585 viestiä aiheessa

Miltäs kuulostaisi, jos varattaisiin pöytä esim. uudistetusta Rossosta? Siellä on hyvän kokoisia pöytiä, eikä niin pimeää kuin Seireenissä ja menun hinnatkaan ei päätä huimaa.  :) Toinen hyvä vaihtoehto on Sevilla, jos haluaa syödä välimeriläisittäin. *slurp*  ;D

Tuo 17.12. on perjantai, joten ilta sopisi mulle parhaiten, kun töistä on kotona joskus klo 16 aikoihin. Olisko paha, jos varattaisiin se klo 18 tai 19?

Tai jos ei ravintolaan, niin onko muilla ehdotuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sekä Rosso että Sevilla käy minulle. Ja klo 18 ja 19 sopii myös. Mitäs muut ovat mieltä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kivakiva.  :(

Ankeeta kun niitä viestejä katosi.

Onko Hurmalai jo saanut varauksen tehtyä, ja keitä sinne nyt sitten loppupeleissä tulee?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pöytä varattu 17.12. klo 19 Rossosta nimellä Miia.  ;D

Tällä hetkellä varaus on neljälle henkilölle, joten jos lisää halukkaita ilmaantuu, niin ilmoitelkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki porvoolaiset morsiot - ja jo siviilisäätyään vaihtaneet!!

Miia, kiitos viestistä - sen kautta jotenkin eksyin tännekin, ja vietin äsken mukavan puolituntisen aamukahvin kanssa, tätä ketjua lukien.. :) Kohta töihin, mutta ei ihan vielä :)

Huh, niin, minäkin olen siis menossa Porvoossa naimisiin. Ex-porvoolainen olen, vieläkin hengaillaan siellä paljon, kun porukat asuu siellä ja veli ja kavereita ja .... Sulho on Tampereelta, mutta suostui Porvoo-häihin, kun sieltä löytyi hänen mielestään niiiiin kiva juhlapaikka - Hamarin TT. Ja kuitenkin asutaan ihan tässä Porvoon vieressä, pienen länsirannikkokeikan jälkeen.

Himpun alle vuosi häihin, into kova, ja tiedättekö, vastasitte tuossa ketjussa jo niin moniin kysymyksiin, mitä en ollut vielä edes miettinyt (meikki, kampaus, ne viralliset valokuvat...). Onko tullut jo jotain uutta mielipidettä tai kokemusta Porvoon palveluista?

Pukua ei ole - haaveita kyllä. Eevissä kannattaa ilmeisesti käydä?

Toivottavasti teillä on hauskaa perjantaina!! Valitettavasti mä en pääse mukaan, kumpa olisinkin käynyt vähän aikaisemmin vilkuilemassa täällä (tai lukemassa yksityisviestit.....) - mulla on työkeikka perjantai-illalle, enkä viitsisi perua/pistää sijaista hakuun enää tällä viikolla.. (seliseliseli.....)

Tosin, jos teillä menee myöhään... niin mä voisin ehtiä jälkkärikahveelle? Jos mä olen siellä kasin-puoli ysin aikaan, huolitteko vielä mukaan? Mistä mä tunnistaisin teidät?

Hups, tulipa pitkä sepustus... :)

Hauskaa viikkoa toivotellen,

Saga :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihmeessä Saga mukaan vaan silloin perjantaina, jos vain suinkin mahdollista!  ;D Antaisinko vaikka numeroni privana, jos viestisit silloin illalla?

Porvoolaisesta palvelusta mulla on ainkain kahdenlaisia kokemuksia...tosi hyviä ja tosi kamalia... Koruliikkeistä parasta palvelua saa mielestäni Olle Andersenilta ja heillä on ehdottomasti laadukkain koruvalikoimakin.  ;D Kukkakauppiaista olen tykästynyt vanhassa kaupungissa cafe Helmeä vastapäätä olevaan kukkakauppaan. Pieni liike, mutta kukkavalikoima on hieman tavallisuudesta poikkeava ja myyjät taikovat upeita kimppuja mielestäni suht edullisesti.

Pitopalveluista edelleen odotamme tarjousta ( 3 viikkoa jo mennyt ) eikä mitään kuulu...olen jo kertaalleen jättänyt soittopyynnön, kun sähköpostiin ei ole vastattu. Ärsyttävää...

Kannattaa toki käydä Eevissä, mielestäni pukuvalikoima ei ole ihmeellinen, mutta teetettynä saa tietty mitä vain ja olen kuullut, että siellä tehdään laadukkaita pukuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Porvoolaisesta palvelusta mulla on ainkain kahdenlaisia kokemuksia...tosi hyviä ja tosi kamalia... Koruliikkeistä parasta palvelua saa mielestäni Olle Andersenilta ja heillä on ehdottomasti laadukkain koruvalikoimakin.  ;D

...ahaa. Hmhmm. Pitäisköhän pistää pomolle kehuja eteenpäin  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

...ja Sagalund, mukaan vaan! Puol ysiin mennessä ollaan ehkä justiisa keritty ruoka syödä  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

tää ei oo enää todellista:)

Asiakkaalta tuli viesti - valitettavasti pe ei käy, pitää peruuttaa  ;D

Eli, mä voisin tulla mukaan ihan syömäänkin !!!!! Ihan hassua.. Ihan kuin asiakas olisi jotenkin lukenut mun ajatuksia, että mua harmittaa tulla pe töihin...  :o

Saako Miia sen pöydän vaihdettua viidelle sopivaksi? Missä nähdään? Miten tunnistetaan kuka mitä häh? Mä olen nyt niin ihmeissäni tästä töiden peruuntumisesta kuin "tilauksesta" että en osaa varmaan miettiä mitään järkevää!

Kaiken kukkuraksi olen vielä hämilläni siitä, että sulho selasi eilen kaiken maailman häälehtiä ja löysi mulle kampauksen ja sormuksen - ja mä vielä tykkäsin niistä!!

Maailma on ihmeellinen..

Saga

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieno homma!!!  ;D

Itse asiassa meitä oli kolme tulossa eli minä, Vanni ja Hannah. Otin pöydän neljälle ihan varoiksi, jos tulisi lisää porukkaa.  ;D

Kysy vaikka tarjoilijalta mun nimellä varattua pöytää tai kilauta.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedätkös Vanni, mä vähän arvelinkin, että olet siellä töissä!  :D Tuli vain sellainen aavistus...

Käytiin siellä tänään tilaamassa sulholle vihkisormus ja huomenlahja. Taitaa munkin huomenlahja tulla samasta paikasta... ;) Tiedä vaikka oltais jo törmätty!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva jotta Saga pääsee mukaan!

Hmh. Ties vaikka oltais tosiaan, hurmalai. Mä olen se ummikon ja pihalla olevan näköinen täti siellä, jolla seisoo plakaatti rinnuksilla "Harjoittelija - praktikant"  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällähän on tapahtunut vaikka mitä...! Ja kaikki yhdessä päivässä! Mahtavaa!

Meitä on siis neljä. Mitä jos kaikki kertoisivat näin ennakkoon jotain itsestään? Ihan vaan esimerkiksi oikeat nimet, ikä ja koska menee naimisiin. Ehkä jotain pientä häistäkin?

Minä aloitan:

Hanna, 23 vuotta, häät 16.7.2004. 120 vierasta, juhlat Vessöössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä jatkan,

Satu, 24 vuotta, häät 9.-10.12.2005 (siis maistraatti pe ja juhlat la), vieraita jotain 70 ja 150 välillä (ei olla vielä osattu rajata), juhlat Hamarissa. Maistraatti kun mentiin ja erottiin kirkosta...

Mä en vielä tiedä, minkä väriset hiukset mulla on pe, kun ne värjätään huomenna, mut mulla on tuhat tusinaa laukkua tms. mukana, kun ollaan siitä lähdössä Tallinnaan vkolopuksi... Jos ei muuten löydy, niin mulla on Miia sun nro ;) Tai sitten tosiaan etsin sieltä työntekijän ja "Miian pöydän"... ;)

Olit aika ovela, kun varasit suoraan neljälle :)

t. Saga

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Personal information:

Miia, 24 vuotta, häät 21.5.2005 Porvoon Tuomiokirkossa ja jatkot Grandissa, vieraita n. 70

Lisäsin tuonne päikkyyni kaikenlaista pientä kivaa itsestäni, joten sieltä kannattaa käydä kurkkimassa.  ;D

Tosi mukavaa nähdä kaikki perjantaina!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja minä olen Anne, teihin nähden vanha kanttura  ;D eli ikää 27 vuotta, häät helmikuun neljäs tulevana vuonna. Blondi, ja sen näköinen että ruoka on maittanut  ;)

Nuistahan minut jo helposti tunnistaakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vanni, et sä vielä mikään vanha ole  ;D ei puhettakaan!!!

Satun tuntomerkkejä: hiuksista tuli punaiset  8)

Pizzasta tai pastasta tai mitä kaikkea hyvää Rossosta nyt remontin jälkeen saakaan jo  ::) haaveillen,

Saga

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli yhtäkkiä mieleen, että odottakaas vaan, niin tunnetaan kaikki toisemme kun tavataan. Tai ainakin olemme nähneet toisemme jossain...

Onko muuten muita suomenruotsalaisia ku minä? Saga/Satu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

...mä oon silleen valesuomenruotsalainen ;) Ihan suomenkieliset vanhemmat mutta kaverit ja työ ja seukkailut ja elämä johdattanut ja muksauttanut silleeeeen, että ruotsi on nyt ainakin työkieli jos ei muuta :D Nyt on menossa projekti (siis sellainen ihan oma, ei mikään oikea projekti), eli pitäisi ruotsinkielisiä piirileikkejä opetella  ::) Having SO much fun  :-X

Porvoo on niiiin pieni, ja me ollaan sen verran samanikäisiä (mä lasken Vanni sut ihan samanikäisten joukkoon), että ei olis ihmekään jos tunnettaisiinkin :)

t. Saga

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vanni ainakin taisi tietää mun sulhon, joten niin pieni paikka Porvoo on!  ;D

Mä oon ihan varma, että vaikka ei tunnettaisikaan, niin aikankin tiedetään toisemme jonkun tutun tutun kautta tai sitten ollaan törmätty vaikkapa Nevadassa!  ;) ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No se on kyllä ihan saletti että jos ei sentään kaikki, niin osa kuitenkin on jossain toisensa nähneet ja heti tutulta näyttää kun ensisilmäyksen porukkaan luo  ;D

...heh, valeruotsinkieliseksi sitä kai voisi minuakin nimittää -isäpuoli on ruotsinkielinen, samoin pikkuveljet, jotka kaikki (mutsi mukaan lukien) asuu erittäin ruotsinkielisellä seudulla eli Emäsalossa jossa minäkin nuoruuteni vietin... Niin, eikä pidä unohtaa työpaikkaani jonka asiakaskunta on 60% ruotsinkielisiä. Minähän siis en itse ole.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaipa minutkin voi näihin "valeruotsinkielisiin" lukea, koska sulhon vaari oli ihan umpiruotsalainen. Sulholta itseltään vaan ei oikein tuo ruotsi tuppaa sujumaan.

Itse olin opiskelijavaihdossa Örebrossa ennen kuin kesätyöpaikasta värvättiin takaisin töihin. Ei mua ainakaan torilla ruotsiksi myytäisi!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minä myös valeruotsalainen tai melkein suomenruotsalainen... isä on ihan suomalainen ja äiti suomenruotsalainen.. suomenkieliset koulut olen käynyt mut kaverit aika pitkälle ruotsinkielisiä.. ;D

töissä oli vissiin 80% ruotsinkielisiä ,joten ruotsi taittuu,paitsi et nyt kun ei ole taas moneen kk:teen puhunut tuntuu et on vähän ruostunut ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No sittenhän minä olen ainoa "aito" suomenruotsalainen...  :)

Nähdäänkö muuten huomenna Rosson ulkopuolella vaiko sisällä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään