Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos kiitos tervetulo-toivotuksista :)

Juhlapaikka oli mainio. Pikkasen mietityttää, koska tässä paikassa ei ole tarpeeksi suurta tilaa kaikille olla sisällä. Mutta joka tapauksessa päädyimme paikkaan, jossa juhlitaan siis 12.8.06  :-X

Tämä paikka on yksityinen huvila 25 km Rovaniemeltä. Suhteilla sen löysin :) Voin kertoa siitä jossain vaiheessa enemmän, jos se "julkiseen" käyttöön tulee (tällaisia huhuja nimittäin liikkellä :))

Link to comment
Share on other sites

aiotko pistää päikyn pystyyn?;)

Njäh, en taida. Olishan se tietty ihan hyvä paikka kerätä matskua, mutta tällä hetkellä koneen kovalevy täyttyy niistä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hih, kirjoittelin jo tuonne Pohjois-Suomen otsikon alle, että etsin kämpaajaa/meikkaajaa juhannusaatoksi. Kun kesämorsian löydät juhannuksena palvelevan liikkeen, ilmoitathan, se helpottaisi minunkin etsintöjäni...

Link to comment
Share on other sites

:-X turkinpippuri: Tervetuloa!! :) kiva saada joukkoon uus morsian ja vielä samoihin aikoihin naimisiin menevä ;) eipä muita juhannusmorsiamia tääl olekaa :) kiva kiva! Juu miehän ilmottelen ja teepä sieki samoin, jos ehdit ennen ;) onnea suunnitteluun! aiotko muuten sinä pistää päikkyy pystyy?;)

Link to comment
Share on other sites

Varmaankin vasta keväällä, kun suunnittelupuoli alkaa muuttua toteutukseksi. Kampaaja ym. asiat on edelleenkin sillä suunnitteluasteella, olen jopa alkanut miettiä josko sulhon sisko tekisi hienon kampauksen ilmaiseksi. Meikkaukseen on kuitenkin päästävä ammattilaisen käsiin...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nostetaanpa rovaniemeläisiä morsiamia ylemmäs tässä ketjussa. Kokemukset rovaniemeläisistä kukkakaupoista, meikeistä, kampauksista, papeista ja vaikka mistä ovat tervetulleita. Vastataan toisillemme, niin saadaan pienistä tiedonjyväsistä koottua tuhti rollolainen tietopaketti!

Link to comment
Share on other sites

Noita tietoja tarttee ja kipeesti! Vaikee tämmösenä muualta tulleena varata mistään mitään, ku ei oo kokemusta oikei mistää paikasta :) Joilla jotain tietoo/kokemusta ni tänne vaan kaikki ;D

Link to comment
Share on other sites

No mä voin tohon papisto asiaan sen verran pistää, etten viitti täällä ketään pappia lähteä mollaan koska en yleensäkään tuu heidän kans toimeen (ja en tiiä miksi).

Mutta Ahtisen Seppo on tällä hetkellä meän perheen ykkönen!  :D Tosi huumorintajunen kaveri ja jos sattuu joku pikku kämmi, ni se korjataan huumorilla, ei maailma pikkuvirheisiin kaadu. Ei hyvä pappi kontrollifriikeille, kait.

Ja sitten olen kuullut hirveesti kehuja Topi Litendalhista, on kans nuorekas ja huumorintajuinen.

Ilkka Pirilä lukeutuu kanssa näihin hyviin, on ehkä vanhempien ihmisten suosiossa enemmän (meitin mummo diggaa kympillä), saattaapi jo vissiin olla eläkkeellä...

Seurakunnalta kyllä saa listan papeista puhelinnumeroineen, eikun vaan soittelemaan rohkeasti.

Link to comment
Share on other sites

Papeista voi olla montaa mieltä, enkä toivonutkaan sellaista mollausta, lähinnä tietoa siitä, miten kukin homman hoitaa. Itse en valitsisi Ahtista enkä Pirilää, muttei se tarkoita etteivätkö he sopisi jollekin muulle. Mie tykkään mm. Rantalan Henrystä (ihanan sympaattinen ja isällinen), Elina Raskista, Hanna Hytösestä (järkeviä nuoria naisia) ja Litendahlin Topi on laulunystävien unelma. Valinta on siis vaikea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tyynelään ilmestynyt kuulemma kaikkea uutta ja kivaa. Näin kehui kauppias itse puhelimessa. Eikun katsastamaan.

Link to comment
Share on other sites

Pirilän Ilkka on jäänyt jo eläkkeelle eikä asu enää Rovaniemellä. Harmi juttu.

Kukkien suhteen suosittelen Lumoa! Ruusut olivat siellä ainakin huomattavasti edullisempia kuin keskustassa. Ja sain sitäpaitsi todella huonoa palveluakin mm. Keskipisteessä olevasta kukkakaupasta [ukonhattukos sen nimi nyt olikaan] ja siitä kukkakaupasta joka on City käytävässä. Niistä jäi tosi paha mieli. Se olikin ylläri sillä olen kuullut tuosta City käytävän kaupasta melkeinpä pelkästään kehuja!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos hubbabubballe kukka vinkistä.  :D

Turkinpippuri: Harmillista. Itselläkin vielä löytämättä vakuuttava kampaaja/meikkaaja.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Joku kyseli rovaniemeläisistä papeista. Vastailenpa tänne entisenä rollolaisena, vaikka häät juhlitaankin toisaalla. Minun mummin hautajaisissa oli pappina nuori nainen nimeltä Elina Rask ja jos mentäis Rovaniemellä naimisiin haluaisin kyllä ehdottomasti hänet papiksi! Todella sympaattinen ja ystävällinen eikä ollenkaan sellainen uskonnollisuutta tuputtava, suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Käytiin viime viikolla tilaamassa sormukset Roopen kullasta. Palvelu oli todella asiantuntevaa ja ystävällistä. Voin raportoida lisää keväällä, kunhan sormukset valmistuvat...  :)

Link to comment
Share on other sites

Bonnie80: TERVETULOA!!!  :D:-X

Turkinpippuri: Me käytii siel kans joskus joulukuun alkupuolella.. sormusta mennään tarkemmin suunnitteleen keväämmäl :) varmaa maaliskuussa joskus ;)

Link to comment
Share on other sites

Ha haa, nyt vasta bongasin tällaisenkin palstan.  ;)

Rovaniemeltä miekii, ja häät olisi tarkoitus pitää tän kesän aikana, lähinnä heinäkuussa  ;D

Koska olen miss viimetippa, en ole varannut vielä mitään  ::)

Jännitystä elämään, häät pidetään, missä on tilaa ;)

Pääkirkkoa en halua, mutta olen päässyt ripille Korkalovaaran kappelissa. Se on aika moderni, mutta ei meille kovin perinteisiä juhlia ole tulossakaan, ei ole oikein meidän tyyliä. Onko kukaan koskaan kuullutkaan, että Korkalovaaran kappelissa häitä pidettäisiin?  :-?

Toinen vaihtoehto on tietysti vihkiminen hääpaikalla.

Mites tuo uusi systeemi, Ounasvaaran pirtit, onko kellään sieltä mitään tietoa? Yksi tuttu niistä puhui, mutta pitää varmaan käydä kyselemässä.

Link to comment
Share on other sites

Vastaanpa tässä itse itselleni  ;D

Eli Ounasvaaran pirtit ja Metsäkartano Napapiirillä on saman yrityksen hallinnassa, ja hääjuhlia varten tarjottiin käyttöön vain Metsäkartanoa, pirteillä vain mahdollista majoitusta.

Metsäkartano taas, kuten todettua, on melkoisen kallis.

Eli ei siis tärppiä siltäsuunnalta  :(

Link to comment
Share on other sites

Vihkimispaikaksi voin lämpimästi suositella Korkalovaaran kappelia. Se on tosi kaunis ja siellä pidetään vain muutamat häät kesässä. Itse olisin valinnut vihkipaikaksi Korkalovaaran, jollei kirkkokin olisi niin kaunis. Korkalovaarassa voi myös pitää hääjuhlan halvalla (kuten muissakin srk:n tiloissa), mutta siellä on sitten tietenkin niitä rajoituksia alkoholin tarjoamisen ja tanssimisen suhteen...

Link to comment
Share on other sites

Turkinpippuri, kiitos vastauksesta. Siitä innostuneena soitin heti, ja nyt on kappeli varattu 8.7.2006 ja juhlapaikan varasin myös, sky hotellille mennään.

Jee  ;D

Link to comment
Share on other sites

Papeista sanoivat Kirkkoherranvirastosta, että heidän työvuorolistansa tulee toukokuussa, ja sen jälkeen voi sitten ruveta kyselemään pappia.   :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...