heidia

Rovaniemi

415 viestiä aiheessa

Hitsi, en oo tainnu tänne vielä ilmoittautuakkaan..Eli rollon morsian täälläki :)

Hyvästä meikkaajasta kaipailisin vinkkejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella mukava ja asiantunteva meikkaaja löytyi Kosmetiikkapisteestä. Suosittelen! Nimeä en valitettavasti muista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Täällä olisi myös yksi Rovanimellä häitään viettävä. Majaa tosin pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta häitä olisi tarkoitus tanssia syyskuussa 2011. Aikaa on siis hurjasti ja mitään varsinaisia järjestelyjä ei ole aloitettu.

Kuitenkin koen, että joitain suunnitelmia pitäisi varmasti alkaa jo tekemään, sillä häiden järjestäminen toiselta paikkakunnalta käsin ei ole varmasti se kaikkein helpoin :girl_sigh: Mutta Rovaniemellä ehdottomasti tahdon sanoa tahdon!

Löytyykö muita morsiammia, ja osaisiko joku kertoa jotain kunnon tärppejä. Mulle käy kaikki neuvot kun en edes tiedä mistä aloittaa :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miekipä ilmottauvvun tänne :) Häät on elokuussa 2011, eli meilläki aikaa vielä on.. Vaikka ens vuonnahan ne jo on ;)

Juhlapaikka on vähän hakusessa, huutelin siitä jo tuolla hääjuhlapaikkaosiossaki (ah, mikä sanahirviö :D ) mut vielä ei oo kukaan vastannu..

Meillä on ihan pienimuotoset häät, 25 vierasta, sit tarkotus olis mennä viettään aikaa johonki, mut ihan vaan pariksi kolmeksi tunniksi. Että vinkkejä otetaan vastaan ;) Kotona ei huvita, ei se tuntuis samalta.. Mikään hotelli tms. ei houkuttele, kun olis ihan kiva olla ihan vaan sillä omalla porukalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä olis yks maikku, joka olis menossa naikkariin heinäkuussa :) Mulla on jotain tietoja pitopalveluistakin jos joku niitä vielä kaipailee.. Sain joistain paikoista hintatietoja.. Meidän ruuat tulee juhlapaikan omalta henkilökunnalta Ounasvaaran Majalla eli nämä ns. mäkinaiset hoitaapi..

Meikkipaikka täälläkin vielä hukassa, hiukset laitetaan uudessa Sasa Rovaniemessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku otatuttanut niitä kuuluisia huomenlahjakuvia täällä Rovaniemellä? Kiinnostaisi tietää missä niitä on ennenkin otettu ja missä olisi mukava palvelu..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jahhas pitäisihän sitä tännekin raahautua :D Häät ovat suunnitteilla heinäkuuksi 2012 ja melko aikaisin ollaan liikenteessä. Sulhasella ei tosin ole suunnittelujen kanssa vielä mikään kiire, mutta minulla polttelisi jo kovasti :grin: Kirkkoherranvirastoon pitäisi soittaa ja kysyä milloin kirkon saisi varata, lisäksi voisi kysellä tuosta heittelypolitiikasta, eli saako pääkirkon portailla heittää mitään (riisi oli näköjään kielletty). Juhlapaikka on myös hakusessa. Oma suosikkini olisi Lumikartano Lehtojärvellä. Se on tosin melko kaukana ja siellä on a-oikeudet, eli viinakset tulevat joko kalliiksi tai sitten vieraat ostavat osan itse. Se on vaan paikkana niin kaunis... :)

Kukat hommataan kukkatukusta, ja tuleva anoppini suunnittelee ja toteuttaa kimpun, vieheet ja koristeet. Viime kesänä hän teki samoin miehen veljen häissä ja jopa maksoi kukat... Kävisiköhän meillekin yhtä hyvä tuuri :grin:

Pitopalvelu mietityttää... Vihreässä Citruksessa olemme käyneet syömässä monesti ja heillä näytti olevan catering-hinnaston mukaan todella edullista! Menu ei tosin ollut kovin monipuolinen, mutta jos morsian tekaisisi itse makeat tarjoilut lisäisiköhän Citrus makeitten tilalle lisää suolaista syötävää?

Onkos täällä ketään muuta enää?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika hiljaista häiden suhteen Rovaniemen suunnalla. Meillä kuitenkin näillä näkymin päädytään häät siellä viettämään. Kirkon saa kuulemma varata ensi vuoden puolella elokuuksi 2012. Lumikartano oli kyllä ihana paikka, mutta viikonloppuna mennään katsastamaan vielä Ounasvaaran maja juurikin noiden juomatarjoilujen hinnan vuoksi. Miten Calla teidän suunnitelmat muuten etenee? Itsellä on sellaisia on/off -vaiheita, että välillä innostuu, mutta välillä ei jaksa yhtään. Tuntuu, että ei oikein kellekään vielä voi kunnolla hehkuttaa häistä, kun kaikki ajattelee, että sinne on vielä niin pitkä aika.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Monta rumaa sanaa!!!! Ollaan menossa ensi talvena naimisiin, eli häihin aikaa vuosi! Nyt pitäisi alkaa juhlapaikkoja katsella, mutta ei prklele tämä on toivotonta...

Omia "vaatimuksia" paikalle

-pitää mahtua yli 100 hlö

-riittävästi tilaa, liian pieni juhlatila on kamala talvella

-nätti ja tunnelmallinen paikka

-tarpeeksi (siistejä) vessoja (minulla on wc-pakkomielle)

-pitää voida tuoda omat juomat

-ehkä myös jotain ruokaa haluan tehdä, vaikka keksejä (+että äiti/anoppi/joku muu saa leipoa, jos haluaa)

-haluan itse päästä koristelemaan, siirtelemään pöytiä tms. höösäämään (minäkö bridezilla.. :girl_wink: ) eli ei mitään ravintolaa...

-"hyvä" hinta-laatusuhde, mitä se ikinä onkaan...

Että olisiko kellään ideoita...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi morsian joka (yli vuotta ennen häitä) hajoaa, kun ei meinaa paikkaa löytyä. Saa nähdä jääkö juhlat pitämättä, kun ei millään meinaa keksiä missä juhlittaisiin :girl_cray: Ravintolaan en haluaisi...tuo Ounasvaaran maja vaikuttaisi hyvälle, mutta hinta menee mielestäni överiksi :girl_impossible: Haluaisin juhlia lähellä keskustaa, sillä autolla ajelu ympäriinsä helmikuussa on aika..no. Sieltä ja syvältä.

Vaihtoehtona myös toinen paikkakunta, mutta en kyllä keksi missä siellä voisi talvihäitä viettää..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät tänä kesänä :) Elokuussa, 20. päivä tarkalleen. Ihanaa päästä sanoon, että tänä kesänä me mennään naimisiin! :)

Kirkon varasin jo viime keväänä, eli TOSI hyvissä ajoin :D oliskohan ollu helmi-maaliskuussa.

Juhlapaikkana meillä on Ala-Ounasjoen erästäjien maja, Nivankylässä. Sinne mahtuu n. 80 vierasta, meille tulee vain puolet tuosta määrästä, haluttiin pienet häät. Päädyttiin tuohon paikkaan mm. sen takia, että oli edullinen, hintaan kuuluu astiat ym., paikalla saa olla pe-su, eli ei tarvii huolehtia ja hätäillä siivousten kanssa. Omat ruuat ja juomat tietenki saa viiä. Ja koristeilla saa tehtyä hienoksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on edennyt hommat sen verran, että kirkko on nyt varattu ja juhlapaikka myös. Päädyimme loppujen lopuksi Ounasvaaran pirtteihin. Eli Thulia-ravintolassa on syömingit ja tanssit sekä muu ohjelma, ja illemmalla siirrymme sitten rantaan saunomaan ja viettämään jatkoja. Otimme nuo pirtit siksi, että siellä on kauniin ravintolatilan lisäksi mökkejä vieraitten majoitusta ajatellen, sekä tuo rantasauna. Isoimman ongelman aiheutti hinta, mutta koska muutakaan paikkaa meidän vaatimuksilla ei löytynyt, päätimme purra hammasta. Toinen juttu on se, että siellä on a-oikeudet. Mietimme tätäkin pitkään, mutta sitten ajattelimme että tarjoamme onnittelumaljat ja pari kaatoa ruuan kanssa, ja ehkä vielä jonkun drinkkilipun päälle. Muuten saavat vieraan ostaa omat juomat. Illaksi ostamme rantaan saunajuomia ja ehkä tarjoamme boolia.

Ja Morsia: Minulle ei ainakaan tule mieleen paikkaa joka vastaisi kuvauksiasi. Yhden tietäisin joka menee aika lähelle, mutta sinne kuulemma mahtuu vain noin 90 ihmistä (Lähteentien pirtti). Rovaniemellä kun valitsee juhlapaikkaa pitää näköjään tehdä kompromisseja omien toivomuksien kanssa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas vaikeaa löytää hyvä bändi!! Googlettelemalla ei kyllä meinaa osua sitten millään Lappilaista yhtyettä, joka soittaisi häävalssin, pakolliset humpat ja muuten nuorekasta musiikkia. Onko tämä bändihomma jotain inside-juttua joka vaatii suhteita että löytyisi jotain hyvää :D Yhdelle yhtyeelle lähetin sähköpostia ja kyselin milloin heiltä voisi kysyä tarjousta ensi vuoden kesälle. Sain todella nihkeän vastauksen jossa todettiin vain että "haluamme varmistaa että kyseessä on tosiaankin vuoden 2012 kesä eikä vuoden 2011 kesä"... Huoh. Sori kun olin kiinnostunut. Vastasin heille että kyllä, vuoden 2012 kesällä on häät ja siksi kysyinkin että milloin voin kysyä tarjousta, enkä suoraan pyytänyt hintoja. Mitään ei ole kuulunut... Taitaa jäädä tuo bändi välistä jo ihan asiakaspalvelun puutteen vuoksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Liitynpä miekin tänne jutteleen rollo-morsioiden kanssa, kun en aiemmin jotenki ollu tajunnutkaan tämmöstä viestittelypaikkaa. :)

Meilläkin häät 20.8.2011 ja tässä on jo tärkeimpiä ja kiireisimpiä valmisteluita tehty kovasti eteenpäin, vaikkakin aloitettiin valmistelut aika vasta (kuukauden sisällä). Mulla jo niin jännittää häät, kun koko ajan saa vähän olla tekemässä sitä sun tätä häitä varten. Aluksi en meinannut millään käynnistyä häävalmistelujen kanssa, vaan sitten kun varattiin kirkko ja päivämäärä varmistui, niin sit miekin aivan hurahdin tähän hommaan :D

Nyt on ainakin kirkko varattu, kirkkoon muutama laulajatar, bändi, juhlapaikka (Lehtojärvi, Lumikartano), kaasot kysytty, morsiuspuku hankittu, vieraslista tehty ja Sinooperin hääiltaankin olen menossa, jos sais alotettua sit hyvissä ajoin kutsukorttienkin suunnittelut käyntiin. Mulla on vaan sata rautaa tällä hetkellä tulessa, kun samalla muun muassa yritän gradua tehdä tässä, että joskus valmistuisinkin. Ja kaiken lisäks oon koko syksyn ja nyt tän kevään alkupuoliskonkin sairastellu flunssaa ja muuta mukavaa.. Mut häävalmistelut tuo onneks vaan mukavaa muuta ajateltavaa!

Mie ainakin suosittelen laittamaan kyselyitä semmoselle rollolaiselle bändille kuin Putkiradio Band (löytyy esimerkiksi Facebookistakin). Tämä kyseinen bändi on siis tulossa meidänkin häihin soittamaan. :D Muita rovaniemeläisiä bändejä en oikein tiedäkään..

Jenni-E, meillä on sama hääpäivä. Mahtista! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No jopas sattui! Tunnen tuosta bändistä yhden jäsenen :D Hahah pieni maailma... ainakin Rovaniemellä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jenni-e, meillä häät samassa paikassa teistä seuraavana vkonloppuna eli 27.8. :) Vieraslistalla tällä hetkellä 60 nimeä, mutta näyttää siltä että ehkä jopa kymmenen tippuu tästä porukasta pois...noh, sille ei voi mitään.

Olisiko teillä suositella DJ -palveluja? Mulla on kyllä jo yksi tarjous ja ihan hyvä tarjous onkin, mutta luulis että tämän kokoisessa paikassa on enemmän kuin yksi, jolta saa djn, musiikin, valot ja karaoken?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mites täällä sujuu? :)

Meillä on nyt jonkinlainen suvantovaihe hääsuunnitteluissa, kaikki isot linjat on vedetty eikä konkreettisia hommia voi vielä tehdä... Niinpä keskitymme nyt muihin juttuihin. Toisaalta myös vähän ärsyttää... Ja aina jos mainitsen jotain hääjuttuja joillekin he pyöräyttelevät silmiään tyyliin "niihinhän on vielä niiiiiin pitkä aika". Eli olen opetellut pitämään suun kiinni. Milloinkahan näistä häistä saisi puhua ettei muille tule stressi? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie olen äärimmäisen laiska kirjotteleen minnekään muualle ko omaan päikkyyn... :girl_sigh:

hhannahh, niimpäs näkyy olevan, vihitäänkö teät "pääkirkossa"? :girl_smile: Monelta? Jännään, oottako ennen meitä vai meän jälkeen, jos teät siellä vihitään siis :girl_haha:

Olis muuten kiva treffailla häitä järkkäileviä, ja varsinki tän kesän morsioita, sais vaihtaa ajatuksia muutenki ko näin internetmaailmassa :girl_smile: Omat kaverit tai ees kaasot ei ihan aina jaksa innostua minun fiilistelyistä :girl_haha:

Meillä on järjestelyt tosi hyvällä mallilla, parit jutut askarreltavana, mutta niitäki ilman pärjäis, eli voitais mennä vaikka heti naimisiin :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miekään en oo tainnu tänne ilimottautua ennemmin. Eli kesällä 2012 tää paritsa mennee naimisiin maistraatissa! Juhlat ilimeisesti Niemelän talolla.

Ja palatakseen noihin pitopalveluihin - isosiskoni (oli ystävällensä kaasona, kun hän meni nyt kesällä 2011 naimisiin) suositteli sellaista pitopalvelua, kuin Kotikokki Eija Sukula. Kuulemma hyvät tarjoilut oli, ja edullistakin vieläpä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa taas pitkästä aikaa! Sitä vaan tulin kyselemään että mistä olette hankkineet / aiotte hankkia miehelle puvun? Täällä ei taida olla vuokraamoina muuta kuin se entinen Tyynelä ja kuulin että jotkut ovat vuokranneet teatterilta. Tuo minun sulho kun on vielä tosi pitkä ja raamikas, tuntuu ettei Rovaniemeltä varmaankaan löydy sopivaa pukua... Oulusta kai sitten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huhuu onko täällä enää ketään? :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen täällä kyllä! :girl_smile: Me asutaan Etelä-Suomessa niin en osaa tuohon miehen puvun hankintaan vielä sanoa oikein mitään..

Onko kellään suositella hääbändiä Rovaniemeltä? Tai kertoa paljon bändit on tullut maksamaan ja mitä hintaan on kuulunut?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on kyllä ollut hiljaista. Jospa nyt muut Rovaniemen morsiamet löytäisivät tiensä tänne jakamaan kokemuksiaan  :P 

Me juhlimme häitämme vuoden päästä toukokuussa. Kirkko ja Ounasvaaran maja on jo varattu...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä yksi Rovaniemen vieruskuntalainen :) Häät 6/2014. Vielä ei olla kirkkoa ja juhlapaikkaa varattu, mutta jospa ne ois vielä vapaana sille päivälle mitä ajateltiin :) Lumen sulamista nimittäin odoteltu, että näkee ulkoa päinki ko.paikan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isle: Jee, toinenkin Rovaniemellä ensi vuonna häitään juhliva! Mitä juhlapaikkaa suunnittelette ja onko tulossa paljon vieraita? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään