heidia

Rovaniemi

415 viestiä aiheessa

Heips :)

Missäs Veega teidän häitä juhlitaan? :) j

ShsAutumn: Pukusi kuulostaa kyllä tosi ihanalta :-X Mullakin olis nyt yks puku kiikarissa, ja hyvinkin edullisesti vieläpä :rolleyes:

Huomenna kun kuulen muutetaanko kuun vaihteessa vai ei, soitan tätä pukua. Siis jos muuttoa ei tule :grin: Kuluja nääs ihan liikaa lähikuukausina jos kahteen paikkaan joudutaan vuokra maksamaan. Taas menee mun jutut ihan OT :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://www.sinceritybridal.com/au_en/collection_popup.php?id=600&disc=

Jep. Tuossa se sit on :-X

Ja hintaa oli SATANEN :grin: Kannattaa selailla netin markkinapalstat päivittäin läpi :grin: Juuri oikean kokoinen vieläpä. Myyjä oli lähes 700€ puvusta aikoinaan maksanut, taisi olla kiire saada vaatekaappiin lisää tilaa kun noin edullisesti sain :lol: Ja mukaan tulee vielä käyttämättömät käsineet :) En oo varma käytänkö niitä itsekään, pitää tässä miettiä :) Mutta nyt on helpottunut olo, yksi "suurista" ostoksista on nyt tehty, ja vieläpä niin ettei pätäkkääkään kulunut ihan mahdottomasti :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana juttu Misse kun sait sen puvun, oon kyl onnellinen sun puolesta kun se on niin hieno ja varmasti

sopii sulle! :-X

Millon aijot varata kirkon?? Mie varmaan tässä keväällä sitten, tuskin 7.2.09 on kauheaa tunkua kirkossa?? :unsure: Luulen, et 14.2. on sitten enempi vihittäviä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sitten vasta varataan kirkko yms, kun on enemmän rahaa säästössä, ja päivä on sataprosenttisen varma :) En usko että tämän kokoisessa paikassa ystävänpäivä mitään hirmuista tungosta aiheuttaa, ja jos näin kävisi, niin meille käy vihkipaikaksi myös Ounasrinteen kappeli, jossa tyttökin on kastettu, siellä tuskin ainakaan häiden vuoksi on täyttä :grin: Kyllä asiat järjestyy, näin uskon :)

Ja nyt kun tosiaan sittenkin tuon asunnon kanssa onnisti, hoidetaan ensin muutto alta pois, ja sitten jatketaan häiden suunnittelua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon alkanu miettiin, et vois melkeen maistraatissa mennä naimisiin ja sit pitää seurakunnalla siunaamistilaisuuden ja hääjuhlan vaik seur pvnä niinkuin mun ystävä teki: heillä oli eilen perjantaina maistraatissa virallinen osuus ja tänään AIVAN IHANA hääjuhla omassa seurakunnassa :-X Oli niin kaunis tilaisuus ja ihan yhtä kristillinen/hengellinen kun kirkossa vihkiminen! Mutta mielipiteensä kaikilla :) Luultavasti kuitenkin häämme on silloin 7.2.09, en vain malta odottaa enää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, täällähän on uusia rollon morsmaikkuja ihan roppakaupalla! :rolleyes:

Joku kyseli Pohtimon menusta: meille tulee poronkäristys ruuaksi, mutta sieltä taitaa saada melkein mitä vaan.

Ja jos joku tarvitsee Ikean perus tuikkukippoja 80kpl tai maljakoita 15 kpl (päikystä löytyy kuvat), niin myyn ne edullisesti helmikuussa ;) Ja kaupan päälle saattaa saada ison kasan maalattuja koivun oksia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään posti toi hääpuvun :-X Ja AIVAN IHANA on :-* Kokokin on juuri sopiva :) Vielä kun saisi vanne-/tyllihameen ostettua, sekä pääsisi kokovartalopeilin eteen ihastelemaan (uudessa kodissa on ;) ) niin kaikki olisi mainiosti :rolleyes:

Ilppo: Kerropas sitten häiden jälkeen miten Pohtimolla järjestelyt sujuivat :) Todennäköisin juhlapaikka siis meilläkin. Ajatuksissa olisi ottaa menu 1 pienin muutoksin, vaihdettaisiin poronkäristyksen tilalle lohikeitto paahdetun ruisleivän kera, sekä alkuruokabuffettiin vaihdettaisiin parin kalaruoan tilalle liha tai kasvis, jos pääruokanakin olisi kalaa. En ole vielä kuitenkaan kysellyt onnistuuko tällaiset järjestelyt, ja vaikuttaisiko se hintaan alenevasti niin kuin uskoisin (ja olisi tarkoitus :D ). Pienellä budjetilla kuiten mennään, joten pienetkin säästöt olisivat eteenpäin :)

Tähän mennessä hankittu:

Vieraskirja 3,90euroa Tiimarista

Hääpuku käytettynä 100€ (+postikulut 15€)

Alennuksista olisi tarkoitus käydä katsomassa miehelle tummaa pukua ja muita siihen kuuluvia vermeitä, tytsille mekko sekä jospa sormuksenkin löytäisi :-X Mutta ensin tosiaan se muutto alta pois, hui hui.... :huh:

Onko kukaan valokuvauksen hintoja kysellyt tai muuten niistä tietoinen? Luultavasti ihan studiokuvat otetaan, mahdollisimman edullinen mutta myös hyvä liike pitäisi löytää <_< Entä hääkimppu; mistä tulee ja minkä hintainen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Misse, ihanaa että sait sen puvun!

Meillä ei oo vielä mitn hankittuna...mutta toisaalta onhan tässä aikaa (ellei pv yhtäkkiä muutu :grin: )

Sormuksen olen löytänyt ja haluaisin pian ostaa sen, että juuri sellaisen myös saan minkä haluan! Se on ihana, sellainen valkokultainen jossa 14 timanttia (tais olla 0,08 karaatia) ja eri muotoinen kuin tavallinen pyöreä sormus. En osaa selittää, mutta ihana se on!! :-X Eikä todellakaan kallis, vaan 235e! Ja miehellekkin kuulemma se käy hyvin hinnan puolesta.

Niin tosiaan! Tänään mies pamautti mulle, että mitä jos aletaan yrittämään pikkukakkosta heinäkuussa kun esikoisemme täyttää vuoden! :blink: SIIS..ohhoh! Kyllä mä toisen vauvan haluan, mutta kyllä tää naimisiinmeno pitää hoitaa eka, siitä haluan pitää kiinni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:grin:Täällä käytiin eilen ikkunaostoksilla kultasepänliikkeissä :grin: Ihania helyjä siellä oli kyllä vaikka kuinka monta, lopullinen päätös tulee olemaan todella vaikea :lol: Miehelle kävin pukua myös katsomassa, Modassa vaikutti olevan hyvät alennusmyynnit, tummia pukuja ihan sadalla eurolla. Pitääpi käydä yhdessä katselemassa ja sovittelemassa kunhan vain tuolta armeijan leivistä pääsee lomille (tosiaan miekkonen vasta nyt käy armeijaa, haki silloin lykkäystä kun pikkuprinsessa syntyi..)

Muuten, jos löytyy morsmaikkuja, joilta hääpuku uupuu, niin Tyynelä mainosti Lapin kansassa muutama päivä sitten, että tammihelmikuussa (muistaakseni) hääpuvut -10prossaa, sekä hääpukuja alkaen 90euroa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää tännekin vissiin ilmoittaa, että häämme aikaistuvat! Ne siis ovat 2.8.2008 :-X

Jos joku haluaa lukea/vierailla, mun hääpäikky on tuolla 2009-osastolla nimellä Tahtomiset 7.2.2009. Ei voinu enää muuttaa tota otsikkoa enkä halua laittaa uutta päikkyä kun kaikki tekstit on siellä vanhassa, mutta eipä tuo kai haittaa vaik olenki "väärässä" paikassa :D Siellä siis tuoreimmat ja vähän tuoreemmat uutiset häistämme!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

080808 astuu tää pari avioon :-X Hieman aikaistettiin siis :lol: Kirkko varattu, samoin Arctic Hotel Pohtimo :) "Tärkeimmät" on siis nyt alta pois, vielä kuiten monta asiaa hoidettavana ennen kesää :lol: Parisen viikkoa ollu meidän poppoo flunssan kourissa, huomenna tämä morsian kipittää kaupungille shoppailemaan häähömppää :-X:lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipat kaikille :lol: !

Miekin ilmoittaudun tulevaksi Rouvaksi. Hääpäivä on aikalailla vuoden päästä, eli 14.2.2009 :-X ! Innolla suunnittelen. Puku on jo varattu ja sormuksen tilaan piakkoin :lol: Hyvä olla ajoissa liikkeellä ;)

Iippo: Minkä värisiä noi sun maljakot yms. on? Meän teemaväri on vaaleenpunainen, valkoinen ja hopea :P Ja onnea kovasti tuoreelle rouvalle ja toivottavasti häämatkalla oli ihanaa! B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällähän ollut hiljaista :huh:

Tervetuloa LaBamba! Hyvä se on olla aikaisin liikenteessä niin ei tarvi stressata sitten niistä asioista ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Minäki ilmottaudun tänne. Häät on 28.2.2009 ja jotain tässä on tullu jo alustavasti suunniteltuaki.. Hääpaikaksi ollaan aateltu Ala-Ounasjoen erästäjien paikkaa ja vieraslista pitäisi saada karsittua 80 henkilöön.. Jonkinäköset suunnitelmat kutsuista, koristeista ja hääkarkeistaki on jo päässä.. Esim. vaatetuksesta ja sormuksesta ei ole vielä hajua.

Ois mukava saaha paljon hyvissä ajoin suunniteltua/tehtyä niin kerkiäis tehä mahollisimman paljon ite (pääsisi halvemmalla?)..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todellakin pääsee halvemmalla kun aloittaa suunnittelut ajoissa (kunhan ei suunnitelmat muutu moneen kertaan matkan aikana :D ) :) Meillä on kyllä säästetty todella paljon ihan pikkujutuissa; hääpuvun löysin sadalla eurolla kerran käytettynä (myyjä oli maksanut puvusta lähes 700..), pääsiäisen aikaan ostin teemaväreihin sopivia servettejä isoissa pakkauksissa jne. Tarjouspyyntöjä lähettelemällä useisiin paikkoihin voi säästää myös huikeasti, sillä erot näinkin pienessä paikassa on todella suuria :o Ihan juhlapaikasta, leipomosta ja valokuvaamosta lähtien :rolleyes: Jokin aika sitten Tyynelässä oli alennusmyynti, nyt on Tuhat-Torilla monta aiemmin vuokrakäytössä ollutta hääpukua todella edullisesti myynnissä (Midinet loppui alapuolelta), netistä voi tehdä löytöjä. Mutta tosiaan kannattaa tehdä itselle selväksi mitä tahtoo oikeasti, ja sen mukaan sitten alkaa etsimään ja tekemään hankintoja..T: Morsian, joka juuri menetti juhlapaikan varausmaksun mielen muuttuessa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missäs Rovaniemen morsiusparit viettävät hääyötään? Oli ainakin Santa Clausin sivuilla aika suolaisen kuuloiset hääsviittihinnat :blink: Häälisäähän siinä toki on, saisikohan niitä sviittejä halvemmalla ellei mainitse sanaa hääyö ollenkaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pohjanhovissa noin-hintoja: Presidenttisviitti 359, juniorsviitti 189, superiorhuone 99, hääpaketti tekee sit lisää päälle, en muista tarkemmin. Me mennään myös Pohjanhoviin, mutta kun siellä oli juuri niihin aikoihin vapputarjous vain 60euroa yö standardhuoneessa, niin päädyttiin, että otetaan se. Aamupala jotain mahtavaa :rolleyes:

Jossain Rovaniemi-ketjussa oli kyllä muistaakseni aika monen hotellin sviittien hintoja, en vaan kuollakseni muista oliko tämän ketjun alkupäässä vai jossain muussa. Tosiaan helpoimmalla pääsee kun pistää sähköpostia, itse kun kysyin Pohjanhovin sviittien hintaa, vastauksessa meni tunti tai pari :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie pyysin tarjouksia sähköpostilla eri hotelleista, muutama vastasi, joistakin ei kuulunut mitään... Oli tosiaan aika suolaisia hintoja. Kalliita oli varsinkin ne joissa oli oma sauna ja amme... Päädyttiin sitten jäämään juhlapaikalle yöksi eli Pohtimolammelle, varattiin kaksikerroksinen superior mökki siinä on oma sauna ja poreamme, todella mahtavan näköinen ja sit kun on vielä lammenrannalla. :D Maksaa vain 160 euroa (sisältää aamupalan hotellin puolella). Tulee paljon halvemmaksi kuin että tulisi kaupunkiin hotelliin yöksi niinkuin alunperin suunniteltiin (ku ois joutunut vielä tulemaan taksilla juhlapaikalta)...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ No nää alkaa kuulostaa jo kohtuullisilta. Vaikka luksusta väliin kaipaakin, mietityttää silti, onko järkeä maksaa yhdestä, tai puolikkaasta yöstä esim. sen 700 euroa, mitä Santa Claus mainosti. Ihan mieletöntä... sillähän maksaa jo toisen ulkomaille viikoksi! Kyllähän sitä saa budjetin nousemaan hurjiin lukemiin, jos tällaiseen lähtee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitääpä ilmoittautua täälläkin :) Ollaan menossa vihille 1.8.2009 Rovaniemellä. Itse olen Rovaniemeltä, kihlattu Kemijärveltä, asustellaan Helsingissä. Pienoisia vaikeuksia ollut noissa juhlapaikkojen vertailemisissa, kun ei ole päässyt paikan päällä käymään. Kuulopuheiden ja ahkeran sähköpostikirjoittelun tuloksena löydettiin sitten onneksi tuo Poro-Pekan Pirtti. Hieman tulee matkaa kaupungista, mutta oli kyllä muuten niin sopiva kaikin puolin. Jonkinlaista linja-autokyytiä pitääkin varmaan alkaa vieraille järjestämään kirkolta Meltaukseen ja takaisin. Tietäisiköhän kukaaan, mistä voisi kysellä tarjouksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Jonkinlaista linja-autokyytiä pitääkin varmaan alkaa vieraille järjestämään kirkolta Meltaukseen ja takaisin. Tietäisiköhän kukaaan, mistä voisi kysellä tarjouksia?

Ainakin viime vuonna kun järjestelin firman bileitä, oli O. Niemelän tarjous edullisin. Oisinkohan neljästä firmasta pyytänyt tarjouksen. Onhan näitä... Eskelisen Lapin Linjat, Veljekset Salmela, Gold Line, Pikakuljetus, jotain mainitakseni. Eikun eemailia menemään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heip!

Kuinka aikasin täälä Rovaniemellä kannattaa alkaa kirkkoa varaamaan? Tosin meillä ei taida olla hoppua, kun häät on talvella, niin silloin ei varmaan oo ryysistä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin kirkko 1v2kk ennen ja kuvittelin, että ollaan hyvissä ajoin, mutta ei saatu enään sitä kellonaikaa kuin mitä oltiin ajateltu... Mut tosiaan talvella ei ehkä ole niin ruuhkaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääyönviettopaikaksi voin suositella SkyHotellia! Siellä on toki niitä sviittejäkin, mutta häähuoneen saa 120 eurolla. Huoneessa oli oma sauna ja olikohan ammekin.. Hotskulle saavuttuamme meille tuotiin herkkutarjotin & kuohari ja aamulla vielä ihana ihana aamiainen huoneeseen :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään