Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heiii.... sagalund, kävitkö sä tässä yks päivä viikolla Alkossa, sulhon kanssa kenties, viinipullon ostamassa?  ??? ;D ...Kuvittelin tunnistaneeni sinut, mutta saatoinpa olla väärässäkin. Kaksoisolento, kenties -tai muisti pettää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Heippa!

Meilläkin häät kesällä 06. Mulla ei vaan oo hajuakaan mistään näistä pitopalveluista sun muista kun ei oo aikasemmin ollu mitään tarvetta. Kyselisinkin että millasia kokemuksia on eri pitopalveluista Porvoossa, millaset hinta/laatu -suhteet... Sitte aattelin kysellä vähän että kuin moni tietää tosta porvoon omasta morsiusliikkeestä. Kun en viitti vielä mennä sinne, onhan vielä pitkä aika tohon ens kesään. Mietin vaan että kuin kalliita puvut on siellä ja millaisia ne puvut ovat (upeita tietty kaikki), prinsessamaisia vai yksinkertaisia.

Kiitos kovasti jos joku viitsii tän viestin kokonaan lukea ja vieläpä vastatakin :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kyselin tuolla hääpaikkapalstalla kokemuksia Kiialan kartanosta juhlapaikkana eli paljonko maksoi ja/tai millaista oli (ruoka, palvelu jne). Ei ole vastauksia kuulunut, joten kokeillaan täällä ; )

Olemme ajatelleet pitää talvihäät 2007 Porvoossa ja paikaksi suunnittelimme kartanon tiiliholvia. Itse en ole porvoolainen mutta sulhasen vanhemmat "melkein" asuu  Porvoossa, joten siellä tulee vietettyä aikaa. Olisi kiva kuulla paikallisilta morsmaikuilta muitakin suositteluja valokuvaajien lisäksi kampaajista, meikkaajista, kukkakaupoista jne.

Link to comment
Share on other sites

jookos2005 minkä paikkojen hintoja nuo ovat?

Kyselin tuolla hääpaikkapalstalla kokemuksia Kiialan kartanosta juhlapaikkana eli paljonko maksoi ja/tai millaista oli (ruoka, palvelu jne). Ei ole vastauksia kuulunut, joten kokeillaan täällä ; )

Olemme ajatelleet pitää talvihäät 2007 Porvoossa ja paikaksi suunnittelimme kartanon tiiliholvia. Itse en ole porvoolainen mutta sulhasen vanhemmat "melkein" asuu  Porvoossa, joten siellä tulee vietettyä aikaa.

Kiialaa vuokraa Cafe Cabriole jonka pitopalvelu sinne täytyy ottaa. Päivällisbuffet-hinnat ovat n. 27-37 €/henkilö. Kahvitarjoilu maksaa 1,7€/henkilö. Tämän vuoden tilavuokra tiiliholvissa taitaa olla 170€ (sis. tarjoilijat) ja tiiliholviin ei käsittääkseni saa viedä omia juomia.

Link to comment
Share on other sites

Heipparallaa pitkästä aikaa!  ;D

Tännehän on tullut uusia porvoolaismorsiamia! Tervetuloa!  :-X

Meillä oli pitopalveluna myöskin tuo Suomi-Festival Gourmet Oy. Palvelu ei ollut parasta mahdollista, mutta ruoka korvasi kyllä muutamat pitopalvelun omistajan tökeryydet. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan ja vieraat kehuivat ruokaa vuolaasti. Pitopalvelulta sai myös hyviä viinivinkkejä yms.

Kukat tilasimme Kukkatalosta ja laatu oli tyydyttävää hintaansa nähden. Osa vieheistä nimittäin hajosi ennen päälle laittoa ja niitä korjailimme itse. Kimppuni oli todella näyttävä, mutta ei pysynyt kasassa ihan kokonaan. (Ennen vihkimistä muutamia kukkia irtosi, onneksi ei vaikuttanut kimpun ulkonäköön) Kukkatalon palvelusta annan kuitenkin täyden 10!

Kuvaamoksi suosittelen ehdottomasti Lindelliä. Kuvista tulee takuuvarmasti kauniita. Kuvaajat ovat todella ammattilaisia (ja palkittuja) Minun ja mieheni hääkuva on muuten tällä hetkellä Lindellin ikkunassa yksi niistä neljästä.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Butterfly vastauksesta!  :)

Todellakin koko ketjun lukemalla sain vastauksia moneen muuhun kysymykseen paitsi juuri tuota Kiialan Tiiliholviin liittyviin kyssäreihin. Täytynee ottaa yhteyttä Cafe Cabrioleen ja kysellä tarkemmin esim. juomista jne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...