Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vanni  :) kyl se on Pony-Foto joka siellä on. Ja nyt löytyi hinnasto jonka sain sieltä ku kyselin täs keväällä. Elikkä:

245 € on ulkona näpsittynä ja oliko siinä jotai mun mielestä 3 suurennuskuvaa. Sit ne muut maksaa:

12*15 koko - 10 €

14*18 koko - 12 € jne.

Emmä kyl tiä selvensikö tää yhtään mitään, mut  ;D

Link to comment
Share on other sites

Joo, ei auttanut. Mä en nyt tosiaan ihan ymmärrä...

Eiku hei!!! Nythän mä vasta tajusin...  ??? Olin sekoittanut omassa pienessä mielessäni ne hinnat, se 79 eeroo pyydetään muksun 1-vuotiskuvasta...

*vajoaa maanalle*  ::)

Link to comment
Share on other sites

Minä mietin ihan samaa...

Ehkä Jennysellä alkaa olla paljon tekemistä naikkaroinnin ohella?

Kävin muuten eilen taas Eevissä, kun olen lauantaina menossa sovittamaan yhtä käytettyä pukua Espooseen, ja tarvitsin alushameen mukaan, jotta saisin oikean kuvan siitä puvusta. No, Eevihän tietää, mikä on asiakaspalvelua ja mikä ei, joten sain ihan ilmaiseksi lainata alushameen viikonlopun yli!  :)

Vanni, koskas teillä juhlitaan?

Link to comment
Share on other sites

Elä ees Hannah kysy...  ::)

"Tämän vuoden puolella"... on miehen vastaus uteluun. Raivostuttavaa!  >:( ...arvaa vaan tahtoisinko hössöttää enemmänkin, suunnitella ja ihmetellä vaikka pienet kemut tuleekin... vaan ei niin ei.

Tosin kiukuspäissäni tässä eräänä iltana tokasin että en mene sen kanssa naimisiin ollenkaan, elellään sitte vaan susiparina -onneksi ei mies ottanut sitä kuuleviin korviinsa  ;D

Link to comment
Share on other sites

Täällä mä oon _taas_!  ;D Eilen oli kyllä semmonen täyshulinapäivä että lopulta istuin vaan ja nauroin niin että itkin...olin niin väsynyt.  :P Menin töistä 12-aikaan kampaajalle koekampaukseen ja -meikkiin. Alussa olin ihan kauhistunut, näytti siltä että tulisi sellanen kampaus mitä en todellakaan halunnut, mietin vaan että apua, päästäkää mut pois. Mutta kun se oli valmis ja mulle oli myös laitettu erittäin kaunis meikki, niin sehän näyti erittäin hyvältä!  :D Ja kotiin tullessa se näytti vaan paremmalta ja paremmalta, kaikkien muidenkin mielestä, jihuu!! Mulla on se vielä tänäänkin päässä, nukuin sen kanssa (onnistu ihmeen hyvin) ja en raaski ottaa sitä pois  ;)  8)

kampaajan jälkeen suoraan juhlapaikalle juttelemaan pitoemännän kanssa ja otin sieltä paljon kuvia että mun "kukka-suunnittelija" tietää miltä siellä näyttää. Lopulta eilen illalla askarteltiin kaason kanssa tieviittoja ja paikkakarttaa juhlapaikalle, vielä on ohjelma-lehtiset tekemättä, apua, mutta kyllä tässä vielä ehtii :)

Mutta jos tää sade ei lopu ens lauantaihin mennessä, saan hepulin, murr!  >:( Ja nyt taas kirjotin niin paljon että ette jaksa ees lukea kaikki  ;) Ja Vanni, varaa kirkko mieluisalle päivälle ja kato mitä se sulhos sanoo siihen  ;)  ::)

Link to comment
Share on other sites

Ööh, en tiiä uskallanko mennä varaamaan kirkkoja  ::) ...meinaan, kun erehdyin joku aika sitten varaamaan risteilyn (siitä oli ollut kyllä puhetta että tässä ennen syksyä mennään) niin eipä mies riemastunutkaan, vaan perua koko juttu piti. Juuri silloin tapahtui tämä kiukustumiseni, etten huoli hänestä miestä itselleni sitten...

:-[

Link to comment
Share on other sites

Ihanaa, Jennynen, kun saat hössöttää oikein urakalla, päivät pitkät...! Mäkin haluun...  ;) Paljonko siis maksat kampauksesta ja meikistä? Ja minkälainen kampaus sinulle tulee?

Onko sua Vanni muuten kosittu jo?

...ai niin, meinasin unohtaa ( ;D) mun piti tulla tänne heti kertomaan, että MINULLA ON NYT PUKU!!!  :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Onhan toki kosittu, melkein kaksi vuotta sitten  ::) ...ja häät piti alun alkaen olla jo viime kesänä, vaan prinsessa kun ilmoitti tulostaan niin päätimme siirtää avioliiton solmimista vuodella.

Hannah, on varmasti hieno puku! Onnittelut  ;)

Link to comment
Share on other sites

No niin, tämän vuoden puolella on se ainoa jonka isäntä suostuu ajankohdasta sanomaan  ??? ...eipä ole paljon aikaa enää.

Ajattelin kyllä ehdottaa että josko lyötäis lukkoon päivämäärä tuonne ensi vuoden joulukuulle, tahtoisin talvihäät  ;D ... olisi aikaa höseltää. Tosin, puolikin vuotta riittäisi mulle ihan mainiosti.

Vuoden 2005 helmikuu?  ;):-X

Link to comment
Share on other sites

Täällähän minä, yritin tuossa pitää keskustelua yksin yllä, aika kehnolla menestyksellä kuten huomasit  ;D

Meillä on nyt vihdoin pvm lyöty lukkoon ja kirkko varattu. Meille tulee tosiaan ne helmihäät ensi talvena, nyt se stressaaminen sitten alkaa... ::)

Hannah, osaisitko suositella jotakin kivaa ja tunnelmallista ravintolaa jatkopaikaksi? Tai Jennynen  :D -ihan kuka vaan! Alkaa verenpaine nousemaan kun epätoivoissaan eri vaihoehtoja pähkäilee, ja mies on jättänyt asian suosiolla ihan vain minun harmikseni -kaikki kuulema passaa hänelle. ARgh.

Vieraita tulee vähän, jos sitäkään  ;) ...tusinan verran, ehkä. Vanhaa Laamannia olen miettinyt. Oisko muita, mielellään tietty kohtuuhintaista ja "intiimiä", pieni ravintola olisi paras tietenkin...

Justiisa tätä pelkäsin, että kun päivän vihdoin saa lyötyä lukkoon, ni siitä se hössötys alkaa  :P

Link to comment
Share on other sites

ONEEKSI OLKOON, VANNI!!!  :-X :-X :-X

Ihanaa, kun saat hössöttää nyt ihan oikeasti...  ;)

Piää mtyöntää, etten oikein tunne näitä porvoolaisia ravintoloita. Vanhasta Laamannista olen kuullut pelkästään hyvää, joten se voisi olla ihan safe choice... Ja Paahtimo on tietenkin ihana. Oletko käynyt esimerkiksi Terra Miassa? Siitä paikasta en tiedä yhtään mitään. Entä Timbaali?

Minä puolestani yritän löytää kivan bändin, kohtuuhintaisen sellaisen. Onko teillä muilla mitään hyviä kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos  ;D

Helpotti kyllä suuresti kun nyt vihdoin tiedän mitä odottaa.

Meille ei tule bändiä, joten en ole asiaan perehtynyt kyllä... mutta eikös lehdissä ole ollut ilmoituksia joskus? Tiiä sitte minkätasoisia ovat...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Täällä oon taas! Kärsin häiden jälkeisestä masennuksesta, en voi uskoa että se on jo ohi, eikä tuu takaisin :( ihana oma hääpäiväni. Häät oli kaikin puolin onnistuneet ja vieraat viihtyivät ja kyyneleet virtasi, mutta olisi saaneet kestää kauemmin. Tuntuu niin oudolta että en enää ikinä saa käyttää ihanan kaunista pukuani ja huntua ja tiaraa... :'(

Link to comment
Share on other sites

Tänään pitäisi mennä katselemaan Wanhan Laamannin tiloja. Kiialan kartanon Holvikellari olisi ollut sekä miehen että minun ehdoton suosikki, mutta tulee ihan liian kalliiksi meidän budjetillemme...  :(

Surettaa, ettei ole varaa unelmiensa toteuttamiseen. Mutta kyllähän Wanha Laamannikin on upea paikka mun muistini mukaan -ja vielä on yksi vaihtoehto, Levinin Kellari. Saas nyt nähä mihin tässä loppujen lopuksi päädytään.

Kiirekiire alkaa olemaan!  :o

Link to comment
Share on other sites

Onneksi olkoon Vanni!!  :D  Olin niin synkkis viimeksi kun kävin etten edes onnitellut  :-/ Mutta nyt on parempi mieli, niin voin jakaa "viisauteni" kanssanne ;)

Paljonko tulee Vannille vieraita, ootko vieraslistaa jo miettinyt? :) Oliko Vanha Laamanni sun mieleen? Täytyy myöntää etten ole ikinä käynyt siellä, vaikka oon asunut Porvoossa koko elämäni. Ja tosi ihanaa kun sulla on talvihäät, jotenkin niin romanttista kun on kireä pakkanen ja saa juhlia sisällä lämpimässä :) Tehän voitte tarjota vaikka lämmittäviä kahvidrinkkejä ja kaakaota ym  :D (Nyt mä rupeen jo suunnittelee muidenkin häitä, hui apua)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...