Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heips! Täällä Rovaniemellä olen minäkin menossa naimisiin.  ;D

Tultiin ennen joulua järkkäilemään häitä ja eilen meni kahden viikon rajapyykki rikki... Hui. Kiirettä pitää!

Säätila vähän pelottaa.  ??? Lämpötila on nollassa ja lumet sulailee puista pois. Mitä jos 10. päivä ei ole lunta enää ollenkaan!? Kamalata! :o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Rovaniemellä vihitään (6.3.), muttei pääkirkossa, koska mielestämme se on iso ja kolkko, vaan Sinetän kappelissa! Kivoja kappeleita on maalaiskunnan puolella muitaki, kannattaa kysellä kirkkoherranvirastosta. Juhlat pidetään Ala-Ounasjoen Erästäjien majalla, fiksu paikka, loistava keittiö ja vuokra halpa. Suosittelen. Muita mukavia paikkoja on esim. Metsähallituksen Vaattunkikönkään kämppä ja Hotelli Pohtimolampi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mie käyn Salon Pr kammattavana, mulla ei ole kokemusta ko. paikasta, mutta ihan positiivista olen kuullu. Valokuvaamoksi on varattu Studio Helena, mun mielestä paras roissa, yo-kuvat otettu siellä. Meikki tehdään sampokeskuksen kosmetiikkapisteessä.

Millonkas sulla on vihkiminen Jossu?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän vihitään myös Roissa 25.9. Asutaan kylläkin muualla, mutta sulhon juuret siellä ja minäkin tovin ehdin roissa asua..Ja mikäs ihanampi paikka syksyllä, kuin ruskainen Rovaniemi ;D!

Vihkiminen pääkirkolla, vihkijänä Marjatta Orava. Kuulostaa ihanalta immeiseltä ainakin puhelimessa, ja 11 pv tapaamme hänet livenä.

Juhlatilaisuus Ounasvaaran majalla. Vanha rakennus, mutta uskon, että saamme sinne juuri sen tunnelman mm kynttilöillä illan hämärtyessä, mitä toivommekin. Osahan on haukkunut kyseistä paikkaa, mutta osa kehunut. Itse en kaipaa mitään viimeisen päälle koreaa ja uutta kartanoa tms, vaan tunnelmallisen paikan.

Meikin käyn varmaan otattamassa Sampokeskuksen paikassa, pitää nyt ensin vaan ens kuussa käydä siellä vähän kyselemässä jne.

Link to comment
Share on other sites

moomin:me käyään kans salon pr:ssa kammattavana!toivottavasti se on hyvä,oli nimittäin kaheskymmenes parturi johon soitin ja eka kuka pysty tulemaan meijät kampaamaan.taitaa rollon parturit vetää lonkkaa kesäkuukaudet.meillä on siis 25.7.2004 vihkiminen,kuten se tosta profiilista näkyy..enää 9vk häihin!! ;D

Me varattiin kuvaamoksi Studio Saraste. :)

mones päivä teillä on häät Moomin?samassa kuussa näytetään alttarille astuvan! :)

Link to comment
Share on other sites

Joo, eli siis 10.päivä heinäkuuta, samana päivänä memen kanssa.

Voin sitten kertoa kokemusta tuosta salon Pr:stä, vai onko sillä mitään väliä, kun ei varmaan voi vaihtaa enää siinä vaiheessa  ;D

Tuo oli mullekin kai 10. kampaamo mihin soitin..hermothan siinä meinas mennä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä kans yks syysmorsian ja häät on 18.9.04 ja vihkiminen pääkirkossa ja jatkot Ounasvaaran majalla, kuten monella muullakin! Musta se on hyvä paikka ja just sopiva meille.

Tätini on kampaaja joten hän laittaa hiukset, mutta meikkaus vielä auki, joten arvon tulevat rouvat, oisko tietoa kuka osaa meikata hyvin?? Meinaan, että pitis varailla jo aikoja yms.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CM-73, me mennään viikko teidän jälkeen pääkirkossa naimisiin ja Oukun majalla juhlat ;D..ja Johnulla on viikko ennen teitä. On siis ainakin kolmen naikkarin häät perätysten samassa kirkossa/juhlapaikassa.

Kysyppäs meikkiä Sampokeskuksen kosmetiikkapisteestä, koemeikki&häämeikki yhteensä 55 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä myös roissa naimisiin menevä... ja minä myös asun tällä hetkellä muualla, joten äitin ja siskon apuun saa turvautua  ;)

Kertokaahan nyt Oukun majalla häitään viettäneet, mitä paikasta piditte? Se on meillä tällä hetkellä todennäköisimpänä vaihtoehtona, haluamme ehdottomasti paikan, jonne saa oman pitopalvelun ja juomat.

Ala-Ounasjoen Erästäjien maja on minulle ihan uusi tuttavuus, osaako joku kertoa siitä tarkemmin? Meillä häät syyskuussa 2006, joten vielä on aikaa suunnitella

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...