Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

Tai itse asiassa Ranualla meidän häitä juhlitaan :) Mut ajattelin kuitenkin kuuluvani tähän Rovaniemi-osastoon.. :D Me suunniteltiin Simojärven rannalta yhtä isompaa mökkiä juhlapaikaksi. Vieraslista ois tarkan seulan jälkeenkin 70 henkilön mittanen, mut juhlapaikalle ei kuulema mahu kun 60, joten täytyy hieman vielä karsia, valitettavasti... Ossaatko muuten suositella paikkaa, mistä sais kampauksen ja meikin edullisesti (ja hyvän näköset tietty..) ? Ite ajattelin Roin puolella käyä ne laitattamassa. Paljonko teillä on tarkotus kutsua vieraita?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aaa, okei teillä on tommonen tilanne. Meillä tulee kutsuja lähetettyä noin 120 henkilölle, mutta uskon, että lopullinen osallistujamäärä on siinä 100 hlö kieppeillä... Eli aivan sopivasti! :D

Mie en kyllä valitettavasti osaa auttaa tossa kampaus- ja meikkiasiassa. Me ei enään asuta Rovaniemellä, mutta koska molemmat ollaan sieltä kotoisin niin halutaan häät järjestää siellä. Mun täti on kampaaja ja se tekee mulle hääkampauksen. Meikkaus pitää sitten varata Rovaniemeltä, joten hyvää semmosta paikkaa pitääkin ite miettiä kans... Toki saa muutkin huudella hyviä kokemuksia näistä!! 

Link to comment
Share on other sites

Näytti aika kivalta paikalta tuo Ounasvaaran maja, piti vähän tehdä tutkimusta ;) Aika saman tyyppinen on sisältä se meijänki juhlapaikka, tosin huomattavasti pienempi. Nyt mä sain viimein varattua sen kirkonki 28.6. Ja juhlapaikanki alustavasti. Kiva että voi alkaa nyt sit oikeasti jo miettimään kaikkia hankintoja, varauksia ym. :)

Link to comment
Share on other sites

Niin on, ja kyllähän tuo ensi vuosi tulee yllättävän nopeaa! Meillä menee kohta laskuri jo alle vuoteen :D

Oletteko miettineet valokuvaajaa? Mie olen senkin varannut jo! Helpottaa, kun isoimmat asiat on jo varattu eli kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja ja kampaaja (on tätini joten siksi jo nyt tiedossa). Myös mekko on tiedossa, mutta tilaan sen vasta loppukesästä, jos liikkeeseen tulisi joku hyvä tarjous mekon ostajalle, esim lyhennys kaupan päälle :) joko sinä olet pukuja katsellut?

Link to comment
Share on other sites

Mä luulen, että mennään ihan sillä että sulhon täti kuvaa harrastuneisuuttaan (vielä ei olla kysytty) ja jos ei, niin eiköhän vieraat sen verran kuvaa että saadaan hääpäivä ikuistettua :) Mulla on jo puku, kävin n.1kk sitten sen hommaamassa. Edullisesti sai ja sopi vielä mun vartalon mallille (mitä nyt pitäis pikkusen kiloja puotella että näyttää vielä paremmalta) niin samapa tuo oli hommata :) Joko teillä on pitopalvelu varattu? Meillä sen sais juhlapaikalta, taijetaan ottaa se jos ei ole kovin pahan hintainen. Tuleeko teille bändiä tms.? Me ajateltiin hommata jonkun näkönen, vaikka kahen miehen orkesteri soittamaan niin saa tanssia :)

Link to comment
Share on other sites

Me otetaan pitopalvelu tuon juhlapaikan kautta eli sekin on hanskassa! Eipähän tarvii ressata niiden kanssa aikatauluista sun muusta kun kaikki on yhdestä paikkaa :) bändiki kyllä tahotaan soittamaan loppuillalle! Yhdeltä bändiltä oon jo tarjouksen pyytänyt. Nyt me mietitään keksittäiskö oisko tutuilla tai tutun tutuilla bändiä jonka sais kunnon hyvä veli hintaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meillä oli häät elokuussa Lähteentien pirtillä. Voin kylläs suositella lämpimästi! Palvelu toimi hyvin ja kaikki mitä ehdotimme onnistui! Ruoka oli hyvää ja tila on viihtyisä. Pirtille mahtuu ilmeisesti jopa yli 100 ihmistä, meillä vieraita oli vain 35, joten tilaa riitti hyvin, mutta ei kuitenkaan tuntunut liian avaralta. Myös hinnat oli mielestäni kohtuullisia, niin ruokien hinta kuin tilavuokrakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...