Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

Tsemppiä vaan, kyllä se hyvin menee :)

Tosi nopeasti minusta ainakin vaan livahti koko hääpäivä. Yhtäkkiä olikin jo ilta. Eikä meillä ollut muuta ohjelmaa kuin pari puhetta, slideshow kuvista ja bändi.

Ei ryöstöjä eikä kimpunheittoja, eikä leikkejä.  8-)

Mulla oli ihan pelkkä kimppu, ei vieheitä eikä muita koristeita, ja maksoi 60€.

Meidän pappia Hanna Hytöstä voin myös suositella lämpimästi. Aivan mahtava tyyppi. Piti tosi kauniin ja henkilökohtaisen vihkipuheen, ja oli vielä tulostanut sen meillekin mukaan. Kävi myös juhlassa.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Anetka77

Kukka80: Joo, kyllä ne taitaa olla tulossa ::), kunnon juhlat ;D. Meillä ei ole vielä ehtiny alkaa jännittää ollenkaan, kun ollaan molemmat oltu tässä vielä niin tiiviisti töissä... Mutta kai sitä vielä ehtii ;)

Harmi, kun tuo minun laskuri tuossa allekirjoituksessa ei taaskaan toimi :-/, mutta eiköhän niitä päiviä jotain kymmenen pintaan ole jäljellä... Eiköhän me tuo hössötys polkaista viimeistään viikonloppuna käyntiin ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulla on huomenna polttarit  :o ;D Vähän ehkä jännittää... Eli jos huomenna näkyy kaupungilla "kummallisen" näkönen polttarityttö, niin se olen varmaankin minä ;D Vaikka onhan niitä varmaan muitakin ;)

haemi kun en pääse kyteksimään ku ukko vei auton töihin   >:(   mut jos lähtö tulee niin piähän hauskaa  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mullakin oli polttarit lauantaina! Minut päästiin yllättään ihan täysin :o! Kukka80: olitko dooriksessa ja sulla oli semmonen taikasauva? Me oltiin loppuilta siellä, mie olin yllättäen se, jolle oli tungettu iän vanha hiihtopuku, futissukat ja kruunu ::) ;D. Mullakin oli aivan huippupäivä ja ikimuistoinen! Sumopaini oli yllättävän rankaa, mut suosittelen 8-)

mileppa: laitoin sulle pyynnön päästä kattoon kuvia, ehkä ::) tai ainakin yritin, suoraan en pääsy :-?

Link to comment
Share on other sites

Tässäkin olis yksi ensivuoden morsian. Häitä vietetään 3.3.07 ja kaasonani on  :-X ihana bonnie80 ;D . eli nyt meillä on osat toisin päin ;)

omat häät ei toistaiseksi stressaa kun nitä on sen verran kauan  suunitellut .

juhlapaikka/kirkko on varattuna ja vieraslistaa olemme käyneet läpi samoin menua :P

hääpuvun näen silmissäni, mutta ei taida sellaista löytyä joten sen ehkä joudun teettämään ompelijalla..

-lottaliisa-

Link to comment
Share on other sites

Jems: En ollu Doriksessa illalla. Tai kävin melko alkuillasta pyörähtämässä sielläkin. Oltiin Hovissa ja mulla oli päälle tungettu ihan liiiiiiian lyhyt "tonttumekko"  ::) Aivan järkky oli ;) Pikkasen muisti pätkii, mutta kivaa oli  ;D

Nyt alkaa olemaan viime hetken paniikki, mutta eiköhän se tästä :) Koko päivä on menny juostessa asioilla ja tulevat päivät kuluvat melko varmasti samalla tavalla :) Tänään laitatin ihanat geelikynnet ja koko päivä olen niitä ihaillut  :-X

Hihii! :D Mie vilkun tuolla ylhäällä  :-X

Link to comment
Share on other sites

Hip hei morsiamet ja rouvat!

Noista geelikynsistä... Mä laitatin Kosmetiikkapisteellä ihanat geelikynnet omiin häihin viime kuussa. Niistä tuli kyllä tosi kauniit ja prameet  ;D Laitettiin kultahippusia sekä vihkisormen kynteen pari timangnia. Suosittelen lämpimästi!

Mulla laitettiin se geeli oman kynnen päälle, joten saatiin sillälailla lisää pituuttakin niihin.

ja kampaajalla kävin Beaty4Youssa. Oli ihan huippu palvelu ! !  :)

Aurinkoisin terkuin, rouva P.

Link to comment
Share on other sites

mileppa: nyt tosiaan toimi linkki! Kävin heti tietty kurkkiin kuvat ;D. Teillähän oli aivan mahtava juhlapaikka, vieraat varmasti tykkäsivät! Mie en tunnistanut sinuakaan :)

Meillä on omat hääjärjestelyt nyt edenny askeleen taas etiäpäin, kukat on nyt sovittu kukkakaupan kanssa, varasin siitä ruokasenkadun kukkakioskista. Saa nähä miten minun käy sen kimppuhomman kanssa, kun hääkuvat on tarkoitus siis ottaa jo torstaina ::) ja lauantaina vasta vikiminen. Kimppu on tarkoitus viedä säilytykseen liikkeeseen kuvauksien jälkeen ja vaihtaa tarvittaessa kukkia, jos ne nuupahtaa. Ruusut eivät kuulema säily kun n. tunnin ilman vettä tällä hetteellä... jos silloin syyskuussa olis kylmempää ;D mut mua pelottaa, että en ehi viedä sitä kimppua säilytykseen vaan mun täytyy ite taistella sen kans kotona. Kuvaaja on meidän ystävä ja voipi olla että iltasella otetaan kuvia myöhäänkin.. maanantaina pitäs mennä helsiinkiin hakeen mun puku :-X kotia ja muokata sitä lopullisiin mittoihin, sen jännittää kun oon viimeks helmikuussa sovittanu mallikappaletta! Tänän loppu ilmoittautumisaika meidän häihin, seittämältä puuttuu vielä vastaus, ei paha, vaikka vähän ärsyttää. Hääpaikkaan pitäs nyt siten ottaa yhteyttä ::) tekemistä riittää vielä paljon..

mullakin olis haluttanu laittaa rakennekynnet tms. mutta mulla ei voi olla töissä pitkiä kynsiä  :-/ niin olen unohtanu sen ajuksen sitten, onneksi mlla on umpi kärkiset kegät, kun mulla puuttuu kynnet molemmista pottuvarpaista ::)

Tsemppiä kukka80 :-X toivottavasti huominen on ikimuistoinen päivä :-X muista tulla kertoman sitten päivän tapahtumat ::):-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Johan on Rovaniemi tippunut häntäpäähän , joten täytyypä hiukan nostaa!! ;)

Miten kaikki on vissiin palanut lomilta töihin tms..

meillä on tuo vierasmäärä edelleen epäselvä. ei haluta koko sukua kutsua .

sitten on semmosta kauniit ja rohkeat viritelmiä kummanki puolen suvussa, että sekin vähän mietityttää, mutta iteppä ne sit loppujen lopuksi päättävät haluavatko tulla, mutta entä jos ne järjestää jonku kohtauksen :-[

hääpukumalli on löytynyt  :-X mutta se pitää hommata mualta kuin täältä roista. kampaus on selvillä ja tukkaa kasvatetaan ;D kimppukin on niin et on 2 vaihtoa ehtoa joista toinen on vahvempi suosikki.  valkoiset saappaat täytyy myös hankkia.

pikkuneidille on puku harkinnassa ja ajattelin kysaistä josku kaveri sen tekisi.. tuskin nimittäin löytyy mistään valkoista juhlamekkoa 3 vuotiaalle näin syksyn /talven kynnyksellä. olisi pitänyt fiksuna ostaa se keväällä, mutta eipä sitä sillon älynnyt...

värimaailma tulee olemaan vihreää , valkoista ja kultaa

Onko ihan pöllöä kun aateltiin tarjoilla jotan kanaa vieraille? mie inhoan kaikee riista ruoka :-/  ja ruoan pitää olla sellaista mistä itekkin tykkää vai mitä?

me aateltiin päästä helpolla viedään vain kahvipöytään pikkuleivät, juustot ja pullat ite. ei tarvi stressata sitä sit töitten ohella.

miten on maksatteko ite häänne? me maksetaan paitsi iskä maksaa paikan vuokran ja se jo ahistaa minua., mutta hän halusi sen välttämättä maksaa niin maksakoon. on se kuitten mun unelmia täydellisesti vastaava paikka :-*

tämmöisin ajatuksin lottaliisa

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moi pitkästä aikaa!

Mie olen kans tässä Rouviintunut jo syyskuun alussa kylläkin, mutta kiirettä on riittänyt ja täällä en ole ehtinyt käydä! Hääpäivä oli aivan ihana vaikka vettä satoi pitkin päivää kuuroissa, onneksi aurinkokin näyttäytyi välillä. Eikö ne sade pisarat tuo onnea avioliittoon ;) ?!Häämatkalle ei olla vielä ehitty, mutta se olis tarkoitus tehä kuitenkin jossain välissä :-X.  Arki alkoi meillä molemmilla työnmerkeissä heti seuraavana maanantaina. Oli jännää, kun piti totutella esittelemään itsensä uudella sukunimellä ja varsin allekirjoitusten tekeminen. Välillä meinas tulla automaattisesti vanha sukuimi. Mutta vielä hääpäivästä :-X, se menee ihan hirmu nopeeta, muistakaan nauttia joka hetkestä! Vihkiseremonia meni läpi suuremmitta kommelluksitta, sulho ei juuri muista tapahtuneesta mitään.. :P mun serkku lauloi kirkossa meille Rakkaus on lahja Jumalan ja ystävämme säesti häntä, oli kyllä kyyneissä pidättelemistä, morsiuslapset jaksoivat ihmeen hyvin käyttäytyä  ::) ja ne oli tosi suloisia. Hääautona meillä oli vanha musta limusiini, jota kuulema presidentti Kekkonen oli kanssa käyttänyt.. Sulho onnistui sen täältä Rovaniemeltä löytämään :-X. Porohovi on aivan ihana juhlapaikka, saatiin tosi paljon vierailta kiitosta, kuinka ruoka oli hyvää ja paikka vihtyisä. Lapsilla oli hauskaa, kun poroja oli tuotu aitaukseen. Tero Huhtala vastasi musiikista, aivan mieletön tyyppi! Laulaa tosi hyvin musiikkia laidasta laitaan ja sai vieraat tanssimaan! Suositellaan ehdottomasti! :-X Kaaso ja Bestman hoitivat tehtävänsä kunnialla ja leikkejä oli sopivasti. Häät olivat kaikkien mielestä meidän näköiset :-X  :-XHääyön vietimme hotelli santa claussissa :-X.

Lottaliisa: mielestäni teidän kannattaa tarjota semoista ruokaa mistä itse pidätte! Teidän häät on kyseessä! Kun et pidä riistaruoasta niin ei kannata pilata häitä tarjoamalla sitä. Minusta kana ei ole huono vaihtoehto, miten aattelitte tarjoilla sitä? Meidän hääkustannuksiin osallistuivat minun vanhemmat, sulhasen isä ja me. Aikalailla yks kolmasosa kullekkin. En kantanut asiasta huonoa omaa tuntoa, koska he itse haluasivat auttaa ja ilman heidän taloudellista tukea häitämme ei olisi vielä vietetty tai sitten niistä ei oli tullut mieleisiämme.

T. Jems :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Piti tulla kurkkaseen tänne vanhan kotikaupungin sivuillekin, josko täällä joku osaisi vähän vinkata, mistä Rovaniemellä kannattaa nykyään hääjuttuja katsella, puvuista ja kengistä lähtien?

Kauhee uteliaisuus iski ja piti yrittää tunnistaa ihmisiä ja pari ainakin kuulostaa tutulta... Essyn isä taitaa olla mun kaason kummisetä  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...