Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Haa, pika-visiitti tässä reissujen välissä :) Tultiin Vuokatista katinkullasta kylpylästä, ja huomenna lähdetään Turkuun päin. 'Oikea' häämatka on sitten lokakuussa.

Mahtava päivä oli lauantaina, kaikki meni putkeen ja tosi hyvät bileet oli :)  :-X Just sellaiset kuin haluttin. Aika kuuma kyllä oli...  8-)

Sky-hotellilla kaikki toimi just niinkuin sovittiin, ja ruoka oli todella hyvää. Niin, ja mahtavalta tuntuu!!  :-X

Pari kuvaa laitoin tuonne hääkuvagalleriaan, jos haluatte nähä.

Kukka80, harmi juttu. Meilläkin oli epäselvyyksiä aika pitkään. Ei tosin noin monen kohdalla. Kummitätini oli vain hukannut ohjesäännön, eikä muistanut, milloin piti ilmoittautua. Yksi kaveripariskunta taas luuuli jo ilmoittautuneensa, mutta mulla ei ollut tietoa.. Ainoastaan yksi perhe ei ilmoittanut yhtään mitään sitten lopulta, ja he eivät tulleet juhlaankaan... Interfloran kautta olivat kuiten lähettäneet kukkakimpun Skylle.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut tuoreille aviopareille:-X Essy mun piti heti käydä kurkkiin sun kuvat ::) sen verran utelias, eli tiiänkö sut entuudestaan, en tunnistanut ;D Teille kyllä sattu oikein ihana päivä lauantaiksi, vaikka yön ja aamun aikana ainakin meillä satoi jonkin verran. Miekin muistan silloin kuin kaasoilin, että viimeisiä ilmoittautumisia sai metsästään kissojen ja koirien kanssa ja sitten ihmiset ilmoittautuivat muillekkin kuin piti. Saa nähä miten sitten meille käy, vielä on ihmisillä hyvin aikaa ilmoittautua ja toivottavasti ilmoittavat nyt hyvissä ajoin tulevatko vai eivät  :)

ps. Essy, mitä sulho tykkäs sun huomenlahjasta? ::)

Link to comment
Share on other sites

Tykkäs! :)

Oli suorastaan suuri menestys.  :-X

Löysin vielä tosi kivat kehykset. Annoin kaksi kuvaa, toisen kehyksissä ja toisen sellaisessa pahvisessa kehyksessä jonka sain kuvaamosta.

Käytiin jo katsomassa koevedokset hääkuvista ja tilattiin suurennokset parhaista. Nopeaa palvelua :)

Link to comment
Share on other sites

Heipskukkuu!

Täällä tuore rouva huhuilee.

On niin ihana ja onnellinen olo :-X Hääpäivämme taisi olla kesän kuumin päivä.

Meillä meni myös kaikki valtavan hienosti nappiin. Sulhanen oli komea, aikataulut piti kutinsa, vieraat olivat iloisia ja juhlapaikka todella upea.

Akselin ja Elinan häävalssit tanssattiin ja kakun leikkauksessa mies ehti polkaista. Mutta, onneksi hän määrää vain kaapin paikan ja minä loput  ;D

Uskaltaisinkohan minä laittaa kuvan tuonne hääkuva-puolelle?

Link to comment
Share on other sites

Miekin taas maisemissa :), mulla on kaikki viikonloput varattuja ennen syyskuuta ::).. eli kiirettä riittää :P! Luminen, kävin heti kurkkiin kuvat  ;D, en mie sinuakaan tunnistanut  :), missä sulla muuten oli juhlat ::)? Mulla on nyt polkenut hääjärjestelyt paikoillaan, en ole ehtinyt tehä yhtään mitään, tai no keskustelin cittarin kukkakauppan myyjän kanssa, kun sattumalta oltiin samassa reissussa. Vaikutti tosi asiantuntevalta ja voi olla että tilaan kukat sieltä, mutta olen ajatellut pyytää tarjouksen myös siitä ruokasenkadulla olesta kukkakaupasta..

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Mie olen taustaillu täällä, ei ole oikein ollut järjestelyjen saralla mitään kerrottavaa... Olen ollut puolikkaalla kesälomalla, joka loppuu huomenna :-/.

Onneksi vaan kaksi viikkoa töitä ja alkaa se odotetumpi puolisko  :-X... Meillä alkaa suurinpiirtein olla kaikki jo valmiina, olen askarrellu itekseni aika rauhalliseen tahtiin ja olen suunnitellut, että saadaan olla viimeinen viikko suhteellisen rauhallisesti. Toivottavasti niin käykin  ;D.

Viime viikolla leivottiin pienellä porukalla pikkuleivät pakkaseen. Mehän tehdään kaikki itse, joten ruokapuolta olen tässä viime päivinä vielä miettinyt ja alan olla aika varma tarjottavista  :).

Mulla on jo kaikki vaatteet (sukat puuttuu ja jos haluan sukkanauhavyön, niin se kanssa...) ja pojalla myös, mutta miehellä ei ole vielä mitään  :o. Ollaan oltu vielä kahden vaiheilla, että ostetaanko vai vuokrataanko. Siitä muuten tuli mieleen, että mitä mieltä olette Tyynelän palvelusta? Jos siis olette siellä asioineet... Mie olen käyny siellä tasan kaksi kertaa ja jotenki aina jää kumma olo... Ymmärrän, että on sesonki siinä liikkeessä, mutta voisivat varmaan sitten ottaa apulaisia, kun ainakin aina minun kohdalla on ensin saanu oottaa sitä myyjää tosi kauan ja sitten hällä on vielä kiire, eikä oikein ehdi paneutua...

Tulee vaan sellanen olo, että niille se on sellaista liukuhihnatyötä, vaikka se on sentään toisten elämän merkittävin päivä...

Ohoh, tulipa rutistua  :-[... Kiitos, jos jaksoitte lukea  ::)

Nyt pöytäkartan pariin!

Link to comment
Share on other sites

Jems, meillä oli juhlat Alaruokasen talolla (valtakadulla). Sitähän vuokraa kaupunki.

Me ollaan saatu aika usein huonoa palvelua Tyynelästä. Pari kertaa kävi niin, et vaikka aika oli varattu, siel oliki joku muu sovittamassa. Laitoin palautettakin ketjun sähköpostiin, mut ei sieltä mitään ole kuulunut. Liekö ovat lukeneetkaan. Mies vuokrasi sieltä kuitenkin shaketin ja minä vannehameen. Jännitti vain, että saadaanko oikean kokoinen puku päivää ennen häitä... onneksi saatiin.

Tyynelästä ostin satiinikengät, joita en sitten voinutkaan omissa häissäni pitää. Eli ois kengät myytävänä mulla. Voin lähettää kuvia vaiks sähköpostiin jos jotakuta kiinnostaa.

Link to comment
Share on other sites

Tyynelän palvelusta kokemuksia myös täällä. Itse kävin siellä sovittamassa hääpukuja keväällä ja sain ihan ok palvelua. Mies kävi bestmaniensa kanssa sovittamassa shaketteja toukokuussa ja palvelu oli myös silloin hyvää. Tänään käytiin sopimassa miesten pukujen viimeiset sovitusajat ja nainen oli niin kiireinen, että huh huh. Huuteli siitä porraskäytävästä, että milloinkas teille sopisi tulla, samalla kun jotain huntua laitteli. Mutta miesten puvut nyt joka tapauksessa sieltä tulevat, toivottavasti ilman hämminkiä.

Tänään oltiin kirkossa vihkiharkoissa. Mukava mies se Topi Littendahl. Rento ja hauska! :D Isä kutsui sen sitten samalla juhliin. Topi meinas, että on paljon vihkimisiä sinä päivänä, mutta illan puolella saattaa tullakkin käymään. Kaaso sitten siihen, että sittenhän on juhlat parhaimmillaan, johon Topi sano, että pitää ottaa ehkä kanttori sitten kuskiksi ;) ;D ;D ;D

Muuten alkaa olemaan hommat hanskassa. Tänään kävin tilaamassa kukat Ruokasenkadun kukkakioskista. He myös koristelevat meidän juhlapaikan ja hääviikolla käydään katsastamassa minkälaisia koristuksia tekevät.

Mutta mun sormus ei ole vieläkään valmis :( Tilattiin se Roopen Kullasta kesäkuun lopulla ja sen piti olla valmis jo alkuheinäkuusta, mutta ei vieläkään. Höh! :( Mutta onneksi on vielä muutama viikko aikaa. Haluaisin vain sen oman kihlasormuksen sieltä takasin, kun on niin orpo olo ilman sitä  ::)

Ai niih, Anetka77: Meillä taitaa olla yhteisiä tuttuja ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Kukka80: Joo, niin meillä taitaa olla  :D! Olenkin udellut teidän järjestelykuulumisia aina silloin tällöin  :-[. Meillä kun tuntuvat niin junnaavan paikallaan... Ja pappikaan ei varmaan ehdi sitten meille syömään, kun te olette seuraavana vuorossa  ::). Meillä on harkat huomenna... :P :P

Mie käväsin eilen siinä Midinetissä (vitsi kun vasta nyt tajusin, että sielläkin on vuokraamo!) ja tykkäsin siitä paikasta. Me varmaan otetaan miehelle puku sitten sieltä ja paita ja loput romulat on pakko ottaa sieltä Tyynelästä, kun tuolla ei ollut. Noh, täytyy vähän tiukempaan sävyyn jutella sille tädille ensi kerralla. Kun juttu meni niin, että olisin halunnu varata liivin ja plastronin. Ensin täti sanoi, että kaikki on jo varattu sille päivälle ja sitten seuraavaan hengenvetoon, että pitäskö sinun tulla takasin parin viikon päästä  :o :-?... Pakko soittaa tai käydä tänään  :-/.

Tänään sitten loppui puolikas lomakin, pari viikkoa kun jaksaa vielä töissä ahertaa, niin sitten se stressi vasta alkaa  ::). En kyllä tahallaan sitä hanki, mutta nytkin vaan iltaisin pyörii mielessä kattaukset, puku, meikki, kampaus ja listahan on loputon...

Huh hui, alkaa jo hieman jännittää :-X, kun nämä viikot ihan valuu käsistä!

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei ole minkäänlaista kokemusta Tyynelästä, en ole koskaan käynyt siellä :-[. Mulla tuli kannatettua turhankin paljon pääkaupunkiseutua häähankinnoissa, kun olin keväällä siellä useaan otteeseen. Meillä ei käynyt edes sekään mielessä, että Tyynelästä voisi vuokrata sulhaselle puvun, mun sulholla on teatterille sovitusaika elokuussa.. pitää toivoa, että löytyy sopiva puku sieltä. Luminen:mie kysyin sen takia, kun en tunnistanut rakennusta, teidän kuvan taustalta ;D, niin vielä, että ostitko sie hääkakunkoristeen sieltä now and foreveristä? Kuinka nopeeta se sieltä tuli? Mie olen ajatellut tilata sen suukon, vaikka se maksaakin ihan törkeesti, mun mielestä ::)

Kukka80, minkä hintanen suunnilleen sun hääkimppu tulee olemaan, entä malli ::)? Mie olen ajatellut kans kysyä siitä Ruokasenkadun kukkakioskista tarjouksen, mutta en ole vielä ehtinyt/saanut aikaseksi... :-/

Mie en edelleenkään ole edennyt yhtään hääjärjestelyissä, mulla on ollu niin kiirusta..

Link to comment
Share on other sites

Jems: Juu, mie tilasin Now&foreveriltä sellasen pikkupari-kakunkoristeen. Tilauslomakkeeseen tulee myös hääpäivä, joten he tietävät lähettää tilatut tavarat ennen suurta päivää. Meille koriste tuli parissa viikossa... kerkesin kuiten hätääntyä, kun hääviikon alkupuolella ei ollu paketti vielä tullu. Laittelin heille sähköpostia ja vastasivat että koriste oli tilapäisesti loppu, mutta ehtii ennen hääpäivää kuitenkin.  ;D tulipas sekavasti

Eli ei muutako tilaamaan vaan!

Tuo pikkupari-koriste oli niin painava, et päädyttiin laittaan se emännän kans pöydälle, kakun viekkuun. Se oli ihan kiva siinäkin. Ja nyt se komeilee jonnin aikaa meidän ruokapöydällä  :-X

Link to comment
Share on other sites

Anetka77: Tuo vuokraus asia on yks sellanen minkä sulho on itekseen hoitanu, mie yritin siltä kysyä, että muistaako paljonko teatterilla on vuokraus, mutta se ei muistanu :-[. Sille oli kuitenkin jäänyt mielikuva, että se vuokraus olis 100e paikkeilla, mutta sillä oli mielikuva myös, että ne ei osannu sanoa tarkkaa hintaa, kun sinne oli tulossa uusia pukua elokuun alusta.. mie en nyt valitettavasti osannu olla kovin avuksi :-/

Luminen: hyvä tietä, että se pikkupari-koriste on niin painava, se oli mun toinen vaihtoehto, koska se oli muistaakseni puolet halvempi. Mie vaan oon niin ihastunu siihen suukko-koristeeseen, että haluaisin ehdottomasti sen vaikka, ei sillä mitään tulis häitten jälkeen tehtyä, noo koristeeksi kirjahyllyyn  ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Kiitos avusta Jems  ;D!

Me varmaan päädytään kuitenkin käyttämään Tyynelän ja Midinetin palveluja yhteensä, silloin saadaan kengistä lähtien kaikki vuokralle alle 100 euroa. Eipä tuossa mitään jää itelle, mutta on ainakin sinä päivänä vaatteet  ;D ;D.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

No niin, tänään oli sitten ne kirkkoharjoitukset  :D!

Topi-pappi oli oikein mukava ja tosi rento  ;D! Suosittelen! Sulho ja BM tykkäsivät myös ja lähtiessä alkoivat oikein kehumaan, kun oli niin mukavan rento pappi  ;D.

Veljekset tosin intoutuivat vitsailemaan siihen malliin, että lähtiessä pappi sanoi minulle, että on sulla tässä suvussa kestämistä  ;D ;D. Tiedetään  ;) ;) :-*...

Vaihdoin sitten kukatkin tänään kallasta ruusuihin ja olen ihan tyytyväinen valintaan. Hintakin laski heti yli puolella ja jotenkin tuntuu mukavammalta valinnalta KUITENKIN, vaikka aluksi olin sitä mieltä, että EI EHDOTTOMASTI ruusuja... Noh, saan vielä viikkoa ennen käydä tiedustelemassa kallan hintaa ja sitten vaihtaa, jos siltä tuntuu  ::).

Ja huomenna tasan kolme viikkoa enää  :o!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Mie täällä taas  ;D!

Näyttää olevan mulla aikas yksipuolista tämä keskustelu täällä  :'(, missä te kaikki muut ootte :-?

*huhuilee*

No meillä on sitten sattunut seuraavaa:

eli olemme vaihtaneet kokonaan juhlapaikkaa, nyt juhlitaan sitten Lapinportissa  :-*!

Päädyimme tähän vaihtoehtoon, koska porukka olisi varmasti karissut siinä vaiheessa, kun oltais jatkoille siirrytty (eli alunperin meidän piti vain ruokailla seurakuntakeskuksessa). Äitini oli sitä mieltä häistä kuultuaan, että jatkot on EHDOTTOMASTI oltava.

No nyt päästään siitä stressistä sitten, eiköhän ne juhlavieraatkin ymmärrä tilanteen ::)...

Ja huomenna tasan kaksi viikkoa enää  8-) 8-)!!

Link to comment
Share on other sites

Täällä ollaan! ;D

Jems: Täytyy tunnustaa, että mulla ei ole hajuakaan paljonko kimppu tulee maksamaan  :-[ Äiti hoitaa kukkakaupan kanssa finanssipuolen :)

Anetka77: Teillähän on tullu isoja muutoksia loppu vaiheessa ;D Mutta kunnon juhlat tulossa siis :D Kivaa!

Mun täytyy myöntää, että mulla jännittää ihan hirmusti! Ei enää edes kahta viikkoa  :P Mutta eiköhän kaikki hyvin mene :) Hirmusti kaikkia tekemistä vielä meneillään ja polttareita odotellessa ;D Ensi viikon loppuna ovat, ei ole enää muuta mahdollisuutta ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...