ei ole kyllä kovin laaja. Oma maksoi 980 euroa ja siinä paikkeilla näytti muidenkin hinnat olevan.

Link to comment
Share on other sites

mä ostin oman puvun juhla-asusta. palvelu oli tosi hyvää.. jokseenkin joutui pikkasen odottaa kun ei ollut sovitus aikaa.. mun puku makso 500e sieltä saa aika hyvin halvemmal vanhan malliston pukuja.. mulle eka sanottii että vuokra 475€ ja myynti hinta oli jotain 700-800€ sitte ku mä emmin siinä vähän aikaa ni sano että myyn pois 500€. valikoima oli aika hyvä.. mä nyt olin aina ihastellu tuota pukua siitä asti ku se mallistoihin tuli ni ostin sen ekalla kokeilulla... kyllä sitten huvikseen kokeilin monia erillaisia pukuja sen jälkee huvikseni ja ne kaikki oli kauniita ja upeita muttei se mun the puku.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin tänne ilmoittaudun Lahtelaisena morsiamena, vaikka häitä siis vietetäänkin Orimattilan kirkossa ja Kuivannon Maamiesseurantalolla 26.7.08.

Minäkin ostin pukuni Josefiinasta, jossa ei mielettömän laajaa pukuvalikoimaa ole, mutta ne siellä olevat ovat kyllä sitten hyvistä mallistoista ja laadukkaita. Oma pukuni maksoi 850euroa sisältäen siis puvun, laukun, mahdolliset korjaukset sekä vannealushameen lainan. Kävin kaikki Lahden liikkeet läpi ja mielestäni paras palvelu oli tuolla Josefiinassa. Muissa paikoissa, eivät tytöt oikein osanneet sanoa juuta eikä jaata sovittamistani puvuista, kun olin siis itsekseni sovittamassa, niin olisin kaivannut vähän mielipidettä. Muissa paikoissa sai vuokrapukuja ja alushameita sai ostaa tai vuokrata. Käsittääkseni myös muissa paikoissa korjaustyöt maksoivat erikseen. Tosin niissä oli osa puvuista jonkin verran halvempia kuin Josefiinassa, koska myynnissä oli myös käytettyjä pukuja tai vanhempaa mallistoa... Tällaisia kokemuksia minulla. Jaa niin, ja Josefiinassa on ilmainen puvun säilytys, tästä asiasta en muiden liikkeiden kohdalla tiedä. Ja puvun ostaja saa -20% ostaessaan Josefiinasta esim. kengät, hunnun tai tiaran. Ei siis ole tarkoitus pitää Josefiinan mainospuhetta, mutta sieltä vain tiedän asoista eniten, kun sieltä päädyin The Pukuni löytämään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minäkin ilmottaudun tänne :)

Meillä vihkiminen Joutjärven kirkossa 14.6.2008 ja juhlat Kansanopistolla. Jollain muullakin tais olla sama päivä ja kirkko!?

Tuli mieleen lueskellassani kirkon koristelusta, mitä olette laittaneet? Itse en ole ajatellutkaan moista vaikka kaiken maailman muut pikkuhömpötykset pyörii mielessä.. :)

Link to comment
Share on other sites

Tännekin ilmoittaudun, vaikka Hollolan puolella häitä vietetäänkin 9.8.2008. Vihkiminen tapahtuu Hollolan kirkossa, ja jatkot Herralan seurojentalolla. Oltiin vähän myöhässä paikkojen suhteen, mutta kyllä tuo Herralan seurojentalo vaikuttaa tosi symppikseltä... Pitoplavelu tulee näillä näkymin siitä läheltä Eilan pitoplavelusta. Siellä niin mukavaa palvelua...Muutoin vielä ollaan vasta kovin suunnitteluvaiheessa. Bändi on nyt mietitty, mutta vielä ei oo mitään päätetty...Eiköhän nää tästä:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Taidanpa ilmoittautua minäkin... Eli häitämme vietetään 02.08.2008 Hollolan kirkossa ja jatkot (näillä näkymin) Harjulan vanhalla tanssilavalla. Siirsimme häitämme viikolla koska Hollolan kirkolla olisi ollut samaan aikaan Keskiaika markkinat (26.07.2008), eikä haluttu sitten siinä seassa vihkimistä. Paikalla kun on oletettavasti puoli Lahtea ja koko Hollola...  :)Pitopalvelun olemme tilanneet vääksyläisestä Pito-Almasta, jota on paljon kehuttu, toivottavasti on siis hyvä!!! Puvunkin olen jo löytänyt, Lahden Juhla-asusta, juuri oman näköiseni.   :-X :-X :-X

Bändi on vielä etsinnässä...kohta taitaa olla jo kiire  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidät vihitään Lahdessa 08.08.2009 Ristinkirkossa

(kunhan vaan saataisiin ensin se varattua sille päivälle,

kun vasta toukokuussa ottavat v.2009 varauksia vastaan)

ja juhlat Casselissa.

Muokattu: , käyttäjä: miumiu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...